iGENEA , ДНК резултати

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
kako to u Bosni ponosnoj odvajkada govore...... promidzba i slika govore vise od tisucu rijeci......

AlijaIzetbegovic-slikaizmladjihdana.jpg

karadzic-web.jpg

bakir%20izet.jpg

Mozes da pitas bilo kog antropologa- amatera da ti kaze ko pripada kojem antropoloskom tipu.
Uz moju najbolju volju nisam uspeo da nadjem sliku Sase Karadzica na netu da bi poredjenje bilo jos jasnije.

Ovo ti je dokaz da nismo isti narod, odnosno, da nemamo iste korijene.
Čak i ne ličimo...

da..... ali po tvojoj teoriji onda ste vi sljegli sa Karpata na nase vekovne teritorije.
Ja sam ti vec jednom govorio da ukoliko insistiras na razlici sa Srbima onda moras da forsiras nebalkansko poreklo tj. da se furate na R1a1. A ti celo vreme hoces da budes rodjak Radovana Karadzica a ne Alije Izetbega.

da..... ali po tvojoj teoriji onda ste vi sljegli sa Karpata na nase vekovne teritorije.
Ja sam ti vec jednom govorio da ukoliko insistiras na razlici sa Srbima onda moras da forsiras nebalkansko poreklo tj. da se furate na R1a1. A ti celo vreme hoces da budes rodjak Radovana Karadzica a ne Alije Izetbega.

Ne postoji balkansko porijeklo.
Postoje doseljavanja plemena na ove prostore.
Vaše porijeklo je sa Karpata i ta činjenica ti sama dovoljno govori za sebe.
Niste dakle balkanskog porijela kao ni mi.

Ti ustvari ne razumiješ ili nećeš da razumiješ genetsku analizu koju sam postirao.
Te analize pokazuju samo jedan dio genetskog koda.
Analizira se kompletan DNK ali se traže sličnosti.
Kada se otkriju sličnosti i izraze procentualno onda dobiješ rezultat koji pokazuje sličnost kod jednog naroda a ostatak predstavlja uticaje drugih naroda na autohtonost.

Da pojednostavim.
Testirali su 1000 ljudi u Bosni i našli identičan genetski dio kod 54% njih.
Ostalih 46% predstavlja uticaj drugih naroda jer su se narodi miješali kroz istoriju.

To ti u suštini govori i koliko su u istoriji narodi bili autohtoni na svom prostoru i koliko su se miješali sa drugima.
Kada uzmeš u obzir vladavinu Turske nije onda čudo što vam je procenat svega 29% niti je čudno što je kod Hrvata 34% jer su se Hrvati odvajkada naslanjali na Austriju (austrougarsku) tako da su bolje prošli za vrijeme osmanlija od vas pošto su imali kakvu-takvu zaštitu...

Ne postoji balkansko porijeklo.
Postoje doseljavanja plemena na ove prostore.
Vaše porijeklo je sa Karpata i ta činjenica ti sama dovoljno govori za sebe.
Niste dakle balkanskog porijela kao ni mi.

Ti ustvari ne razumiješ ili nećeš da razumiješ genetsku analizu koju sam postirao.
Te analize pokazuju samo jedan dio genetskog koda.
Analizira se kompletan DNK ali se traže sličnosti.
Kada se otkriju sličnosti i izraze procentualno onda dobiješ rezultat koji pokazuje sličnost kod jednog naroda a ostatak predstavlja uticaje drugih naroda na autohtonost.

Da pojednostavim.
Ostalih 46% predstavlja uticaj drugih naroda jer su se narodi miješali kroz istoriju.

To ti u suštini govori i koliko su u istoriji narodi bili autohtoni na svom prostoru i koliko su se miješali sa drugima.
Kada uzmeš u obzir vladavinu Turske nije onda čudo što vam je procenat svega 29% niti je čudno što je kod Hrvata 34% jer su se Hrvati odvajkada naslanjali na Austriju (austrougarsku) tako da su bolje prošli za vrijeme osmanlija od vas pošto su imali kakvu-takvu zaštitu...

A koji ste vi - a koji smo mi ? Ah da,vi ste oni sa titulom kralja a mi cara... :hahaha:

Pa radjena istrazivanja i na Srbina i utvrdjeno 52% I2... Ali to je ubrzo zataskano...
Sta ces sad ? Al' da znas nije rekla iGENEA, tako da ne mozes da uzmes kao validan izvor...

Meni genetika kaze da sam taj tvoj autohtoni,jel' ja sad nisam Srbin ? :)

Poslednja izmena:
Ovo ti je dokaz da nismo isti narod, odnosno, da nemamo iste korijene.
Čak i ne ličimo...

Само привидно, народ је исти али су елите народа другачије. Због чега? Код Срба је елита из народа те, стога има исте антрополошке карактеристике као и народ.

Код муслимана је елита из некадашњег владајућег слоја , бегова и ага који су имали новац да школују децу, а који су обично или Арнаути или Турци, или мешани. Они се сликају, појављују на телевизији па се има привид различитости.

Ево, рецимо, пјеваћи:

Вајта, рецимо има мешани источни и западно медитерански комплекс тако да се лако може утврдити пут његових предака од Сицилије, преко Албаније до Босне. Прави МЕМИШИ.

