iDOLi

• Začetnik teme Začetnik teme katy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Lea_RBD:
Ne volim ovaj tip momaka, ali ovaj decko je preeeeeeeeeeeeeeeeeeesladak! Znaci ne mogu da verujem da se meni takav decko svidja, bas je sladak, juju, i stvarno ima lepu kosu....

Pa jeste... Sve cure, cak i koje ne vole ovakve tipove, SVE kazu za njega da je PREEEEEEEEEEESLADAK!!! Kad je STVARNO NEODOLJIV!!! I ima NAJLEPSU kosu na svetu!!! :D Drago mi je da se slazes sa mnom... Ali, to sto kazes da ne volis taj tip decka... Ma promenio je on frizure i frizure... Znas ga SIGURNO, to je pevac Peppersa... On je meni... VISE nego savrsen... Ne samo fizicki, nego i sto znam kakav je lik i koliko je otkacen na pozitivan nacin... :-D

E pa posto ste vi pisali o vasim idolima dosao je red i na mene sto se tice toga..:)
Evo kao sto ce te sada videti ko je moj "IDOL" mogu da kazem da je sportista...i to auto sport..tacnije u pitanju je formula 1..taman decko..iz Spanije ima tek 26 godine...braon oci i sve...i sto se tice toga decko je sladak, zgodan, i slicno...Jednom recju decko je savrsen..:)

U kako sam ih lepo poredjala ko kulu od karata..:)

Billie Jean:
Jedan jedini,najbolji: MICHAEL JACKSON :D

THE GREATEST OF THEM ALL!!!

209459.jpg

Gde li sam ja bila kad nisam videla ovu temu.
*RHCP 4ever*:
Moj omiljeni bend, RHCP (ne postoji njihova slika koju nemam :D Nazalost, zeza me komp, pa ne mogu da postavljam vise slika... Ove sam samo ikopirala iz svog drugog starijeg posta...

Peppersi su moji BOGOVI!!! Ubila bih zbog njih!!! Ne preterujem uopste ako se nazovem najvecim fanom, jer mi svi, cak i fanovi, kako na stranim, tako i na nasim forumima, to kazu. Kazu da nikada nisu videli veceg fana i da nikada nisu ni predpostavljali da neko moze nekog TOLIKO da obozava kao ja Pepperse... Dala bih svoj zivot za njih, bez razmisljanja... :D
Srecja nasha shto te zeza komp. Ovo je strashno. :|
Naravno da bi dala zhivot za njih bez razmishljanja kad ga i nemash.
Jbt.
Prosto neverovatno kakvih sve ljudi ima.

Electra:
Gde li sam ja bila kad nisam videla ovu temu.

Srecja nasha shto te zeza komp. Ovo je strashno. :|
Naravno da bi dala zhivot za njih bez razmishljanja kad ga i nemash.
Jbt.
Prosto neverovatno kakvih sve ljudi ima.
Aman, covece ostavi me na miru. Nemoj ti da raspravljas o mom zivotu. :roll: Da, PROSTO NEVEROVATNO KAKVIH LJUDI IMA, medju njima si ti, na negativan nacin, a ne ja... :roll:

Vidi ovu malu Pepersicu, usta je bolela - to sto ti drkas djanu na ove slike sto si postavljala ne znaci da to radi i ceo 4um! Ili izmeni slike i stavi linkove ili ih stavljaj malo manje...

Shinoda:
Vidi ovu malu Pepersicu, usta je bolela - to sto ti drkas djanu na ove slike sto si postavljala ne znaci da to radi i ceo 4um! Ili izmeni slike i stavi linkove ili ih stavljaj malo manje...

Vidim, bas si kulturan... :x :roll: Imam pravo da postavljam slike ako hocu... Samo me se okani! Ostavi me vise, jbt, sto ti je toliko zanimljivo da me vredjas? :roll:

Eto zabavno mi... :lol:
Imas pravo da postavljas slike, ali vidis - svako od nas zna kako izgledaju Peppersi i slobodno si mogla da stavis 2-3 slike - ukapriali bismo poentu!
Drugi problem je u tome sto si se tim postom ponela krajnje neodgovorno prema ljudima koji imaju spor internet, cak je i meni sa adsl-om trebalo vremena da otvorim stranicu...
Ono sto hocu da ti kazem jeste - imaj malo obzira prema ostalim clanovima!!!
Jer na kraju krajeva - zabole nas koliko volis pepperse! :p

Vidim da ti je zabavno... Pa dobro, razumem te na neki nacin, posto verovatno nemas prijatelje, pa ti je zanimljivo ovde da se svadjas... ;) A meni nesto prebacujes za prijatelje... I da, posto ces da mi odgovoris ponovo, samo ces time dokazati da sam u pravu...

Sto se slika tice, ja sam vec napisala da se izvinjavam sto sam postavila ovoliko slika... Ali moje je pravo da postavim koliko hocu... Na KOLIKO sam foruma bila na kojima postavljaju puunno slika i pre nego sto sam dobila ADSL, pa mi se niko nije izvinjavao... Ali ja sam ipak napisala da se izvinjavam..

Aman, ostavite me vise na miru!!! Nista vam ne radim, sami me napadate!!! Koji k*rac vam je toliko zanimljivo da se svadjate sa mnom?! Ostavite me lepo i sve ce biti OK!!!

*RHCP 4ever*:
Vidim da ti je zabavno... Pa dobro, razumem te na neki nacin, posto verovatno nemas prijatelje, pa ti je zanimljivo ovde da se svadjas... ;) A meni nesto prebacujes za prijatelje... I da, posto ces da mi odgovoris ponovo, samo ces time dokazati da sam u pravu...

Sto se slika tice, ja sam vec napisala da se izvinjavam sto sam postavila ovoliko slika... Ali moje je pravo da postavim koliko hocu... Na KOLIKO sam foruma bila na kojima postavljaju puunno slika i pre nego sto sam dobila ADSL, pa mi se niko nije izvinjavao... Ali ja sam ipak napisala da se izvinjavam..
Nemoj tako o meni i mojim prijateljima...rasplakacu se! :cry:
Pa valjda izmenis post, a ne da se izvinjavas!? :? :lol: puca meni sto si se izvinila, od toga mi modem nece brze raditi.

*RHCP 4ever*:
Aman, ostavite me vise na miru!!! Nista vam ne radim, sami me napadate!!! Koji k*rac vam je toliko zanimljivo da se svadjate sa mnom?! Ostavite me lepo i sve ce biti OK!!!
Razmisli malo zasto...i kazace ti se samo!

Necu vise da kvarim temu ako imas nesto dalje da mi kazes javi se slobodno na pP! ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back