Adams
Gost
- Poruka
 - 124

jao a odakle da spremim test, ja sma pokushavao da skine one knjige sa prve strane, ali mi ne izlaze u dobrom formatu pa ne mogu da ih skinem...bzv...
Auuu....po ovome sto si napisao ne slutim da si se bas nesto dobro spremio...
Daj Boze da se varam, ali...
Znas li ti uopste kako izgleda test?? A pod tim ne mislim da znas da se radi o 4 dela, nego kako koji izgleda i sta na kojem treba da se radi. To je veoma bitno, jer ako ne radis kako su oni zamislili, dzaba ti svo znanje ovog sveta, moz` se ebat...
Sto se tice spremanja testa, moj ti je predlog da procitas od pocetka ovu temu ( nema puno, samo 8 strana) jer je u mnogo poruka jako lepo opisano sta i kako treba da se radi. Takodje dati su mnogi linkovi i sajtovi na koje mozes otici i koji su jako dobri za spremanje ieltsa.
Mislim da je sve vec receno, i nema smisla govoriti jednu te istu stvar svakome novom ko se pojavi na ovoj temi, a sve vec odavno jako lepo pise...
Evo jos jedan savet: na prva 3 dela testa potrebno je pisati i ili upisivati reci (osim na speakingu, normalno..) i pravopis je jako bitan. Ako ne spelujes rec kako treba, tj. nisi je pravilno napisao, gubis poen i kao da nista nisi ni napisao...

Da kada ga pitaš, prvo ga priupitaj da li se dobro napajkio i da li je ručkao...valjda onda neće biti ljutko...

) A da si vozio 615 ne bi ti riknulo stop svetlo,(to ti je ono Zastavino malo kamionce,odavno ga prestali proizvoditi).

ovde 
pa živeli