Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sonjice uvek si bila kraljica kada postavljas ovakve teme...de se seti ovoga majke ti..a pocetak ti je vrhunski...katy:Jedno od 10 Božjih zapovesti glasi: "Nemoj imati idola!!!"
Ali, ko još u 21. veku sluša Boga!!???
Dakle, budimo deca!!!
Napišite ili stavite fotke svojih omiljenih ličnosti, svojih junaka...kojima se toliko divite, znate sve o njima, koje toliko poštujete, branite ih od raznih uvreda, dižete do nebeskih visina, čije postere lepite po sobama, koje kopirate i do besvesti volite....ličnosti iz oblasti crtanih filmova, filmova, muzike, sporta, stripova, knjiga, života.....najkraće rečeno, vaše idole!!! (oprostite ako tema već postoji..mrzelo me da pretražujem)
Moje ime je Katy Andrews, hvala vam što ste pratili program studia B....ostanite uz nas i gledajte nas ponovo! Dovidjenja...
milton:Sonjice uvek si bila kraljica kada postavljas ovakve teme...de se seti ovoga majke ti..a pocetak ti je vrhunski...
:cry Ubila sam se od plakanja, ali ovaj put od BESA i TUGE, ne od srece!!! Sela sam i naslonila se na ogradu i pocela da VRISTIM!!! Jedna zena me je pitala zasto i ja sam joj rekla da bih UBILA te ljude koji gadjaju i sebe nazivaju fanovima i kukala kako ce Peppersi misliti da nemaju fanove ovde i da smo stoka!!! Medjutim tesila sam se u fazonu: "Ma, nisu oni gadjali BAS Pepperse LICNO, vec ekipu koja je sklanjala opremu, a to moze da se protumaci i kao da su i gadjali jer ne zele da dozvole da se oprema skloni, hoce da je ostave, jer hoce da Peppersi jos sviraju, jer ih vole!" Tesila sam se da ce oni to tako protumacti...Neki ljudi jednostavno nikada nece shvatiti da je to bio festival, a ne solisticki koncert Peppersa! Oni su bili u obavezi da odsviraju samo 8 pesama, a oni su mnooogo duze! Cak i na zvanicnom sajtu Peppersa pise da je to "Green fest!" Tako da nema NIKO razloga da krivi Pepperse! Oni su nam pruili fenomenalnu svirku i meni je to bilo najsrecnije vece u zivotu!

SHARGAREPA:Ja oboooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooožavam Queen!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ako ikada dođu u Srbiju, iako tu nije Freddie već Paul Rodgers, ako koncert počne u 8 uveče, ja ću tamo biti u 10 ujutru i stići ću prva!!!!!! Ja njih obooožavam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mislim da niko ne voli Queen više od mene!!!!!!!!!! ja obožavam Queen!!! oni su duše moje! Nikad neću prestati da ih volim!!! Love of my life!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
*RHCP 4ever*:Je l' smem da stavljam slike kad je Anth bio mali?![]()