iDOLi

• Začetnik teme Začetnik teme katy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
katy:
Jedno od 10 Božjih zapovesti glasi: "Nemoj imati idola!!!"
Ali, ko još u 21. veku sluša Boga!!???
Dakle, budimo deca!!!
Napišite ili stavite fotke svojih omiljenih ličnosti, svojih junaka...kojima se toliko divite, znate sve o njima, koje toliko poštujete, branite ih od raznih uvreda, dižete do nebeskih visina, čije postere lepite po sobama, koje kopirate i do besvesti volite....ličnosti iz oblasti crtanih filmova, filmova, muzike, sporta, stripova, knjiga, života.....najkraće rečeno, vaše idole!!! (oprostite ako tema već postoji..mrzelo me da pretražujem) :D
Moje ime je Katy Andrews, hvala vam što ste pratili program studia B....ostanite uz nas i gledajte nas ponovo! Dovidjenja...
Sonjice uvek si bila kraljica kada postavljas ovakve teme...de se seti ovoga majke ti..a pocetak ti je vrhunski...

E, sada da napišem o nekome ko zauzima najvažnije mesto u mom životu!!!
Unapred ću napomenuti da me nikakve uvrede, prozivanja ili mišljenja neće dotaći...prevazišla sam odavno tu fazu, i sada me ništa ne dotiče, apsolutno!!!
Dakle, Michael Jackson....dve reči koje me čine presrećnom, zaljubljenom, punom sebe.....
Od kada sam počela da ga slušam, volim, poštujem i sve to...svesno sam sebi stavila do znanja da je taj čovek nešto najsvetlije u mom životu....Uzdigla sam ga do nebeskih visina i zauvek će tamo stajati...kad sam bila mladja, svako veče sam mu se molila...kao da je on moj Bog...
Takodje sam zacrtala da nisam zaljubljena u njega, jer koliko god mi se on i danas svidjao ja poričem da je lep....a ustvari, on je moj Andjeo!!! Ja sam se ustvari plašila da će me ta njegova fizička lepota proći...kao što sve u pubertetu prolazi..pa sam rešila da mi se svidja samo njegova muzika...ali, evo već 5 godina on je meni najlepši čovek u Univerzumu....
Uvek mi on stoji na prvom mestu...i kad je u pitanju muzika i bilo šta drugo...
Nekako sam se našla u njemu, njegovim razmišljanjima, pesmama....
Svaki koncert sa Dvd-a koji gledam po ne znam ni sama koji put.... uvek, ali uvek!!! plačem kao da sam tamo prisutna...ne mogu da opišem tu hipnotisanost dok gledam bilo koji njegov nastup, spot, koncert ili intervju....
Nikada ga nisam kopirala, bila fanatik...ali ljubav koju gajim prema njemu, znate i sami, ne može da se opiše rečima....mada, i povrh svega...nisam tip koji to pokazuje....
Tukla sam se sa drugima, lomila im diskove ....svi koji su ga uvredili u mom prisustvu nisu prošli bez scene...
Sada mi se čini da sam oladjena kolko tolko...smirila sam ponašanje i pustila druge da misle šta hoće...Michael mi je već 6 godina na prvom mestu...i ne planiram da išta menjam.....Muzičko savršenstvo i moja prva muzička ljubav!!! Žalim što sam toliko mladja od njega i zato što mi nije otac....Toliko bih želela da odem na makar jedan njegov koncert, mada.. kad vidim koliko je žrtava bilo samo na jednom koncertu, plašim se da ne bih preživela....ja jedva preživim gledanje običnog dvdja....Kad bi me neko sreo na ulici ili se družio sa mnom kraće vreme, nikada ne bi rekao da njega slušam....ne volim da pokazujem...čuvam ljubav za sebe i fanove....
Ne znam koliko sam uspela da kažem ono što sam želela, zato što i nisam baš rečita...više volim da osećam...da osećam koliko volim Michael Jacksona!!!
050523_michaeljackson_hmed_3ph2-1.jpg

bad111ra.jpg

64lx.jpg

victory-tour_003.jpg

goldpants-1.jpg

Za sada je dosta...

