IDOL ili SUPER NOVA MUSIC TALENTS

Moja Crnogorka, Ivana, pasa odma u prvom krugu doma :( Al sta da se radi, ja za Idol nisam znala ba dugo, tek poslije kada su vec izabirali prvih 10. Lijepo pjevaju, to je najvaznije. Sada navijam za Cvetu, ali i onaj decko iz Ns je super.
Moje drugarice okidaju na Ljubana :)
Mi imamo ovamo Intro. Ove Negre na Europjesmi su sa Intro karaoka, kao i jedna cura iz grupe Evropa. Prosle godine emisija je bila super,a ove....bas SHIT!

neko je rekao da ste pretekli za licencu!xexexe to nije tacno,jer- kad ste vi u srbiji imali super novu?!

SUPER NOV@ IS THE BEST!!!!!!!!!!!!

PS NA obn novoj sam navijala za za kiceta(enver lugavic),a na story novoj za sasu
na idolu,to je DEFINITIVNO cveta!!!!go cveta go!

E aj da i ja kazem nesto
1.Gledala sam Super novu koja je bila zanimljiva...bilo je mnogo takmicara i jako sam se smejala kakvih je dileja bilo.U finalu sam navijala za Natali jer devojka ima strava glas.Rafa iako je roker zbog cega ga mnogo cenim nema dobar glas...jadan sta vise.Ali je lep i sve klinke su se napalile na njega...toliko o tome.Amel sa Bosanske Super je odlican pevac i mmnogo bolji roker od Rafe
2Sto se tice svetskog idola ziri je bio odvratan....jedino mi se svideo onaj sto je za onog tipa koji je pevao Doorse rekao da je upropastio pesmu.Tip je unakazio Light my fire...moju omiljenu.Navijala sam za onog rockera sto je Nirvanu pevao.
3. Nas idol je ok.Moj favorit Milica je odavno otpala pa sad navijam za Novosadjanina mog Zrnica

IDOL SVAKAKO OZBILJNIJE TAKMICENJE,PRAVI TALENTI....MORA SVE DA BUDE SVETSKO...BY THE WAY KAKO MOZETE DA SE LOZITE NA ONU ALEKSANDRU KAD JE DEVOJCICA SAM TAKO NOSEM U VIS!TAKVI BAS NE PROLAZE KOD PUBLIKE....IMA GLAS ZAISTA,ALI KAO DA JE BOGINJA....SAMO "MALO" DA SE SPUSTI NA ZEMLJICU I BICE COOL!A STO SE TICE SUPER NOVE AMEL UBEDLJIVO NAJBOLJI.....SVAKA CAST NA DOBROM IZBORU IDOLA!

Jovaana:
IDOL SVAKAKO OZBILJNIJE TAKMICENJE,PRAVI TALENTI....MORA SVE DA BUDE SVETSKO...BY THE WAY KAKO MOZETE DA SE LOZITE NA ONU ALEKSANDRU KAD JE DEVOJCICA SAM TAKO NOSEM U VIS!TAKVI BAS NE PROLAZE KOD PUBLIKE....IMA GLAS ZAISTA,ALI KAO DA JE BOGINJA....SAMO "MALO" DA SE SPUSTI NA ZEMLJICU I BICE COOL!A STO SE TICE SUPER NOVE AMEL UBEDLJIVO NAJBOLJI.....SVAKA CAST NA DOBROM IZBORU IDOLA!
mozda jeste malo uobrazene ali to ipak prolazi kod publike...do sada nikad nije usla u tri negativna :D

p.s.iskljuci caps :wink:

Back