Игра истине III

• Začetnik teme Začetnik teme Vlado
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Po meni je to dobro. Mislim da bi se narod jos vise opustio i duplo vise vredjao da nema cenzurisanja, ovako ti izgubi volju da cenzurises psovke pa ih i ne pises :D

E pa sad, ce se nadju ostali uvredjeni. Ne znam sve :( od muskih Dlugomir, od zenskih Aruena a ako more i Nina.

Vama?
Dddfuuuk, eto ti psovke. Ja procitala najomiljeniji [emoji38] nista to, moderator se ne sme mrzeti to se mora slusati :mafijas:

Vama?

Psovke nemaju veze sa vređanjem. Kad sam se najviše verbalno gruvao sa ljudima, psovke nisu ni bile upotrebljavane. Sve te šatro ružne reči su deo našeg govora i našeg duha uostalom i prilično je bezveze cenzurisati.

Eto vidiš. Ajde daj odgovor koji je najneomiljeniji. Evo recimo meni Little Redhead jer mi obrisala deo poruke. Ne, nisam zaboravio. :mrgreen:

Psovke su jednostvno vulgarne a radi reda i mira mora se odrzati neka pristojnost [emoji38]

Nemam odgovor, ja sam kao u skoli sto sam bila, poslusna i cutljiva(amm ovo drugo vec nisam ovde), ni za sta mi profesori nisu krivi :rumenko: pa i meni su obrisali par poruka. Imali su i razloga.

Pitajte dalje ko ce misliti od glavobolje?

Ja uopste ni ne znam sta je to, mada iskrenio vasari me ne raduju mnogo, postali su slika bede i nemastine i nekog sklepanog namestaja iz malih radionica.

da li bi ste mogli da zivite minimalisticki? (da imate samo stvari koje su vam potrebne, pr. samo jedan prirodni sapun umesto pet gelova za tusiranje, tri sredstva za ciscenje lica, pilinga i svega ostalog)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back