Evo, da napisem ja i o koncertu Peppersa... Mislim, posto ne mogu da pisem toliko, da iskopiram:

Malo je reci da je to bio najsrecniji dan u mom zivotu... :D :D :D Premalo je to reci! Ne mogu da vam opisem kakav je to bio dan za mene... Brojim dane od trenutka kad sam saznala da ce doci... Pa sam brojala sate, minute...
Na koncertu sam bila NAJSRECNIJA OSOBA IKADA! Ne mogu da vam opisem koliko sam se ubila od plakanja....Svi su mi pricali da nisam normalna...Intervjuisali su me jer su svi vikali da me intervjuisu i da u zivotu nisu videli da neko voli TOLIKO Pepperse!!! Bila sam u prvom redu i PRVA, ali PRVA sam dobila narukvicu za fan-pit od te novinarke koja me je intervjuisala. Shvatila je koliko NENORMALNO volim Pepperse!!! Svi su me pred koncert pitali da li sam dobro, SVI, pa cak i oni udaljeni 3, 4 metara od mene!!! Cak me je i obezbedjenje stalno to pitalo jer su videli KOLIKO sam plakala!!! A kad sam ugledala Pepperse....Mislim da sam mogla da umrem ISTOG MOMENTA!!! Vristala sam IZ SVEG GLASA, plakala kao nenormalna....Ali ne jecala, vec PLAKALA kao kreten!!! Slala sam im poljupce, mahala, drala se da ih volim, UMIRALA SAM!!! Sve vreme dok su nam se ahvaljivali, ja sam se drala (sad cu da vam napisem prevod): "Nema na cemu!!! Hvala vama sto ste dosli, mi VAMA trebamo da se zahvaljujemo, a ne vi nama!!! Obozavam vas!!!" Cak mislim da mi je moja ljubav lepa Anthony, mahnula...Jer se okrenuo BAS ka meni i ja sam mu mahala kao luda...I on me je pogledao i zamahnuo levom rukom kruzno, kao kad igra ali mislim da mi je mahnuo. Mama kaze da jeste, a ljubomorna sestra tvrdi da nije...U svakom slucaju, pogledao je KA MENI!!! Srce moje!!! Bar na trenutak je bio svestan mog postojanja!!! Sva cetvorica su DIIIIIIIIIIIIIIVVVVNIIIIIII!!! :D :D :D
A kad su se vratili na bis, sve vreme sam razmisljala: "Gledaj ih, Andjelka, oni stoje pred tobom sad i mozda vise nikad. Mozda ih vise nikada neces videti." To mi se motalo po glavi tokom celog koncerta... I otisli su. Bila sam jako tuzna sto su otisli.. :cry: :cry: :cry:

Sto se onih flasa tice, MRZIM TE LJUDE koji su to radili!!! :cry: :cry: :cry Ubila sam se od plakanja, ali ovaj put od BESA i TUGE, ne od srece!!! Sela sam i naslonila se na ogradu i pocela da VRISTIM!!! Jedna zena me je pitala zasto i ja sam joj rekla da bih UBILA te ljude koji gadjaju i sebe nazivaju fanovima i kukala kako ce Peppersi misliti da nemaju fanove ovde i da smo stoka!!! Medjutim tesila sam se u fazonu: "Ma, nisu oni gadjali BAS Pepperse LICNO, vec ekipu koja je sklanjala opremu, a to moze da se protumaci i kao da su i gadjali jer ne zele da dozvole da se oprema skloni, hoce da je ostave, jer hoce da Peppersi jos sviraju, jer ih vole!" Tesila sam se da ce oni to tako protumacti...Neki ljudi jednostavno nikada nece shvatiti da je to bio festival, a ne solisticki koncert Peppersa! Oni su bili u obavezi da odsviraju samo 8 pesama, a oni su mnooogo duze! Cak i na zvanicnom sajtu Peppersa pise da je to "Green fest!" Tako da nema NIKO razloga da krivi Pepperse! Oni su nam pruili fenomenalnu svirku i meni je to bilo najsrecnije vece u zivotu!
Ali, ako su nam se stvarno izvinuli (mada nije bilo potrebe da nam se izvinjavaju za FENOMENALAN NASTUP, mi smo njima trebali da se izvinjavamo za ono gadjanje), mozda ce ponovo doci!

