Ideja za razmišljanje

Aha, bas za razmisljanje, ubih se razmisljajuci nocima da li bi moj muz pao na neku koja mu se nabacuje preko FB!!! :roll:

A to sto se razvode i treba tako, nije cudno sto se zanima za druge zene kad zivi sa lujkom. Zamisli kako je ona besposlena da se registruje, pa sakuplja prijatelje po FB da bi profil bio ubedljiviji, pa onda vreba kad je on prisutan tu, pa smislja sta reci... :bljak:

I opet: Trazili ste gledajte.

Sto se tice pitanja iz uvodnog posta da odgovorim, mislim u stvari skoro sam sigurna da moj muz ne bi pao na pozive i ljubavni "zov" preko FB, sto se tice neke druge situacije verovatno bi me prevario a da i ne trepne.

Zamisli da žena nekog forumaša otvori nalog ovde jer sumnja u muža. Prvo krenu reputacije, pa postanu prijatelji, pa pepeišu; on se žali kako ga žena ne razume... Ko zna šta sve. :rumenko: :prstic: Onda jednog lepog dana dođe njemu zahtev za razvod braka, a žena se u međuvremenu smuva s nekim drugim urmašem. Eh živote, lutalico stara. :aha: :malav:

Otprilike je sve ovde rečeno....
....." Odmah je krenuo da četuje sa mnom, lagao kako me je viđao u gradu, kako me je posmatrao i kako sam mu lepa. Pitala sam ga da li je oženjen, rekao je da jeste, ali da mu je muka od braka i od njegove žene, o kojoj ništa lepo nije imao da kaže, već bukvalno priznao da se zgrožava na nju. To je bio veliki šok za mene, plakala sam dok sam mu postavljala pitanja o ženi i braku.
Na kraju je zatražio moj broj telefona, hteo da se vidi sa mnom, a delio mi je vrlo otvoreno komplimente.
nije problem u Fb-u, internetu...čovek je jednostavno takav

Smučio mi se i presekla sam sve - priča ona, ali nije otišla do kraja...možda je bio samo jak na rečima, možda je ne bi prevario.

Sve i svemu, razvod je zbog uvreda upućenih njoj na neformalan način...a koje je saznala prevarom. I to što je ona uradila je vrsta prevare. Ipak je ženu iz teksta, najviše zabolelo njegovo mišljenje o njoj samoj

Što se tiče pitanja, ne znam da li bi mm prošao test, jer to nikad ne bih uradila...
Šta je tražila, to je dobila...
Što manje znam , bolje za mene
:D

Zamisli da žena nekog forumaša otvori nalog ovde jer sumnja u muža. Prvo krenu reputacije, pa postanu prijatelji, pa pepeišu; on se žali kako ga žena ne razume... Ko zna šta sve. :rumenko: :prstic: Onda jednog lepog dana dođe njemu zahtev za razvod braka, a žena se u međuvremenu smuva s nekim drugim urmašem. Eh živote, lutalico stara. :aha: :malav:
A ,onda napravi klon nalog , pa ovom novom postavi zahtjev za prijateljstvo ?
Pa jovo nanovo . Na kraju ne znas ko koga hebe !

jao eto sad znam sta cu da radim za ovaj vikned :mrgreen:
i ideja ti uopste nije za razmisljanje vec je glupa ko noc
pazi molim te,je l treba ovde da se qrchimo ciji je muz vise od reci
ja bih pre postavila ideju za razmisljanje koliko ce vas picopevaca da ozeni dobru zenu a koliko karakondzulu

jao eto sad znam sta cu da radim za ovaj vikned :mrgreen:
i ideja ti uopste nije za razmisljanje vec je glupa ko noc
pazi molim te,je l treba ovde da se qrchimo ciji je muz vise od reci
ja bih pre postavila ideju za razmisljanje koliko ce vas picopevaca da ozeni dobru zenu a koliko karakondzulu

ko ti rekao da neko mora da se oženi :lol:
el tako uče u tvom selu? :think:

imam tu srecu sto moj muz uopste ne voli fb forume niti bilo sta slicno
a ja sam na forumu, ali daleko od toga da to istinski postaje deo mog rl, osim osoba s kojima sam se sprijateljila

sad fama oko internet prevare.... istina je da je to prevara koja je gora od jedne usputne avanture, jer je moguce da taj neko postane zavistan od intime sa tom nekom drugom osobom
ne mislim da je konkretna zena pogresila

mm bi prosao test jer uopste nam nikakve naloge, ali da ima i da je tip koji voli interent, prosao bi jer nije toliko glup da ne razlikuje crno od belog

lik nije taktičan i lako je zaljubljiv...misim...kolki konj treba da budeš da se zaljubiš na neku tamo na fejsu...nađeš švalerku u RL i ćao ili se jednostavno razvedeš i budeš free as a bird...kakav fejs...klasični napaljeni magarac...
a ova gospođa koja se time bavila je vrlo kako bi rekao...podmukla osoba...

Tacno. Trebalo je da razmislja za koga se udaje. Ovde nije problem net i fb vec losi odnosi i slabo poznavanje partnera.

Taj fb budi sve najgore u coveku, mogucnost zabadanja nosa u tudje zivote, ljubomoru, podsmevanje, prevare, obmane, prekomernu sujetu...nisam sklona istom pa samim tim ne bih dozvolila da partner ima simuaciju nekog drugog zivota, a varijanta da celo popodne i vece provodi za racunarom mi je krajnje nezamisliva.

Tacno. Trebalo je da razmislja za koga se udaje. Ovde nije problem net i fb vec losi odnosi i slabo poznavanje partnera.

Taj fb budi sve najgore u coveku, mogucnost zabadanja nosa u tudje zivote, ljubomoru, podsmevanje, prevare, obmane, prekomernu sujetu...nisam sklona istom pa samim tim ne bih dozvolila da partner ima simuaciju nekog drugog zivota, a varijanta da celo popodne i vece provodi za racunarom mi je krajnje nezamisliva.

pa nema pojma kako...
missim, meni uglavnom sluzi za dobre zelje i pozdrave familiji u tudjini...
diskusiju o budalastinama sa kolegama s faksa, prijateljima...
i to bi bilo to...
e, da bilo je zgodno i ono nesto kad ti javi kad je kome rodjendan
posto inace i vlastiti zaboravim, a katkad moram provjerit u cosku monitora
koja je godina...sad to vise ne vidjam i tako...: )

Back