- Poruka
- 1.538
Sad si umislio da ja "ne zelim" da vidim te "dokaze".
Samo sam dao kratak opis navodnih dokaza koje si ti ostavljao na forumu.
Nazivaš ih "navodnim" dokazima i mene optužuješ da sam nešto umislio...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sad si umislio da ja "ne zelim" da vidim te "dokaze".
Samo sam dao kratak opis navodnih dokaza koje si ti ostavljao na forumu.

Nazivaš ih "navodnim" dokazima i mene optužuješ da sam nešto umislio...![]()
Nazivaš ih "navodnim" dokazima i mene optužuješ da sam nešto umislio...![]()
Мораш ефендија да с`ватиш једну ствар:
Доказ је следеће: Мујо добије ћагу од доктора да је стерилан.
Наводни доказ којим се Мујо хвали пријатељима да није стерилан је то да му је жена родила дете.

Služio sam se relevantnim a i vašim izvorima.
Oxford, Garašanin pa i tvojim izvorom![]()
Значи, теби је битно да Фата вода за рућ`цу, макар било и мајмунче, пише се Муји?
E zemljak sta su tebe to ucili u skoli, ako smem da priupitam ?
Ne znam, recimo da smo bili 500 god pod turcima...
A tebe?

Углавном кажу да је И1 дошао са Балкана, неки чак да није произашао дељењем основне И него из И2ц.Нешто сам прочитао пре , ал` сад не могох да нађем. Ради се о Швеђанима и некој вези генетској са народима са Балкана ако се добро сећам. Јел имају неке везе са балканцима или шта ?![]()
Углавном кажу да је И1 дошао са Балкана, неки чак да није произашао дељењем основне И него из И2ц.
Да, у Скандинавији и преко 40% И1, а у северној Европи има једна добра енклава са И2ц који им је близак, управо тамо где се народ некад, пре асимилације, називао Венди и Вандали.А та је доминантна тамо ?
Да, у Скандинавији и преко 40% И1, а у северној Европи има једна добра енклава са И2ц који им је близак, управо тамо где се народ некад, пре асимилације, називао Венди и Вандали.

Mavro Orbini je pisao pre 400 godina da su Vandali-Slavjani -Rusi isti Narod..Да, у Скандинавији и преко 40% И1, а у северној Европи има једна добра енклава са И2ц који им је близак, управо тамо где се народ некад, пре асимилације, називао Венди и Вандали.
Mavro Orbini je pisao pre 400 godina da su Vandali-Slavjani -Rusi isti Narod..
Ostavio je uporednu tabelu vandalskih-slavjanskih i ruskih reci -vidi se dole na linku..
Vndali su naseljavali Zapadnu Madjarsku i Medjumurje ..
http://www.trinitas.ru/rus/doc/0211/002a/02110068.htm
Da, ali isti Orbini je smatrao da svi Sloveni poticu iz Skandinavije, sto je po meni apsolutno nelogicna tvrdnja.
A Vandale posmatrati kao Slovene je veoma realno ,mada kako nemacki istoricari to prikazuju, vise kao - slovensko-germanska plemena, posto je tu dolazilo do mesanja.
To nije istina-Skndinaviju su naselili prvi put Srblji u 5 Veku-pre toga nije bilo zemljoradnje u Skandinaviji..
90% Evropljana vodi poreklo sa Balkana-od Srbalja koji su na Balkanu 10 000 godina.
Austriju su naseljavali Srbi-to se vidi na karti..
http://en.wikipedia.org/wiki/Austrasia
Bavarci i Cesi su jedan narod i vode poreklo od istog plemena-Bavarci su germanizovani..
Preko 60% Nemaca je pruskog porekla-to je germanizovani balticki narod.
Pre 3400 godina svi balticki i slovenski narodi su govorili istim jezikom-to je dokazala Glotohronologija..
Veliki broj Luzickih Srba i Obodrita je germanizovan.
(...)
Adolf Hitler, koji je Slovene svrstavao u nizu rasu, je u svojoj knjizi "Moja borba" na jednom mestu napisao, citiram: "u nama ima previse Slovenske krvi". Svakako da mrzitelj Slovena to ne bi napisao da nije tako, ili bi bar precutao.
У ком су односу хаплогрупе И2 и Р1а ? Јел је Р1а настала од И2 или како ? Мало појашњења ...
Hitler nije imao blage veze o cemu prica i pise.
A slovenskih gena ko i germanskih nema. Ali da su nemci posebno u Austriji i Istocnoj Nemackoj asimilirali bezbroj slovena to je tacno.
Naravno, on se nije razumeo u genetiku i o tome nije nista pisao. Kao skolarca jedino ga je zanimala istorija i crtanje, tako da je i on znao ono sto i ti znas i sto si napisao.