Medjutim, otkad se zavrsio koncert, u opasnoj sam depresiji! Mislim da ih vise nikada necu videti!!! Kukam neprestano, gledam snimke sa koncerta, placem, ubijam se... :cry: :cry: :cry:

26, JULA, na svim sajtovima sam u 00:00 cestitala mesec dana od koncerta... I onda sam 26. jula uvece, tacno u vreme kad je poceo koncert, pustala snimke sa koncerta redom kako su tamo bili i jezila se. Strasan je to osecaj, kad nekog toliko obozavas. Bili su mi taaaaaaako blizu, bila sam u prvom redu, ali nisam mogla da ih dotaknem, da im kazem nesto... I najtuznije je sto verovatno necu da ih vidim vise nikad i nikad nece znati koliko mi znace... :cry: :cry: :cry:

Dobro, hocu, ZAISTA hocu da verujem da cu ih videti. MORAM! Toliko sam se MOLILA Bogu da dodju svaki dan i noc, plakala kao kreten... I upalilo je! Kazu da kad stvarno nesto jaaako zelis, to ti se i desi. Za koncert se ispunilo. Nadam se da ce Bog ponovo uslisiti moje molitve.

Btw, ljudi, stvarno se izvinjavam ako sam vas smorila. Znam da sad delujem kao kreten, ali pokusajte da me razumete! ;-)

Istina je, napisala sam ovaj post vise puta, ali posto ovde nisam a ovde TREBAM da pricam o svojim idolima, resih i ovdde da ga iskopiram. I kao sto je i Katy rekla, bes me briga ako me neko isproziva... Nazovite me ludom, nenormalnom, bas me briga... Nikada nek od vas nece razumeti kako je to kad nekog TOLIKO obozavas... ;-)

Ja oboooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooožavam Queen!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ako ikada dođu u Srbiju, iako tu nije Freddie već Paul Rodgers, ako koncert počne u 8 uveče, ja ću tamo biti u 10 ujutru i stići ću prva!!!!!! Ja njih obooožavam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mislim da niko ne voli Queen više od mene!!!!!!!!!! ja obožavam Queen!!! oni su duše moje! Nikad neću prestati da ih volim!!! Love of my life!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SHARGAREPA:
Ja oboooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooožavam Queen!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ako ikada dođu u Srbiju, iako tu nije Freddie već Paul Rodgers, ako koncert počne u 8 uveče, ja ću tamo biti u 10 ujutru i stići ću prva!!!!!! Ja njih obooožavam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mislim da niko ne voli Queen više od mene!!!!!!!!!! ja obožavam Queen!!! oni su duše moje! Nikad neću prestati da ih volim!!! Love of my life!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ako planiras da budes prva, moras da dodjes mnogo ranije... ;-) Mislim, svejedno neces biti prva, jer ce mnogi da dodju i par dana ranije, ali ako planiras da budes u prvom redu, moras da dodjes mnogo ranije... :wink: Veruj mi, kazem ti iz iskustva, ja sam bila u prvom redu na Peppersima... :wink:

Posto ne mog da postavljam slike jer me zeza komp :cry: iskopiracu svoj post sa druge teme...

Evo malo starih slika Peppersa...

Otkopcali su sliceve :D :
high_s10.jpg

var80p10.jpg

b2648610.jpg

chilib10.png

er102110.jpg

er102210.jpg

er102410.jpg

er102510.jpg

rhcpre10.jpg

Vidite ih kako se slatko krevelje... :D

Od RHCP4ever moze mnogo toga da se nauci ... ;) kako je to lepo kada svima stavis do znanja ko je na prvom mestu....kako je to lepo kada ukrasis ceo forum fotkicama...pravi foto album :D
Nego, a da...jojjj, ko stvori ovog Michael Jacksona......ideal muzickog savrsenstva....joj, ne mogu ga se nagledati
circusgirl.jpg

