Identitet

Ja sam jedna lepa i zgodna zena sa plavim ocima, uvek nasmejana, nezna, fina, ali gadna jer znam sta hocu i sta necu, i mogu cas da te ubijem pa da opusteno pijem kafu.

A sto se tice ovih funkcija u stilu Jelene Rozge zena, majka, kraljica...to je sve za sad promenljivo jer jos nisam majka, a cerka, sestra, unuka i tako dalje nije moj izbor pa se s tim ne identifikujem.

Najprije zakopaj one koje si do sada poubijala .:)

sta je ono sto vas najvise odredjuje, koja zivotna uloga?

zena, majka, kraljica...forumasica :zaljubljena:

da je to profesija, neka porodicna uloga, neka licna osobina, poreklo, nacionalnost, bilo kakva vrsta statusa, izgled (lep ili ruzan)?

sta biste prvo stavili na crtu?

ja sam____________________________

Majka i negovateljica. Šta ćeš, život piše drame. :lol:

Идеалиста.

Следим Идеју која провејава кроз мој живот и има је свуда.
Идеја вечног Сунца под којим су стварали и битисали највећи Учитељи а и ми који их следимо.

da je to profesija, neka porodicna uloga, neka licna osobina, poreklo, nacionalnost, bilo kakva vrsta statusa, izgled (lep ili ruzan)?

Ja sam Nina,po nekada nekome bitna,sebi najvise.Kroz zivot idem sirom otvorenih ociju,a opet s vremena na vreme najjebm.
I onda me to kosta.Ume svet da mi se srusi ,pa ga ponovo gradim iz rusevina. I tako again and again.
Mada, uz blues je sve to mnogo lakse, bar meni :lol:

Nemam pojma, često me sredina u kojoj živim karakteriše kao ženu u zen modu.
To i nije neki uspeh, a nije mi ni namera.

Na selu bi se to zvalo lenja žena.

Back