Filip_Kraljevo
Zainteresovan član
- Poruka
- 124

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
JOXY:Ima 14,15
E a kako odlicno peva onaj Norvezanin sto je pobedio u svetskom idolu,odusevio me je!
neven:pa cim je kopija.......![]()
ma idol je dobra emisija samo sto se meni ne svidja kako je kod nas odradjen,ako je neko gledao izbor za svetskog idola video je kako bi to trebalo da izgleda :?
Da,Kurt,bas sam mu videla spot na MTVuJOXY:Ima 14,15
E a kako odlicno peva onaj Norvezanin sto je pobedio u svetskom idolu,odusevio me je!
Da, a nov@ tv je toliko popularna u Hrvatskoj kao kod nas Tv Pink (vazi za kic televiziju)!!!Xena 977:Emisija SUPER NOVA MUSIC TALENTS SHOWS je strava izbor koji je u novembru i decembru bio emitovan na TVNOV@ (jedina hrvatska privatna TV). Pobedio je tip Rafael (Rafo) koji je pravi showmen, a u finale su se bili plasirala i Nera Stipičević, Natali Dizdar i Saša Lozar. Svi su strava pevači...
OBN je po licenci od NOVE TV preuzeo ovaj izbor, ali nije bio ni nalik originalu...
Anonymous:Idol je strava emisija, ali kao i milioner i najslabija karika nikada nece zaziveti u ovoj zemlji. Mi vise volimo grand, rusku jakic i svet plus
BOLJI JE IDOL
ja sam navijao za onu plavusu sa 16 godina,carica se je posvadjala sa celim zirijemJOXY:Ima 14,15
Anonymous:SUPER NOVA je odlicna! Cak sam bila na finalu u Zetri, odlicno je bilo! IDOL nije neshto posebno.
MAJA II-12:E, je l' ste videli kako grand kopira idola???
P.S. da li je super nova imala ovakve takmicare???
NE
Anonymous:MAJA II-12:E, je l' ste videli kako grand kopira idola???
P.S. da li je super nova imala ovakve takmicare???
NE
E, svaka ti cast
Konacno da pokazemo Bosancerosima da i nas ima!!!
IDOL
IDOL
IDOL
Eeeeee, a ja glasam za Cvetu i Ljubana! GO CVETA! :wink:гост:ИДОЛ, свакако!
Гласам за Милицу!