iGENEA , ДНК резултати

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazivaš ih "navodnim" dokazima i mene optužuješ da sam nešto umislio...:mrgreen:

Мораш ефендија да с`ватиш једну ствар:
Доказ је следеће: Мујо добије ћагу од доктора да је стерилан.
Наводни доказ којим се Мујо хвали пријатељима да није стерилан је то да му је жена родила дете.

Мораш ефендија да с`ватиш једну ствар:
Доказ је следеће: Мујо добије ћагу од доктора да је стерилан.
Наводни доказ којим се Мујо хвали пријатељима да није стерилан је то да му је жена родила дете.

Služio sam se relevantnim a i vašim izvorima.
Oxford, Garašanin pa i tvojim izvorom :lol:

Нешто сам прочитао пре , ал` сад не могох да нађем. Ради се о Швеђанима и некој вези генетској са народима са Балкана ако се добро сећам. Јел имају неке везе са балканцима или шта ? :)

Нешто сам прочитао пре , ал` сад не могох да нађем. Ради се о Швеђанима и некој вези генетској са народима са Балкана ако се добро сећам. Јел имају неке везе са балканцима или шта ? :)
Углавном кажу да је И1 дошао са Балкана, неки чак да није произашао дељењем основне И него из И2ц.

А та је доминантна тамо ?
Да, у Скандинавији и преко 40% И1, а у северној Европи има једна добра енклава са И2ц који им је близак, управо тамо где се народ некад, пре асимилације, називао Венди и Вандали.

Да, у Скандинавији и преко 40% И1, а у северној Европи има једна добра енклава са И2ц који им је близак, управо тамо где се народ некад, пре асимилације, називао Венди и Вандали.

Sve genetičar do genetičara :orkestar:

Mavro Orbini je pisao pre 400 godina da su Vandali-Slavjani -Rusi isti Narod..
Ostavio je uporednu tabelu vandalskih-slavjanskih i ruskih reci -vidi se dole na linku..
Vndali su naseljavali Zapadnu Madjarsku i Medjumurje ..

http://www.trinitas.ru/rus/doc/0211/002a/02110068.htm

Mavro Orbini je pisao pre 400 godina da su Vandali-Slavjani -Rusi isti Narod..
Ostavio je uporednu tabelu vandalskih-slavjanskih i ruskih reci -vidi se dole na linku..
Vndali su naseljavali Zapadnu Madjarsku i Medjumurje ..

http://www.trinitas.ru/rus/doc/0211/002a/02110068.htm

Da, ali isti Orbini je smatrao da svi Sloveni poticu iz Skandinavije, sto je po meni apsolutno nelogicna tvrdnja.

A Vandale posmatrati kao Slovene je veoma realno ,mada kako nemacki istoricari to prikazuju, vise kao - slovensko-germanska plemena, posto je tu dolazilo do mesanja.

Poslednja izmena:
Da, ali isti Orbini je smatrao da svi Sloveni poticu iz Skandinavije, sto je po meni apsolutno nelogicna tvrdnja.

A Vandale posmatrati kao Slovene je veoma realno ,mada kako nemacki istoricari to prikazuju, vise kao - slovensko-germanska plemena, posto je tu dolazilo do mesanja.

To nije istina-Skndinaviju su naselili prvi put Srblji u 5 Veku-pre toga nije bilo zemljoradnje u Skandinaviji..
90% Evropljana vodi poreklo sa Balkana-od Srbalja koji su na Balkanu 10 000 godina.
Austriju su naseljavali Srbi-to se vidi na karti..

http://en.wikipedia.org/wiki/Austrasia

Bavarci i Cesi su jedan narod i vode poreklo od istog plemena-Bavarci su germanizovani..
Preko 60% Nemaca je pruskog porekla-to je germanizovani balticki narod.
Pre 3400 godina svi balticki i slovenski narodi su govorili istim jezikom-to je dokazala Glotohronologija..
Veliki broj Luzickih Srba i Obodrita je germanizovan.

Poslednja izmena od moderatora:
To nije istina-Skndinaviju su naselili prvi put Srblji u 5 Veku-pre toga nije bilo zemljoradnje u Skandinaviji..
90% Evropljana vodi poreklo sa Balkana-od Srbalja koji su na Balkanu 10 000 godina.
Austriju su naseljavali Srbi-to se vidi na karti..

http://en.wikipedia.org/wiki/Austrasia

Bavarci i Cesi su jedan narod i vode poreklo od istog plemena-Bavarci su germanizovani..
Preko 60% Nemaca je pruskog porekla-to je germanizovani balticki narod.
Pre 3400 godina svi balticki i slovenski narodi su govorili istim jezikom-to je dokazala Glotohronologija..
Veliki broj Luzickih Srba i Obodrita je germanizovan.

Ja dosad nijedan post od tvoje strane nisam svatijo.

Pitanje sad dali sam glup ili ti pises gluposti.

(...)

Adolf Hitler, koji je Slovene svrstavao u nizu rasu, je u svojoj knjizi "Moja borba" na jednom mestu napisao, citiram: "u nama ima previse Slovenske krvi". Svakako da mrzitelj Slovena to ne bi napisao da nije tako, ili bi bar precutao.

Poslednja izmena od moderatora:
(...)

Adolf Hitler, koji je Slovene svrstavao u nizu rasu, je u svojoj knjizi "Moja borba" na jednom mestu napisao, citiram: "u nama ima previse Slovenske krvi". Svakako da mrzitelj Slovena to ne bi napisao da nije tako, ili bi bar precutao.

Hitler nije imao blage veze o cemu prica i pise.

A slovenskih gena ko i germanskih nema. Ali da su nemci posebno u Austriji i Istocnoj Nemackoj asimilirali bezbroj slovena to je tacno.

Hitler nije imao blage veze o cemu prica i pise.

A slovenskih gena ko i germanskih nema. Ali da su nemci posebno u Austriji i Istocnoj Nemackoj asimilirali bezbroj slovena to je tacno.

Naravno, on se nije razumeo u genetiku i o tome nije nista pisao. Kao skolarca jedino ga je zanimala istorija i crtanje, tako da je i on znao ono sto i ti znas i sto si napisao.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back