Идеје за ваш политички програм

НИС је био пропалитет прије приватизације. И то тешки.

Остало је све на мјесту, мање више. Вањска, унутрашња политика, кадар, итд.

Znam da je bio propalitet i mogao se prodati na drugi nacin pogotovo na te cene tada ..Drzava je mogla to da proda akcionarima da oni vode firmu tad bi se profit maximizirao a drzava bi preko paketa imala deo prihoda pored poreza ..Na Zapadu se te i takve firme ne daju 1væasniku u totalu pa ni Amerikancima sa kojim su "prijatelji"..

Poslednja izmena:
NIS je bio propalitet, medjutim, to ne znaci da se sva izvorista nafte trebaju davati strancima za par stotina miliona.

Бирај шефе.

Да идемо на ливаду и да се дивимо нафтном пољу на којем стојимо.

Или да га дамо у пола цијене и беремо енормне паре у наредних 100 год.

Да сам премијер, све осим Телекома и војне индустрије бих претворио у НИС. А ви протестујте ћаћи свом.

Znam da je bio propalitet i mogao se prodati na drugi nacin pogotovo na te cene tada ..Drzava je mogla to da proda akcionarima da oni vode firmu tad bi se profit maximizirao a drzava bi preko paketa imala deo prihoda pored poreza ..Na Zapadu se te i takve firme ne daju 1væasniku u totalu pa ni Amerikancima sa kojim su "prijatelji"..

Диференцију цијене смо већ повратили. Увелико смо у плусу што се НИС-а тиче.

Да је било других опција, мислиш да их Коштун не би искористио??? Наравно да би.

Диференцију цијене смо већ повратили. Увелико смо у плусу што се НИС-а тиче.

Да је било других опција, мислиш да их Коштун не би искористио??? Наравно да би.
Prodaja je bila politicka ..Naravno da opcija uvek postoji kod tako velikih firmi one se registruju na berzu u Londonu ili bilo gde i to ide samo od sebe
Prodaja Rusima se pokazala dobra jer je investitor bio zaista neko ko oce d radi i ulaze,,ALi generalno govorim da moze bolje i ne treba prodavati kapital strancima ..Docice nekad neko ko ce znati iskorititi potencijal na pravi nacin

- - - - - - - - - -

Наши ресурси су на Космету. Ово остало је слабашно.

To ne mozemo znati dok neko ne ispita ,,,

Poslednja izmena:
Ko obrisa onu temu kamiondzije o srpstvu,istini i ekonomiji
Ljudi moji
Bez srpstva nema ekonomije to je svakom ko ima imalo mozga jasno
Sve zapadne drzave gde cveta ekonomija su zasnovane na nacionalizmu i nacionalne su drzave
Srbima je lose zbog manjaka nacionalizma i patriotizma
Ne trebamo mi izmisljati toplu vodu vec raditi isto sto i oni
Uspostavljane slobodne srpske drzave na cijelom srpskom etnickom teritoriju ..od velebita do prokletija od kupe do morave
Kad budemo imali svoju jedinstvenu i slobodnu Srpsku drzavu zasnovanu na nacionalizmu i patriotizmu,moralu Srbi ce moci da se razvijaju a ekonomija da cvijeta.
Tada ce svaki Srbin gledati sta da uradi korisno za svoju otadzbinu pa i ovi politicari a ne kako da zejebu,ukradu i ostete otadzbinu i druge srbe
Srbija ce biti tada imperija i imacemo svoje kolonije po zapadnoj evropi i africi

Srbi se trebaju vratiti Srpstvu

Ljudi moji
Sve zapadne drzave gde cveta ekonomija su zasnovane na nacionalizmu i nacionalne su drzave
Uspostavljane slobodne srpske drzave na cijelom srpskom etnickom teritoriju ..od velebita do prokletija od kupe do morave
Kad budemo imali svoju jedinstvenu i slobodnu Srpsku drzavu zasnovanu na nacionalizmu i patriotizmu,moralu Srbi ce moci da se razvijaju a ekonomija da cvijeta.
Tada ce svaki Srbin gledati sta da uradi korisno za svoju otadzbinu pa i ovi politicari a ne kako da zejebu,ukradu i ostete otadzbinu i druge srbe
Srbija ce biti tada imperija i imacemo svoje kolonije po zapadnoj evropi i africi

Нити СРбија треба да буде ИМПЕРИЈА нити да има своје КОЛОНИЈЕ - а са осталим наведеним се слажем.......

