Idete li sutra na vojnu paradu?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
1758359855_Tan2025-09-2011152657_5.jpg

Mstislav, da je vojska kilava ne bi te ovoliko nervirala – smeta ti jer postoji i jer je srpska.
Pusti tu seljacku logiku , to ako te lopov i bitanga nerviraju znaci da si isti cim primecujes, i slicne narodne, ponosne, srpske inteligentne poslovice...

Vojska Srbije je smesna stvar, bezbednost Srbije je jos smesnija stvar....BIA je tek da se iskidas od smeha....Maric laprdanje....
Zanimljivo je to , samo sto ne vredi pricati....
Isti kadar, kad je pod vodstvom jednog je solidan, moze da odradi posao , a pod vodstvom drugog je totalno neupotrebljiv..
Tako ti je u vojsci...ali i u drugim sluzbama, tipa BIA...
U vojsci , ako je neko ko ih vodi , cak ne mora da ima cin...jak lider i dobar strateg, jedinica postaje strah za svakog, i domaceg izdajnika i stranog placenika..ne racunam stranu vojsku , veca opasnost preti od nekih placenih spec jedinica inostranih i od domacih izdajnika nego od sad Britanske pesadije ili USA pesadije...
To govorimo u realu...a ne o nekim izmisljenim sukobima 100 000 vs milion boraca..

U realu ce najelitniju jedinicu da napada ili elitna jedinica spoljna ili izdajnik iznutra..nema treceg..
To sto neko vidi neku karaulu ostavljenu , pa tu je vec odradio taj domaci izdajnik posao..

Jel bila fegetska parada?
sad si me zamislio, jer videsmo zastavu sa 6 boja i mlade momke u odelcima, fino skockani, koji je pronose... aluzija na "dugine" boje o lgbt?
a na slici sa parade u prvom redu arapi iz nesvrstanih zemalja valjda plus sigal stiven, glumac?
ja sam u najmanju ruku zabezeknut, mi zivimo u 2025? i onda njima smeta sto nas podrzava pevaljkA madona, sa hitom "like a virgin", na primer ? trebali su karli da stave u prvi red, do sigala. za dizanje morala :mrgreen: da nije uprskala
p.s. cekajuci dzeki cena.... da nas slozi kao cepanice, umesto kobri :mrgreen:

Poslednja izmena:

Back