Disko Kauč
Elita
- Poruka
- 24.596
A ko sam ja na ovom svetu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ünd?..."Nećeš da budeš samnom? Tuzicu te za nanošenje dusevnog bola"
Ludi svet, evo videh na MTV rijaliti nešto kao Catfish samo ovo se zove "Love gone missing" riba plače što je lik sutnuo, lik kuka što ga riba sutnula, o bože
Još malo pa će ostaviti nekoga biti krivično delo![]()
Ne gledam rijalitije niti sam ikada, zato sam sinoć ostala otvorenih usta koliko sam se zaprepastila, pa sam prosto morala da otvorim temu kao što rekoh "Da se malo izezamo" jer inače otvaram teške teme, pa za promenu.Postavljacica teme gleda rijalitije gde jedni drugima slamaju srca pa onda ona njega tuzi za nanosenje dusevnog bola i sl smece. Sad ne znam, a verovatno nije ni bitno, da li je htela da proturi temu pod jakim utiskom kao ozbiljnu ili je sarkazam i podsmevanje takvom drustvu. U oba slucaja...
U pravu si, ali ne bih sad ozbiljno, temu sam postavila da se malo šalimo.Greh je zavesti nekoga pa ga ostaviti.
Ni ti ne bi volela da se tebi tako nesto desi, zar ne?
Evo skidam se, nemoj da me tužišok, sad ozbiljno, majo skidaj gace!
Земљаче, још си зелен.prelo? sta je to?
Kako ko si ti ? Ti si ti, svoja i najbolja na svetu.. ako tako mislis o sebi i drugi ceA ko sam ja na ovom svetu
Jeste normalno da plačeš, ali nije normalno da se od toga napravi TV Show gde ćeš da plačeš na televiziji. A ajde i to, nego imaš pravo da osobu koja te ostavila tužiš za "nanošenje dusevnog bola ", što priznaj već nije normalno, preuvelicavanje i zloupotreba...da ne kažem da mi je sem toga opsti utisak da su ove mlade generacije toliko soft i da amabaš ništa ne mogu da podnesu.Izgleda da ljudima nije do zezanja na tu temu....takoreci normalno je da places kada te ostavi neko s kim si ziveo.
Tebi nije? kud ce vaj svet sa vama intelegentnima...?
"Degeneracije"Aj malo i da se izezamo oko ove (de)generacije, da ne bude da Krstarica služi samo da kukamo i svađamo se
...za plakanje na kablovskoj televizijiZivotu je kratak treba ga iskoristiti.....
Barem Sam te nasmejao........za plakanje na kablovskoj televiziji
Da te što više ljudi vidi
"Ćem izađem na televizor"![]()
BravoNasmejao Sam jednu devojky iz Sofije
Ali bolje bi bilo da Sam nasmejao neku iz beograda bila bi mi blize
Izvini, nisam mislila ništa loše.Ali bolje bi bilo da Sam nasmejao neku iz beograda bila bi mi blize
Nisam ja tako osetljiv nema potrebe da mi se izvinjavas....Izvini, nisam mislila ništa loše.
Lepo što si je nasmejao
Hvala, gospodaruNisam ja tako osetljiv nema potrebe da mi se izvinjavas....
Hvala, gospodaru