Ignorisati ili........?

ma najbolje je biti u ratu sa svima...

samo joj lagano i s visine stavi do znanja koje je njeno mesto...i svaki licni kontakt prekini...

ratovi su dozvoljeni samo ljudima koji ne moraju da se vidjaju i ni na koji nacin nisu u kontaktu...a ovde je rec o koleginici sa posla, znaci da ona nekad moze da uleti u tvoju kancelariju...

Ja imam jednu koja izmislja dogadjaje, ljude itd...i koga god da spomenem e odmah on je nju zvao, ovo ono...:eek:.bas bude glupo, nista joj vise ni ne pricam jer me dovodi u glupu situaciju. I za te izmisljotine uvek nekako slucajno saznam :whistling:
Dugo godina se druzimo i nije mi nikada naudila (sitnice se ne racunaju) i mnogo mi je dosadno da slusam te price ali eto ipak...to je njen problem :roll: i ja tu nista ne mogu...

Ovu ako pocnem da ignorisem onda ce me zvati po milion puta na dan i slati 10000 sms-ova
i pitati "Zasto me ignorises"

a u zadnje vreme je stvarno izbegavam jednostavno me nervira i svaki put kad me nazove me podjebava za nekoh tipa,... i imam utisak da se staaaaaaalno takmici samnom (ona je udata, ima muza, sina..)
a ja sam single :)

pa dobro a zasto to tebe toliko pogadja? to sto ti govori? mislim ne pecas se ti dzabe na to prozivanje i takmicenje, da tu nema necega do tebe, ne bi blo problema, ne bi te pogadjalo, da ti ne pritiska neko dugme...

imas varijantu da provalis zasto te to pogadja, popravis to "dugme" koje ona koristi da te povredii zahvalis joj se sto ti je ukazala na tu slabost koju imas priliku da ispravis.

i naravno najlogicnije je reci joj sta ti smeta i zamoliti je da koriguje ponasanje... ignorisanje je naprosto detinjasto. ako se vec druzis sa njom pokusas da porazgovaras o tome sto ti smeta, da popravis odnos. ali pazljivo ne time sto ces je ispljuvati, nego tako sto ces joj reci da ti ne prija to to i to, jer se osecas lose zbog toga toga i toga... jer ako sve prebacis na to koliko je ona losa samo ces izazvati zestoku samoodbranu, a problem neces resiti.

Znate onaj osecaj kada vas neko gleda u oci i podhebava vas u vezi necega i onako se slatko smeska?!

E to ona radi..

uf sad procitah ostatak price... sta ce ti takav "prijatelj"... lepo joj kazes zasto ne zelis da se druzis sa njom i kraj... sto da se smaras sa laznim izgovorima, ignorisanjem, mucenjem ako se ipak nateras da se vidite... uostalom, to sto ces joj reci mozda njoj nista ne znaci sada, ali mozda joj jednog dana proradi lampica kad bude razmisljala o sebi i svom zivotu...

E ovako,...

odlucih se da otvorim ovde temu,..savetovali me moji pirjatelji Smizla i Felix maca sa LJiS-a

Pa ovako,..

sta vi radite kada ste u situaciji u kojoj vas vasa prijateljica (ne najbolja, ona sa kojom ste u kontaktu cesto i vidjate se cesto)
pocne da vas nervira, da vas smara, gnjavi, davi, malo vas podhebava onako zlobno, provocira ponekad,...

ali eto zbog nekih razloga i dela koje je ucinila za vas vi se i dalje druzite sa njom???

STa je resenje takvih osoba? Da li Ignorisati ili licno fljusnuti sve u facu ili....?

To je skroz prirodno i normalno da neko s kim krenes da provodis mnogo vremena krece da te zivcira. Opalis neku vrstu distance i za kratko vreme ces da je se uzelis. :lol:

E ovako,...

odlucih se da otvorim ovde temu,..savetovali me moji pirjatelji Smizla i Felix maca sa LJiS-a

Pa ovako,..

sta vi radite kada ste u situaciji u kojoj vas vasa prijateljica (ne najbolja, ona sa kojom ste u kontaktu cesto i vidjate se cesto)
pocne da vas nervira, da vas smara, gnjavi, davi, malo vas podhebava onako zlobno, provocira ponekad,...

ali eto zbog nekih razloga i dela koje je ucinila za vas vi se i dalje druzite sa njom???

STa je resenje takvih osoba? Da li Ignorisati ili licno fljusnuti sve u facu ili....?

nabavi novu prijateljicu :)

Joj Samanta, ti si neka mnogo dobra duša...
Pre svega zato što si joj tako dugo dozvolila da te jaše, a i zato što se i dalje dvoumiš šta da radiš. Ja bih je na tvom mestu odavno otkačila. Svašta bih joj rekla, tj. sve šta mislim o njoj.
Nije ti to bre drugarica...
A i vidiš da je psihopata. Čoveče, 4 SMS-a za redom! :eek:

Joj Samanta, ti si neka mnogo dobra duša...
Pre svega zato što si joj tako dugo dozvolila da te jaše, a i zato što se i dalje dvoumiš šta da radiš. Ja bih je na tvom mestu odavno otkačila. Svašta bih joj rekla, tj. sve šta mislim o njoj.
Nije ti to bre drugarica...
A i vidiš da je psihopata. Čoveče, 4 SMS-a za redom! :eek:

Hahahahahahah a joj Eli hvala ti,... :)

pa ja sam dobar drug, znas ono drugarcina sam.... a i prema prijateljima sam stvarno fer ali nije uvek obostrano barem u ovom slucaju....