Prodaja je bila politicka ..Naravno da opcija uvek postoji kod tako velikih firmi one se registruju na berzu u Londonu ili bilo gde i to ide samo od sebe
Prodaja Rusima se pokazala dobra jer je investitor bio zaista neko ko oce d radi i ulaze,,ALi generalno govorim da moze bolje i ne treba prodavati kapital strancima ..Docice nekad neko ko ce znati iskorititi potencijal na pravi nacin

- - - - - - - - - -

To ne mozemo znati dok neko ne ispita ,,,

Ispitano brate. Odavno.

http://ireport.cnn.com/docs/DOC-1251145

Vidi, ako ti ne znas iskoristiti svoj potencijal, kao sto Srbija ne zna, onda hvataj sto mozes. To je u ovom slucaju NIS.

Imamo 10% viskoobrazovanih (sa kupljenim diplomama) i pricamo realizaciji potencijala? Monarho-titoizam nas je ubio u pojam, svaka firma ima 500-1.000 tehnoloskih visaka po svim svjetskim standardima, najgluplja smo nacija u Evropi, nemamo sredstva da se opismenimo, stavise nemamo hljeba na stolu...to ti je kao da ti beskucnik prica kako ce postati uspjesan biznismen. Berza je takodje privatna svojina. Na berzi imas jos vise sanse da na'ebbes.

Kao sto rekoh, 98% nasih komunistickih, propalih firmi bih ja Nisovao, kupio kajmak 15 god, i onda krenuo ulagati u skolstvo, da bih naknadno poceo otvarati srpske Mercedese i Simense. Ispravne privatizacije su nam jedina sansa da stanemo na noge. Zadrzis 30-40% vlasnistva i udri.

Poslednja izmena:
Ispitano brate. Odavno.

http://ireport.cnn.com/docs/DOC-1251145

Vidi, ako ti ne znas iskoristiti svoj potencijal, kao sto Srbija ne zna, onda hvataj sto mozes. To je u ovom slucaju NIS.

Imamo 10% viskoobrazovanih (sa kupljenim diplomama) i pricamo realizaciji potencijala? Monarho-titoizam nas je ubio u pojam, svaka firma ima 500-1.000 tehnoloskih visaka po svim svjetskim standardima, najgluplja smo nacija u Evropi, nemamo sredstva da se opismenimo, stavise nemamo hljeba na stolu...to ti je kao da ti beskucnik prica kako ce postati uspjesan biznismen. Berza je takodje privatna svojina. Na berzi imas jos vise sanse da na'ebbes.

Kao sto rekoh, 98% nasih komunistickih, propalih firmi bih ja Nisovao, kupio kajmak 15 god, i onda krenuo ulagati u skolstvo, da bih naknadno poceo otvarati srpske Mercedese i Simense. Ispravne privatizacije su nam jedina sansa da stanemo na noge. Zadrzis 30-40% vlasnistva i udri.

Ovo zadnje ja i govorim neda mi se sad podvlaciti na mobilnom sam.;-).Samo je pitanje kako doci do toga u svetu gde se sa odredjenom svotom izpod stola rešava sve..Ja se i zalazem da kapital ide onima koji imaju potvrdjena iskustva na trzistu za posao u koji ulaze ..Nista vise .Ovi danasnji koji odlaze idu sa školom bez iskustva dok su pre 15-20g to radili ljudi i sa diplomama i sa iskustvom ...Pamet Srbije je odavno izasla

Никог ми испоручивали нисмо, јер би нас Америка на сва уста хвалила, а не критиковала у Викиликсу. Нити имамо везе са пуштањем осуђеника. Прво мораш научити основне ствари, прочитати Устав, итд. Да схватиш ко је за шта надлежан у држави.

С нама ти је рачуница врло проста.

Имамо програм, кадар, доказано успјешну праксу, али немамо пара за сендвиче, куповину медија, немамо кумове тајкуне. Држава или лична добит? Последице сносимо сви.

http://www.blic.rs/Vesti/Politika/2...a-ignorisao-americki-plan-za-hapsenje-Mladica

http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2007&mm=03&dd=15&nav_id=236588

http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2015&mm=10&dd=14&nav_id=1051087

http://dss.rs/vikiliks-americke-depese-i-srpska-politicka-kaljuga/

Ни једна странка ти не може показати личну карту овако црно на бијело. Њихова предност је што је народ глуп. Ал' неће ни то заувијек трајати. ДСC је у сваком погледу нешто најбоље што се Србији десило у последњих 200 година.

Како лажете да нисте никога испоручили. Скоро све што вам је Хаг тражио сте испоручили, пустили сте из затвора шиптарске терористе и причате ми о неком патриотизму, а усташинка вам је председница странке Опустошили су ваши кадрови колубару и о чему ви причате?.

