Meni su stigli u ponedeljak,znaci od objavljivanja rezultata proslo je 2-3 dana!Da li zna neko kojom poštom šalju IELTS rezultate? Mislim za koliko dana stiže? Srbija je u pitanju.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni su stigli u ponedeljak,znaci od objavljivanja rezultata proslo je 2-3 dana!Da li zna neko kojom poštom šalju IELTS rezultate? Mislim za koliko dana stiže? Srbija je u pitanju.
Meni su stigli u ponedeljak,znaci od objavljivanja rezultata proslo je 2-3 dana!
Meni su stigli u ponedeljak,znaci od objavljivanja rezultata proslo je 2-3 dana!
http://www.examenglish.com/IELTS/IELTS_Band_Scores.html et tu imas koliko bodova treba,a zavisi i od tezine testa.
Da li salju direktno na kucnu adresu ili preporuceno pa podizes u posti. Mozda ce nekome pitanje zvucati glupo, ali imam ludog kera koji unisti sve sto dohvati pa...![]()
I sve pisem velikim slovima jer onda ne rizikujem da izgubim poen jer nisam stavila negde veliko slovo. Savet pisi sve velikim slovima
Ja radim i listening na sheet jer nisam stampao materijal iz knjiga. Ume da bude malo konfuzno, citam na racunaru, slusam i zapisujem na odstampani sheet. Mislim da ce mi biti jednostavnije na ispitu. A sto se tice readinga, naravno, u sheet direktno, zbog vremena.
Pisite obicnom olovkom. Primetila sam da su na ispitu mnogi pisali hemijskom, ali mi nije jasno zasto kada je dozvoljeno obicnom.
Da, ja sma sve pisala obicnom. I na testu naglase nekoliko puta, cak imaju i olovke, gumice i rezace kome trebaObicna olovka je dozvoljena za sva tri tipa testiranja?
Obicna olovka je dozvoljena za sva tri tipa testiranja?
Blizi se 13. frka panika. Plus tek sam juce poceo da vezbam writing ali mislim da ce biti ok.
Postoji li neka taktika da se prati broj reci (da ne gubim vreme na brojanje rec po rec)?!
I ima li neki limit za maksimalnu duzinu? Malopre sam vezbao, raspisao se i otisao na 308 reci. O.o