Ideje i predlozi za forum

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nemoj da potcenjuješ igrice kao i ostali koji ih ne poznaju.
ne potcenjujem igrice..realno ja sam i osmislio taj forum pre brdo godina u formi u kojoj je sad
sustina je da se na igricama stancuju odgovori na zadatu temu..to interesuje one koji vole da se igraju.
ne treba sujetno da gledas sto je forum koji ti volis izbacen iz liste novih poruka..jednostavno nema smisla da se ispamuje ta rubrika sa gomilom postova sa igrica jer tu ide post na post..
druge teme mogu biti zanimljive i onima koji ne prate te forume i zato su drugi forumi na toj listi..i znam da se ne slazes sa ovim sta sam rekao ali sta da radim.. bice i ostace ovako kako je sad.

u svakom slucaju hvala na predlozima za unapredjenje foruma.

Auuu, šta se izdešava ovde za kratko vreme?!
E, ovako, ako se obriše post #136 i # 138, hoće li se obristi i nadovezujući postovi na u temi?
Ako hoće, brišite mi post!

I, ovako:
Briga me za brojač postova, briga me za reputacije, briga me za titule!!
Pišem da se opustim, da utrošim višak vremena, i više od toga.
Ne pada mi napamet da se prepucavam, ne pada mi napamet da se još forumskim svađama opterećem!
Ako tema Predlozi za Forum ima ovakve dijaloge, šta očekivati u drugim temama?

Za srce si me ujela sad

Tebi, Dodola nisam uputila ni jednu jedinu reč.
Ne znam zašto si se našla prozvanom?

Briga me za brojač postova, briga me za reputacije, briga me za titule!!
Pišem da se opustim, da utrošim višak vremena, i više od toga.
Ne pada mi napamet da se prepucavam, ne pada mi napamet da se još forumskim svađama opterećem!

to i jeste neka sustina..na forum ljudi treba da dodju da bi se zabavili..razonodili..popricali sa slicnim judima koje nikad ne bi upoznali da nema foruma

a onda neki sujetni krenu sa prepucavanjem..a zasto mene nema..zasto je moj forum izbacen..
nije izbacen..ali je procenjeno da nepotrebno gusi listu..i to je dobro..umesto da to shvate kao komplimnet jer se na tom forumu puno pise i da je zato skinut sa liste oni se bune..

zato u principu i nemamo ovakve teme jer ljudi dodju da bi se svadjali kad im se ne ispune zelje
Treba naći kompromis, 'Ni po babu ni po stičevima'!
Zašto dozvoljavaš spam postove koji se ne odnose direktno na predloge u vezi Foruma?

Dok ovo kuckam vidim da si izbacio novi post.
Pa vidi, sigurno da im nije svejedno. Ovo je virtuala, postupke i reči svako doživljava na svoj način.

Imate skriveni deo predviđen za usaglašavanje stavova, tako da bi moderatoratori u javnom delu mogli ostati po strani, oslušnuti reč običnih forumaša.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back