Za koliko stizu rezultati ispita? Na sajtu pise 13-og dana od dana polaganja. Da li ispostuju taj rok ili ne?![]()
Meni su stigli tačno trinaestog dana. Polagao sam u subotu, a došli su u drugi petak posle testa.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za koliko stizu rezultati ispita? Na sajtu pise 13-og dana od dana polaganja. Da li ispostuju taj rok ili ne?![]()
Koliko je dovoljno (minimalno) poena za emigracionu vizu na IELTS testu?
JA imala na IELTS academic ocenu 6.Našla UNi u Sydney za Master. Pre početka predavanja idem na određen broj časova engleskog radi nadoknade (po njihovom mišljenju) za ocenu više na IELTS-i to je to.Nema polaganja više nikad ovog umobolno-bolesnog testa. JAvljam se kad završim svu papirologiju i dobijem vizu (kuc kuc u drvo)![]()
Poslednji rezultati. Od mene toliko
L:8.5
R:7
W:7
S:8
Pa bolje je nego prošli put. Eee, šta bih ja dao za osmicu na Speaking-u... Možda 8200 dinara na mesec dana
?
Sa onim smanjivanjem praga poena cenim da ti i 10 poena za IELTS radi posao.
Nesto je bolje, nesto nije
Najvise ocene sa ovih ispita:
L:8.5
R:7.5
W:7.5
S:8
Bilo bi lepo kad bi mogli da se spajaju rezultati
DA, SA SMANJIVANJEM PRAGA IMAMO DOVOLJNO POENA
Sori, jos uvek me drzi ta vest od sinoc![]()
Smanjili su pass mark od 1.jula sa 65 na 60 poena
Sta kod novozelandjana, could you please elaborate?![]()
Dame i gospodje, bilo li je nesto s onim da ce se ublaziti monopol IELTSa priznavanjem TOEFLa za te bodove?
Da li mi moze neko pojasniti kako se dodeljuju poeni od IELTS pri prijavi za vizu?
Tamo u ponudi ima samo 5, 10 i 20 bodova.
Koliki treba da bude prosek ocena na IELTS za svaki od tih? Zna li neko?![]()
Minimum sve sedmice je 10
Minimum sve osmice je 20
Sve ostalo je 0
Minimum sve sestice je 0.
Sve ispod - ne moze da se dobije viza.
Dame i gospodje, bilo li je nesto s onim da ce se ublaziti monopol IELTSa priznavanjem TOEFLa za te bodove?