- - - - - - - - - -

Нити СРбија треба да буде ИМПЕРИЈА нити да има своје КОЛОНИЈЕ - а са осталим наведеним се слажем.......

Не него треба да буде територија твоје Русије.

Poslednja izmena od moderatora:
Занимају ме ваше идеје како би сте ви направили свој политички програм пошто сам ја почео да правим један. Ево неки делови из мог програма.

ВЕЛИКА СРБИЈА

Стварање Велике Србије као државе српског народа основни је циљ.

Борићемо се бескомпромисно за стварање државе српског народа и повратак свих отетих и изгубљених српских територија под којима подразумевамо териије данашње Словеније, Хрватске, Босне и Херцеговине, Црне Горе, Албаније, Македоније, Бугарске и Грчке.

ЈАКА ДРЖАВА

Хоћемо јаку државу која ће штитити грађане. 

Не желимо распарчавање државе и залажемо се за укидање покрајина као комунистичке заоставштине.

Велика Србија мора да буде унитарна и целовита држава без региона, мањих државица, покрајна и аутономија.

ЈЕДИНСТВО СВИХ СРБА

Хоћемо јединство српског народа у Србији, али и уједињење свих Срба, и то како духовно тако и физичко уједињење.

Сви Срби и Српкиње без обзира на верска или друга убеђења морају дисати као један док се не успостави истинска национална, слободна Србија.

Све разлике морају бити превазиђене, све границе срушене.

ЉУДСКА ПРАВА И СЛОБОДЕ

Србин неће више бити грађанин другог реда. 

Борићемо се да се у пракси спроводи загарантована слобода говора, мисли и савести као и слобода окупљања.

СПОЉНА ПОЛИТИКА

Противници смо уласка у тамницу народа која се назива "Европска унија".

Хоћемо слободну Европу као заједницу слободних европских нација.

Хоћемо потпуну независност и неутралност Србије од било каквих војних и политичких савеза. Дакле, противницима чланства Србије у Европској Унији и Евроазијској Унији.  

ЗА СРПСКУ ВОЈСКУ

Не желимо злочиначки НАТО пакт на нашој земљи. 

Само српски војник може да чува српску земљу.

Хоћемо враћање војне обавезе у складу са традицијом нашег народа.

Толико за сада. Наглашавам да је програм у изради и да ово није коначна верзија.

https://www.facebook.com/groups/nepartijskaDDuSrbiji/files/

Ljudi moji

mozda, ipak su to zemlje koje su imale kolonije i nekaznjeno pljackale i pljackaju celu zemaljku kuglu

pitanje je koliko bi njihova ekonomija bila uspesna bez toga

nama nedostaje 100 godina mira, nezavisnosti i stabilnosti. tek ondaa bi moglo da se kaze ko je sposoban a ko nesposoban.

malo je mnogo biti 3 x napadnut u XX veku odd strane zapadne civilizacije, a ovaj napad i dalje traje. nema tu neke pameti i ekonomije

Poslednja izmena:
Занимају ме ваше идеје како би сте ви направили свој политички програм пошто сам ја почео да правим један. Ево неки делови из мог програма.

ВЕЛИКА СРБИЈА

Стварање Велике Србије као државе српског народа основни је циљ.

Борићемо се бескомпромисно за стварање државе српског народа и повратак свих отетих и изгубљених српских територија под којима подразумевамо териије данашње Словеније, Хрватске, Босне и Херцеговине, Црне Горе, Албаније, Македоније, Бугарске и Грчке.

ЈАКА ДРЖАВА

Хоћемо јаку државу која ће штитити грађане. 

Не желимо распарчавање државе и залажемо се за укидање покрајина као комунистичке заоставштине.

Велика Србија мора да буде унитарна и целовита држава без региона, мањих државица, покрајна и аутономија.

ЈЕДИНСТВО СВИХ СРБА

Хоћемо јединство српског народа у Србији, али и уједињење свих Срба, и то како духовно тако и физичко уједињење.

Сви Срби и Српкиње без обзира на верска или друга убеђења морају дисати као један док се не успостави истинска национална, слободна Србија.

Све разлике морају бити превазиђене, све границе срушене.

ЉУДСКА ПРАВА И СЛОБОДЕ

Србин неће више бити грађанин другог реда. 

Борићемо се да се у пракси спроводи загарантована слобода говора, мисли и савести као и слобода окупљања.

СПОЉНА ПОЛИТИКА

Противници смо уласка у тамницу народа која се назива "Европска унија".

Хоћемо слободну Европу као заједницу слободних европских нација.

Хоћемо потпуну независност и неутралност Србије од било каквих војних и политичких савеза. Дакле, противницима чланства Србије у Европској Унији и Евроазијској Унији.  

