IELTS -> pitanja i odgovori

JA imala na IELTS academic ocenu 6.Našla UNi u Sydney za Master. Pre početka predavanja idem na određen broj časova engleskog radi nadoknade (po njihovom mišljenju) za ocenu više na IELTS-i to je to.Nema polaganja više nikad ovog umobolno-bolesnog testa. JAvljam se kad završim svu papirologiju i dobijem vizu (kuc kuc u drvo) :)

JA imala na IELTS academic ocenu 6.Našla UNi u Sydney za Master. Pre početka predavanja idem na određen broj časova engleskog radi nadoknade (po njihovom mišljenju) za ocenu više na IELTS-i to je to.Nema polaganja više nikad ovog umobolno-bolesnog testa. JAvljam se kad završim svu papirologiju i dobijem vizu (kuc kuc u drvo) :)

Prava definicija, umobolno-bolesno LOL

Srecno!

Pa bolje je nego prošli put. Eee, šta bih ja dao za osmicu na Speaking-u :)... Možda 8200 dinara na mesec dana ;) ?
Sa onim smanjivanjem praga poena cenim da ti i 10 poena za IELTS radi posao.

Nesto je bolje, nesto nije :)

Najvise ocene sa ovih ispita:

L:8.5
R:7.5
W:7.5
S:8

Bilo bi lepo kad bi mogli da se spajaju rezultati :)

DA, SA SMANJIVANJEM PRAGA IMAMO DOVOLJNO POENA :)

Sori, jos uvek me drzi ta vest od sinoc :)

Možeš da ideš na pretragu preko cricos search pa ukucaš državu i program koji želiš da studiraš on će ti izbaciti sve moguće varijante. Ali pošto je to Vladin sajt oni baš nisu ažurni u update-ovanju podataka pa obavezno proveri na sajtu Uni. Druga varijanta je da ideš preko googla :master studies.com. U Sydney ima nekoliko Uni samo treba da pronađeš program koji ti odgovara i požuri mesta se popunjavaju.Ne bi verovao kojom brzinom, iako je za većinu njih početak šk.godine u februaru.
Cheers :)

Back