Izvesni.Sinisa
Primećen član
- Poruka
- 650
Antisrpski forumasi se pogubili, ne znaju kako da umanje znacaj parade.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Duskwood, svi znaju da si klon. Sve ti je na silu i sve ti je protiv Srbije. Al’ džaba ti trud, narod vidi i ceni svoju vojsku, a tvoje umanjivanje ne menja ništaNa HR paradi narod je bio ponosniji i nije bio ovako podeljen. Tuga.
modna revija umesto vojne parade? gde su zenskici, zasto samo decaci skockani u odelca? nema radnika i seljaka?Још једно "генијално" жвалегарско достигнуће, "петобојна застава". И наковањ би поквараили.
Pogledajte prilog 1787191
Parada je jasna svakome kome je Srbija u srcu.Sta gledam vozila kad ne znam ni cemu sluze.
Imamo li dronova?
Ja sad moram cekati podcast ili analiticare da znam sta cemu koji sluzi i koja mu je vrednost.
Kao da ode Tihi na sajam poljoprivrede npr. Blene ko tele u šarena vrata a nista ne konta...
samo pljuješ iz fotelje i glumiš analitičara.modna revija umesto vojne parade? gde su zenskici, zasto samo decaci skockani u odelca? nema radnika i seljaka?
nije ni Srbija danas 60% Jugoslavije, pa šta sad?Ova VS nije ni 60% one VJ, o JNA nema smisla ni govoriti.
Nista, samo ne treba glumatati da jeste.nije ni Srbija danas 60% Jugoslavije, pa šta sad?
Mstislav, niko ne glumi da je Srbija Jugoslavija. Ali glumite vi da je vojska bezvredna – i tu je razlika.Nista, samo ne treba glumatati da jeste.
Bezvredna ne, kilava i u sluzbi jednog coveka da.Mstislav, niko ne glumi da je Srbija Jugoslavija. Ali glumite vi da je vojska bezvredna – i tu je razlika.
Mstislav, da je vojska kilava ne bi te ovoliko nervirala – smeta ti jer postoji i jer je srpska.Bezvredna ne, kilava i u sluzbi jednog coveka da.
Meni ne smeta, ja sam pravu vojsku davno odsluzio i mnogo mi je drago.Mstislav, da je vojska kilava ne bi te ovoliko nervirala – smeta ti jer postoji i jer je srpska.
Pitaj Nenada gde su pare
Pusti tu seljacku logiku , to ako te lopov i bitanga nerviraju znaci da si isti cim primecujes, i slicne narodne, ponosne, srpske inteligentne poslovice...Mstislav, da je vojska kilava ne bi te ovoliko nervirala – smeta ti jer postoji i jer je srpska.
sad si me zamislio, jer videsmo zastavu sa 6 boja i mlade momke u odelcima, fino skockani, koji je pronose... aluzija na "dugine" boje o lgbt?Jel bila fegetska parada?