E ovako,...

Pa ovako,..

ta "drugarica" ti nešto zavidi. čim te tako na finjaka pod..jebava, znači da joj nešto kod tebe smeta, a neće da ti otvoreno kaže. sigurno želi nešto što ti imaš, a ona nema. to može biti neka sitnica, ili nešto veće, nebitno je. bitno je da je ona nezadovoljna i da ponižavanjem tebe hoće da pokaže kako je ona bolja i pametnija i ne znam šta sve. grrr, što mrzim ovakve ljude :besna:
najbolje je da je ignorišeš i polako prestaneš da se družiš s njom. osećaćeš se bolje! :bye:

ta "drugarica" ti nešto zavidi. čim te tako na finjaka pod..jebava, znači da joj nešto kod tebe smeta, a neće da ti otvoreno kaže. sigurno želi nešto što ti imaš, a ona nema. to može biti neka sitnica, ili nešto veće, nebitno je. bitno je da je ona nezadovoljna i da ponižavanjem tebe hoće da pokaže kako je ona bolja i pametnija i ne znam šta sve. grrr, što mrzim ovakve ljude :besna:
najbolje je da je ignorišeš i polako prestaneš da se družiš s njom. osećaćeš se bolje! :bye:

Da imam SLOBODU a ona je u losem braku sa kretenom....

e a zamisli,...jos mi moralise ona nesto (a ona 3 hebaca sa strane) :confused:
mozda je zato ljubomorna,ti ih imas vise :D

uglavnom...ja bih je iskulirala,,,koliko god da salje sms-ova i zove,vremenom,prestace.
A tu ces ti onda i sebe da preispitas i vidis da li ti zaista njeno prijateljstvo nedostaje ili ne.
Uvek mozete da obnovite kontakt i nastavite sa "druzenjem"

Posto ste svi obogatili svoje postove licnim iskustvom evo i ja cu:

skoro steknem jednu novu prijateljicu i onako,isprva mislim,nije ona za mene,mnogo je zenasta,dobra,postena...nekako,,,nije vragolasta ;) ali ajde,ok je lik,nije zla,ne ogovara...i jednom prilikom ulazim ja u jednu sobu na poslu a ona se sagla i baca nesto u kantu a dupe joj sija ko sunce :D i ja onako,cisto i najiskrenije drugarski,pljesnem je po dupetu bezazleno i oubicajeno kao sto imam obicaj sa svojim drugaricama.
Ona se toliko naljutila da mi je sasula u lice tonu reci kojima mi je objasnila kako mi je sala krajnje nepristojna i glupa i slicno....Posle mi bilo neprijatno pa sam joj se u nekoliko navrata izvinula ali nista,ostala je ljuta.,,,ali tipa da me ni ne pogleda kad prodje pored mene a kamoli nesto vise :dontunderstand: Totalno klinacki,rekla bih ja,ali ok,to je njen nacin reagovanja verovatno.
Do pre neki dan kad je onako pred celim kolektivom rekla da mora da mi prenese pozdrav od nekog iako je ljuta na mene na sta sam ja hladno rekla "hvala" i okrenula glavu.
E sad cekam da vidim kud ce se tok radnje razvijati...u svakom slucaju,odlicno znam sta cu joj reci ako mi se bude obratila opet. :thumbdown:

Hahahahahahah a joj Eli hvala ti,... :)

pa ja sam dobar drug, znas ono drugarcina sam.... a i prema prijateljima sam stvarno fer ali nije uvek obostrano barem u ovom slucaju....

Pa vidim da si drugarčina, ali treba da praviš selekciju. Ne zaslužuju svi ljudi takve prijatelje. I sama si rekla da se tako ponaša skoro od početka vašeg "prijateljstva". Osim toga, njoj treba neko za iživljavanje pa je tebe našla.

Ja imam jednu koja izmislja dogadjaje, ljude itd...i koga god da spomenem e odmah on je nju zvao, ovo ono...:eek:.bas bude glupo, nista joj vise ni ne pricam jer me dovodi u glupu situaciju. I za te izmisljotine uvek nekako slucajno saznam :whistling:
Dugo godina se druzimo i nije mi nikada naudila (sitnice se ne racunaju) i mnogo mi je dosadno da slusam te price ali eto ipak...to je njen problem :roll: i ja tu nista ne mogu...
Izmislja???
Njoj bas nije dobro...mozda je usamljena,misli da sama ovako nije dovoljna interesantna,mozda joj se nista ne dogadja u zivotu interesantno pa izmislja.....Ko zna.....

Zar je tesko reci jednostavno ne zelim vise da se vidjamo,jer si mi uradilo...pa joj lijepo nabrojis i zavrsis sa njom.Istina je najbolja u tom slucaju,jer ce te smarati danima .Kad ti neko nije prijatelj sta ima da se nerviras oko tih gluposti. Odjebi i zavrsena prica!

Kada volis neko....volis bas jako....tesko da mozes zaista da procenis kakva je to osoba....drugi ti govore da je ovakva onakva....npr.da je losa,lose utice na tebe,ali ti zaslepljenoscu ne mozes to da uocis...tek nakon odredjenog vremena,ako je momak-raskida,ako je drugarica-kada te bas povredi....progledas i vidis sa kime si-bio/bila.....

Back