Identifikacija

da li ste za da ili ste za ne

• da

glasova: 5 83,3%
  • ne

glasova: 0 0,0%
  • zato

glasova: 1 16,7%

• Ukupno glasova
    6
  • Anketa je zatvorena .
Отисак прста се узима при вађењу личне карте.
По новом закону, свако је дужан да извади личну карту када напуни 16 година,
иако постаје пунолетан тек са 18.
Е сад, питам ја тебе, ко би узимао те отиске и како од шеснаестогодишњих девојчица? И да ли би за своју ћерку тражио везу у полицији у том случају? :think:

16 godina je vec prihvatljiva granica. to su vec ekstra skusne klinke. ispod toga nebi trebalo ici. i naravno da nebi trazio veze, pa ja sam sve u zivotu stekao svojim radom i znam koliko sam se zrtvovao i odricao da bi bio to sto jesam!

a zashto ti ne predlozish neshto konstruktivno. evo ja potroshio sate i sate razmisljajuci kako da doprinisem chovjechanstvu a ti to omalovazavash jednom svojom recenicom. stidi se svojih godina!

stidim se...:rumenko:
...a do kad bi trebalo da se stidim...? :rumenko:
...nemoj samo da je dugo..
...misim...nemoj da je celu noć, jer ujutru rano moram na poso...
...ako je do doveče, nije proglem...:ok:

vozim ja danas biciklo po ovom divnom vremenu i pade mi jedna, usudio bi se reci, genijalna ideja o nachinu identifikacije zenskih osoba. ideja nije uopste morbidna!
zasto uzimati otisak prsta i smarati se?
zar nije jednostavnije uzeti otisak vagine?
posto znamo, jelte, da nema dvije iste na ovoj vashoj planeti.
shta mislite o ovoj ideji, o ovom kolosalnom napretku za vash ljudski rod?

onda bih ja radila u policiji,ali ne na uzimanju otisaka,nego onako ,ne znam,kafe kuvarica:mrgreen:
ali npr sretnem nekog decka,pa ne znam ocu necu,i kad inspektori odu kuci ja dodjem s lampom(ne palim svetlo da ne bude sumnjivo) i pogledam mu u karton: otisak od 12cm :bye:
a mozda bih i razvila biznis,naplacivala informacije :think:

onda bih ja radila u policiji,ali ne na uzimanju otisaka,nego onako ,ne znam,kafe kuvarica:mrgreen:
ali npr sretnem nekog decka,pa ne znam ocu necu,i kad inspektori odu kuci ja dodjem s lampom(ne palim svetlo da ne bude sumnjivo) i pogledam mu u karton: otisak od 12cm :bye:
a mozda bih i razvila biznis,naplacivala informacije :think:

pa nebi ni mogla raditi na uzimanju otisaka.
dogovorili smo se da ce taj posao da rade borgovi!
ajde reci kako da bi ti prenela vlastite impresije na papir.
samo opisno.
a nama trebaju egzaktni podaci!
ovo je nauka bwe!!!
ja glasam za seks i nauku ali kao dvije odvojene stvari koje se nadopunjuju!
ali dobro ako vec ocesh da radish ko kafe kuvarica donesi dve pive i reci muzici malo tishe! :)))))

Back