Vajta-slika_za_index.png

За Мирзу нема шта да се прича, фризура говори сама по себи, колмовала га Африка.

jato-bek.jpg

Фадил има у очима зов Муђахедина

fadiltoskicps.jpg

zasto zakljucati, Slavene? Iako vecina komentatora bunca i nema pojma o cemu se ovde govori, ovo je vise nego korisna tema. Ja uvazavam tvoje pisanije u vezi istorijskih dokumenata ali ipak moras znati da je najistinitiji od svih dokumenata onaj zapisan u DNK. Tu nema cile-mile i proizvoljnih tumacenja. Mislim da ti jos nisi shvatio puni smisao i snagu geneticke genealogije. Kada se istestira veci broj ljudi sa visokom rezolucijom moci cemo da gradimo citave mreze blizih i daljih rodjaka. Kada te rezultate uporedimo sa drugim rezultatima iz drugih podrucja dobicemo priblizno tacnu sliku migracija u proslosti i na taj nacin uspeti da objasnimo sta je tacno a sta ne u pisanim dokumentima.

Sta tu ima lose, reci mi?

zasto zakljucati, Slavene? Iako vecina komentatora bunca i nema pojma o cemu se ovde govori, ovo je vise nego korisna tema. Ja uvazavam tvoje pisanije u vezi istorijskih dokumenata ali ipak moras znati da je najistinitiji od svih dokumenata onaj zapisan u DNK. Tu nema cile-mile i proizvoljnih tumacenja. Mislim da ti jos nisi shvatio puni smisao i snagu geneticke genealogije. Kada se istestira veci broj ljudi sa visokom rezolucijom moci cemo da gradimo citave mreze blizih i daljih rodjaka. Kada te rezultate uporedimo sa drugim rezultatima iz drugih podrucja dobicemo priblizno tacnu sliku migracija u proslosti i na taj nacin uspeti da objasnimo sta je tacno a sta ne u pisanim dokumentima.

Sta tu ima lose, reci mi?

Тако и треба, само да се не умеша политика и фанатизам

Da pojednostavim.

.

Јесте, а то говири још једну ствар, да тих 54% одговара генетском коду Радована Караџића, а онај остатак мешани одговара Вајти, Фадилу и Мирзи.

Kako to da srbi ''cistokrvni'' slaveni budu ovako garavi...

Mladen - momak Anabele iz Funky g

vb1.jpg

jel mu ovo brat?
Turski pevac - Tarkan

B000E6UZAK.03._SS500_SCLZZZZZZZ_V57014300_.jpg

Sve mi se cini da je Mladen garaviji od Tarkana :cool:

Младен је Ганци. А Анабела је Српкиња из Горажда. Иначе, велика је помама међу Циганима да се представљају као Срби, шта ћеш , није забрањено. Ни један се, рецимо у Хрватској не представља као Хрват јер их тамо мрзе. ( Пардон, не знам да ли се Аки Рахимовски изјашњава као Хрвоје?)
И, још једна ствар, много Турака има чисто балканско порекло.

Младен је Ганци. А Анабела је Српкиња из Горажда. Иначе, велика је помама међу Циганима да се представљају као Срби, шта ћеш , није забрањено. Ни један се, рецимо у Хрватској не представља као Хрват јер их тамо мрзе. ( Пардон, не знам да ли се Аки Рахимовски изјашњава као Хрвоје?)

Доста дуго је Српски био и службени језик на османлијском двору, јер је било толико јаничара да се наређења прво писала на Српском па се онда преводила на Турски

Доста дуго је Српски био и службени језик на османлијком двору, јер је било толико јаничара да се наређења прво писала на Српском па се онда преводила на Турски
Да, то је делимично тачно, јер су везири били углавном Срби до фанариотског уплитања.

Ako hoces bas da vidis kako izgledaju PRAVI turci, onda je to ovo.....

f765f79c3762.jpg

Tzv. Anatoloidni antropoloski tip

za razliku od Dinarskog antropoloskog tipa...
96d7f2757d63.jpg

0657c68fc656.jpg

a ovo su ti tzv. pontidi koji se dosta cesto srecu i kod nas...
027542c4c54e.jpg

kao i tzv. severni pontidi....
3aa99ef44191.jpg

a bogami, ima i alpinoida....
0c4bf0efcfcf.jpg

i naravno..... nordidi gde spada i rahmetli Alija
cb1d6ca0ae5a.jpg

Da li ti je sada imalo jasnije ko je autohton a ko je "karpatlija"?

Na zalost, ovo je visa matematika za tebe kao i mnogo-mnogo drugih cinjenica... Vazno je imati skute kao jedna domaca zivotinja i slepo slediti zacrtani pravac.

hahahahah znaci u tom slucaju ako se naleti na garavog srbina onda je ''Ganci''.
jel vidite tu vasu licemernost...
Nije tacno da je on Ganci,vidite Anabelu nije ni ona nista manje garava od njega,jel i ona ''Gancovka'' ? :roll:

vb1.jpg

Poslednja izmena:
hahahahah znaci u tom slucaju ako se naleti na garavog srbina onda je ''Ganci''.
jel vidite tu vasu licemernost...
Nije tacno da je on Ganci,vidite Anabelu nije ni ona nista manje garava od njega,jel i ona ''Gancovka'' ? :roll:

vb1.jpg
Анабела уопште није гарава већ је типична представница Динарске расе, што се, рецимо за санџачку Пенелопу Круз не може рећи, за њу се види да је Арнаутка и то од оних са Сицилије.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back