e a zamisli,...jos mi moralise ona nesto (a ona 3 hebaca sa strane)
mozda je zato ljubomorna,ti ih imas vise
uglavnom...ja bih je iskulirala,,,koliko god da salje sms-ova i zove,vremenom,prestace.
A tu ces ti onda i sebe da preispitas i vidis da li ti zaista njeno prijateljstvo nedostaje ili ne.
Uvek mozete da obnovite kontakt i nastavite sa "druzenjem"
Posto ste svi obogatili svoje postove licnim iskustvom evo i ja cu:
skoro steknem jednu novu prijateljicu i onako,isprva mislim,nije ona za mene,mnogo je zenasta,dobra,postena...nekako,,,nije vragolasta

ali ajde,ok je lik,nije zla,ne ogovara...i jednom prilikom ulazim ja u jednu sobu na poslu a ona se sagla i baca nesto u kantu a dupe joj sija ko sunce

i ja onako,cisto i najiskrenije drugarski,pljesnem je po dupetu bezazleno i oubicajeno kao sto imam obicaj sa svojim drugaricama.
Ona se toliko naljutila da mi je sasula u lice tonu reci kojima mi je objasnila kako mi je sala krajnje nepristojna i glupa i slicno....Posle mi bilo neprijatno pa sam joj se u nekoliko navrata izvinula ali nista,ostala je ljuta.,,,ali tipa da me ni ne pogleda kad prodje pored mene a kamoli nesto vise

Totalno klinacki,rekla bih ja,ali ok,to je njen nacin reagovanja verovatno.
Do pre neki dan kad je onako pred celim kolektivom rekla da mora da mi prenese pozdrav od nekog iako je ljuta na mene na sta sam ja hladno rekla "hvala" i okrenula glavu.
E sad cekam da vidim kud ce se tok radnje razvijati...u svakom slucaju,odlicno znam sta cu joj reci ako mi se bude obratila opet.