IELTS -> pitanja i odgovori

Ništa od povećanja moje ocene na speaking-u:

Your Speaking test was re-assessed and the band-score awarded by the Senior Examiner is no higher than that awarded by the Examiner/s on the test date.

Bilo im je potrebno više da preslušaju desetominutni razgovor nego meni da spremim test. Valjda sam zato i dobio lošu ocenu :).

No, kako je smanjen prag poena, možda mi neće biti potrebno još jedno polaganje IELTS-a.

A možda budem polagao čisto zbog sebe, da izvučem osmicu i na tome...

Back to skill assessment...

Poslednja izmena:
Pozdrav

Interesuje me procedura koliko traje i da li je moguce :

Imam 19 godina ,zaposlen sam kod svog oca - tacnije suvlasnik sam firme njeogve (imam garanciju da se moram vratiti)
Zeleo bih da odem u Australiju putem turisticke vize ,a dobicu garantno pismo od ujaka
Pa bi vas zamolio da mi kazete da li je moguce dobiti i sta treba da uradim ?
Pozdrav

Pozdrav

Interesuje me procedura koliko traje i da li je moguce :

Imam 19 godina ,zaposlen sam kod svog oca - tacnije suvlasnik sam firme njeogve (imam garanciju da se moram vratiti)
Zeleo bih da odem u Australiju putem turisticke vize ,a dobicu garantno pismo od ujaka
Pa bi vas zamolio da mi kazete da li je moguce dobiti i sta treba da uradim ?
Pozdrav

Jel ima neko ovde da je dobio osmicu na IELTS?Zanima me koji je nivo znanja imao pre početka spremanja ispita i koliko je spremao ispit?Jel prevelika razlika između sedmice i osmice,ja još nisam čuo da je neko dobio osmicu poa zato pitam.

Prvi deo sam dobila osam, drugi i treci 7.5, speaking 7

Dobila bih vise ocene ali je bilo +40'C, ja sesti mesec trudnoce, ustala u 5 da stignem na vreme i nije bilo pauze izmedju delova.

Jel ima neko ovde da je dobio osmicu na IELTS?Zanima me koji je nivo znanja imao pre početka spremanja ispita i koliko je spremao ispit?Jel prevelika razlika između sedmice i osmice,ja još nisam čuo da je neko dobio osmicu poa zato pitam.

Ja sam dobio 8.5 9.0 8.5 7.5 , imaš na http://forum.krstarica.com/showthre...i-odgovori?p=21762465&viewfull=1#post21762465 . Neke moje savete i razmišljanja imaš pre i posle tog post-a i na http://forum.krstarica.com/showthre...-jula-2012?p=22915619&viewfull=1#post22915619 . Spremao sam ispit oko dva meseca, prošao dvadesetak testova iz Cambridge knjiga. Speaking sam najmanje vežbao - nisam imao s kim i kako, zato sam i dobio 7.5. Ne znam kako da ti opišem nivo znanja. Evo, npr. ovaj tekst mogu da iskucam istom brzinom i na Engleskom, bez grešaka. U firmama u kojima sam radio sam bio ( između ostalog ) zadužen za komunikaciju sa stranim partnerima i bio konsekutivni prevodilac na sastancima u slučaju potrebe...

Pozdrav svima!
Ja sam upravo u fazi spremanja IELST ispita. Imam neko solidno znanje engleskog ali ocekujem jos dosta rada...
Ima li neko infomaciju gde mogu naci te knjige Cambridge od 1 do6? Da li su to ustvari primeri testova ili nesto vise?
Ja imam neke vezbe za IELTS Cambridge ali na CD-u, pa ne znam da li je to to...:dash:
Hvala unapred :D

evo ja se ovih dana spremam za polaganje IELTSa. Planirao sam polagati negdje kroz prvi mjesec sljedeće godine.
krenulo je ok, skinuo materijale, počeo rješavati primjere iz listeninga i readinga, pomalo pripremao template za eseje i onda je stalo, i sad mi je
muka nakanit se i ponovo ući u shemu....a posao stišće, djeca ne slušaju i tako.... kad navečer uhvatim malo mira, onda otvorim pivu i meditiram.
po nekim računicama, igraju mi i sve šestice, iako bi i sedmice bile idealne.... vrijeme ide a ja neozbiljan....

:)

Gledaj kanale sa vestima i one naucno popularne na Engleskom kad ti se ne uci, to ce ti veoma koristiti.
jesam druže. svaki dan na poslu kad sam u uredu slušam BBC2, a navečer često gledam jedan od Discoveryja... po cijele dane nekakve rečenične konstrukcije preturam po glavi i prevodim ih na engleski...imam trenutno u firmi i neke strance s kojima se sporazumijevam na engleskom...al nikako se nakaniti na baš ono pripremu za IELTS.. vježbanje pisanja eseja i pisama i sl.

Back