Ideje za romanticne poklone?

ruffrave

Zainteresovan član
Poruka
309
Pre svega sam pokrenuo temu zato sto zelim da poklonim devojci nesto lepo za godisnjicu. Evo posto sam u losoj financiskoj situaciji, kao i svaki student valjda,
razmisljao sam o necemu jeftinom, ali da mu pridam neki znacaj.
Ideja je sledeca, da na mestu na kom smo se uvek sastajali napravim od sveca
oblik srca, i u sredinu stavim poklon, koji ce biti neko lepo ogledalce,
na ogledalce cu zalepiti traku i staviti nadpis: "ovde jedino kad ti gledas mozes da vidis sav moj svet" nesto u tom fazonu ne bas toliko bzvz, ali tako nesto :D
sta mislite? :D

Pre svega sam pokrenuo temu zato sto zelim da poklonim devojci nesto lepo za godisnjicu. Evo posto sam u losoj financiskoj situaciji, kao i svaki student valjda,
na ogledalce cu zalepiti traku i staviti nadpis: "ovde jedino kad ti gledas mozes da vidis sav moj svet" nesto u tom fazonu ne bas toliko bzvz, ali tako nesto :D

e pa... nije bas poklon za godisnjicu, ali je jako idealan ovaj moj, a to je da napises na ceduljicu "Volim te" (potrudi se da imas fin rukopis) zamotas je. kupis neki crveni papir (recimo kolaz) i napravis skroz malo pismo (recimo 2x1.5cm), stavis tu cedyuljicu u pismo, i njoj krisom u dzep ili sl., dok je budes grlio ili slicno. kad bude vidjela, sigurno ce se oduseviti

e pa... nije bas poklon za godisnjicu, ali je jako idealan ovaj moj, a to je da napises na ceduljicu "Volim te" (potrudi se da imas fin rukopis) zamotas je. kupis neki crveni papir (recimo kolaz) i napravis skroz malo pismo (recimo 2x1.5cm), stavis tu cedyuljicu u pismo, i njoj krisom u dzep ili sl., dok je budes grlio ili slicno. kad bude vidjela, sigurno ce se oduseviti

hehe cool ideja svidja mi se. zasto mislis da nije dobar poklon za godisnjicu? :/

Meni se dopada to sto si smislio,mada ja sam vise taj tip devojke,meni bi se to jako svidelo i puno bi mi znacilo,cim si to smislio znaci da je dovoljno poznajes i da znas da bi joj se dopalo,ja sam recimo svom momku taxijem poslala kolac(koji su mi upakovali u lepu kutijicu, a na kolac stavili jestiva srca) i finu porukicu sam napisala,osim sto se zbunio,dopalo mu se,tako da..male stvare cine mnogo toga,svaki poklonic u koji uneses malo sebe sigurno ce joj se dopasti.:manikir:

SoooooOOOo sweEEeeeEeeet. :heart: Bravo, tako i treba. Prelepasto. Svaka cast. Zelim vam jos puno tako lepih i sretnih godinica i da se jos, dugo tako volite. Ja mislim, sta god joj ti poklonio, da bi se ona obradovala. Malo sam prelistala postove na ovoj temi i meni delujes bas kao romanticno stvorenjce, pa verujem ad sta god bis msilio, da bi se njoj dopalo. To je divno procitati. Svako dobro Vam zelim i da lepo proslavite godisnjicu. :heart:

SoooooOOOo sweEEeeeEeeet. :heart: Bravo, tako i treba. Prelepasto. Svaka cast. Zelim vam jos puno tako lepih i sretnih godinica i da se jos, dugo tako volite. Ja mislim, sta god joj ti poklonio, da bi se ona obradovala. Malo sam prelistala postove na ovoj temi i meni delujes bas kao romanticno stvorenjce, pa verujem ad sta god bis msilio, da bi se njoj dopalo. To je divno procitati. Svako dobro Vam zelim i da lepo proslavite godisnjicu. :heart:

heheheh mislim da ce se i njoj sivdeti, jedva cekam da vidim njenu reakciju :)
ne znam o kako sam je zavoleo postao sam jako emotivan i romantican :D

hehe cool ideja svidja mi se. zasto mislis da nije dobar poklon za godisnjicu? :/

mislim na moj poklon. ne na tvoj. tvoj je sasvim dobar. ako je ona razumna i ok cura obradovace se svakako, recimo imas nekih glupih, pa i kad bi joj kupio BMW htjela bi nesto vise.
ovaj moj pokloncic joj mozes dati bilo koji dan, cisto da je podjetis da je volis itd itd.
i da, jos jedan savjet. dijeli komplimente. to bas puno znaci, bar za nju, jer je njoj, pored sve tvoje ljubavi, potrebna i neka lijepa rijec na njen racun. :P a to te ne kosta puno.

kupi devjci knigu
a i ostali mogli bi malo vise paznje da obrate na lepe, romanticne
poklone
knjiga.jpg

Back