ЗА СРПСКУ ВОЈСКУ

Не желимо злочиначки НАТО пакт на нашој земљи. 

Само српски војник може да чува српску земљу.

Хоћемо враћање војне обавезе у складу са традицијом нашег народа.

Толико за сада. Наглашавам да је програм у изради и да ово није коначна верзија.

Rehibilatcija Milana Nedića
pa onda da angažujemo upravo svršene menadžere da izvuku krizu iz zemlje, stručnjaci takoreći

- - - - - - - - - -

NIS je bio propalitet, medjutim, to ne znaci da se sva izvorista nafte trebaju davati strancima za par stotina miliona.

Sve firme u kojoj su radili tvoji roditelji su bile predvidjene za propalitete
Danas tog nema, il otvaraj svoju il umri od gladi
Ko će tebe da zaposli kad pročita šta si diplomirao?

- - - - - - - - - -

mozda, ipak su to zemlje koje su imale kolonije i nekaznjeno pljackale i pljackaju celu zemaljku kuglu

pitanje je koliko bi njihova ekonomija bila uspesna bez toga

nama nedostaje 100 godina mira, nezavisnosti i stabilnosti. tek ondaa bi moglo da se kaze ko je sposoban a ko nesposoban.

malo je mnogi biti 3 x nanadnut u XX veku odd strane zapadne civilizacije, a ovaj napad i dalje traje. nema tu neke pameti i ekonomije

kada pričamo o kolonijama... recimo da se oslobode Karlobag - Karlovac - Ogulin - Virovitica...
jel bi ti tamo živeo uopšte?

ja ne bi, video sam na googlemaps koje su to vukojebine

- - - - - - - - - -

Ovo zadnje ja i govorim neda mi se sad podvlaciti na mobilnom sam.;-).Samo je pitanje kako doci do toga u svetu gde se sa odredjenom svotom izpod stola rešava sve..Ja se i zalazem da kapital ide onima koji imaju potvrdjena iskustva na trzistu za posao u koji ulaze ..Nista vise .Ovi danasnji koji odlaze idu sa školom bez iskustva dok su pre 15-20g to radili ljudi i sa diplomama i sa iskustvom ...Pamet Srbije je odavno izasla

Kapital se stiče prodajom dedovine ili pljačkom okoline
ne dam kapital ovima što su lečili frustracije sa fakultetom
oni traže invalidske poslove

mito, ja se tebi divim
ti pokazuješ takvu hrabrost na forumu kakvu mene mrzi da kuckam
inače ne smeš da izadješ ni na miting koji čine 100% Srbi, da se baš tebi nešto ne desi
na kraju krajeva ti nisi takav čovek
ti ne možeš da trpiš bol
nek pati neko drugi a ne ti
pa tebe to boli...

- - - - - - - - - -

ja se ne bih pouzado u logiku ds ljubimaca.

ali, ko god uradi suprotno od njih ne bi pogresio

ne bih ni ja ali se bar okupaju pre nego što dodju na mitnig stranke

- - - - - - - - - -

SEREM VAM SE NA INTERNET NACIONALNI PORGRAM
SVE SE SVELO NA DELJENJE NEKAKVOG VIRTUELNOG KAPITALA

posle niste vi komunjare lopovske... jok baba Kurana je...

Како лажете да нисте никога испоручили. Скоро све што вам је Хаг тражио сте испоручили, пустили сте из затвора шиптарске терористе и причате ми о неком патриотизму, а усташинка вам је председница странке Опустошили су ваши кадрови колубару и о чему ви причате?.

- - - - - - - - - -

Хахахха! Нећу се ја с тобом нагађати овде ко на пијаци. Имаш гугл па линкуј све оптужбе као што сам ја теби доказе. У супротном, џаба типкаш.

Poslednja izmena od moderatora:
Ukidanje privatnog vlasnistva nad sredstvima za proizvodnju. Samim tim ukidanje klasne eksploatacije. U prevodu tri puta veca plata. Ali za to mora da se ukloni burzujska klasa.
Sav visak ide u razvoj institucija od javnog znacaja (skole, bolnice, putna infrastruktura, naucne inovacije...)
U prevodu program Komunisticke partije Srbije.
Ali mi danas mnogo volimo burzuje. Pa neka nam. Kad smo kreteni.

Који си ти муфљуз!

Медијска хајка жутих и напредњака је доказ?

Доказ да смо водили државничку политику. Ни мање ни више.

:hahaha: Лоповско издајничку политику. Додуше јесте да сте бољи од жутих, али у криминалу је мртва трка.

Back