_41314810_mj_bad.jpg

jackson_63.jpg

jackson_michael_08_88_10_13_303_404_AFP.jpg

He, he... Pogodite ko je ovo:
Nazalost, nisam ni trecinu slika kad je klinac uspela da iskopam... Imam ih mnogo vise. Najvise mi je krivo sto ne mogu da nadjem one iz Fairfaxa...Ali, dobro, sta je, tu je. Evo nekih slika:

var30410.jpg

var30510.jpg

little10.jpg

ak_los10.jpg

akmich10.jpg

ak_mot10.jpg

dsfs10.jpg

20060610.png

brbi210.jpg

mali_b10.jpg

mali_b11.jpg

brbi_u10.jpg

withpa10.jpg

antkid10.jpg

hallow10.jpg

threej10.jpg

012lit10.jpg

little10.gif

Obratite paznju na pogresno napisano prezime :roll: :
4b117d11.jpg

younga10.jpg

brbikr10.jpg

469ii10.gif

ak_as_10.jpg

ak_cin10.jpg

anthon15.jpg

anthon16.jpg

keesox10.png

blacki10.jpg

mali_a10.jpg

blacki11.jpg

anthhi10.jpg

anthon17.jpg

marys_10.jpg

e8068f10.jpg

chilis10.jpg

010lit10.jpg

anthon18.jpg

Ubicete me zbog ovoliko slika... Sorry, PLEASE... :D

Stavila bih i slike ostalih clanova, ali me zeza komp, pa je ovaj post iskopiran... ;)

Shot at 2007-08-16
Virdzinija Vulf

Shot at 2007-08-16

Odri Hepbern

...i oladi malo sa tim Pepersima...znamo kako izgledaju,dovoljna je bila i jedna slika,blokirao mi komp jbt...:roll:

Meni je idol Anahi, najlepsa, najzgodnija, najsladja, najsimpaticnija, sve sve naj naj...Naravno, meni...Ljudi se veoma cude sto je toliko gotivim, jer svi znaju koliko sam bila zaludjena Miguel Angel Munozom, ali ovo je drugacije, bas je gotivim kao osobu, ima skoro 25 godina, a ponasa se veoma detinjasto i ne zeli nikad da naraste...Cak je istetovirala Petra Pana, na njenom sexy stomaku, ali idol joj je zvoncica :D
Evo slike

Sa tatoo

Svi znate da sve clanove Peppersa PODJEDNAKO obozavam, ali Anth mi je naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajlepsi, po meni najlepse bice u Univerzumu, IKADA!!!

Evo, posto me komp zeza i ne mogu da postavljam slike, evo kopiracu jedan od svojih starijih postova...

3ptglo10.jpg

var49310.jpg

anthon10.jpg

anthon11.jpg

23107_10.jpg

he20lo10.jpg

anthon12.jpg

Ima najlepsu kosu ikada:
juliac10.jpg

var10910.jpg

hrmell10.jpg

prvaci10.jpg

3zqap210.jpg

11636310.jpg

anthon13.jpg

juliac11.jpg

Jao, ljudi, mogla bih ja ovako zauvek... On je... Ja ne mogu da opisem jednostavno koliko je savrsen...Ustvari vise nego savrsen... :zaljubljen: :D

Znaci ne da sam zaljubljena u njega, nego je to STRASNO!!! Pa sta cu, kad je neodoljiv... Prepametan, prelep, prezgodan, prelepo igra, fenomenalno peva, neverovatno skace, super pise tekstove, neverovatno je duhovit i NIMALO nije uobrazen... SVE, ali SVE na njemu i u vezi njega ja vise nego savrseno...:D
I njegova devojka, Heather Nika Christie je NAJSRECNIJE BICE IKADA... Em ima pored sebe VISE NEGO SAVRSENOG FRAJERA, em nosi njegovo dete, em ZNA LICNO sve iz Peppersa i moze da ide na koncerte kad hoce...

Ne volim ovaj tip momaka, ali ovaj decko je preeeeeeeeeeeeeeeeeeesladak! Znaci ne mogu da verujem da se meni takav decko svidja, bas je sladak, juju, i stvarno ima lepu kosu....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back