- Poruka
- 64.668
strast jbte. Kad dobijes sladostrasce i nezidrz i zelis da stisnes sprcis, da imas taj jak fizicki kontakt.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nisu ga vodili u prodavnicu slatkiša kad je bio mali...a zasto, sta ti je tu napaljivo?
Koji momenat?
Šta ima da provališ gledamo sise, dupe, butkice i kako da uvalimo mačora.
..a zasto, sta ti je tu napaljivo?
Koji momenat?
Da..
Koja misao prati taj momenat kad zgrabis pa stisnes pa...tako to...
..mozes i ogroman balon da zgrabis pa jel bi te napalilo?
Jeste malo cudna ta muska opsednutost cicama, zenama je to prilicno neshvatljivo.....
Sve nas uzbuđuje ono što ima suprotni pol a mi nemamo. I ne može balon da bude isti što i pravo meso...mozes i ogroman balon da zgrabis pa jel bi te napalilo?
Jeste malo cudna ta muska opsednutost cicama, zenama je to prilicno neshvatljivo.....
Zavisi od velicine sake.
Sto veci covek, vece sake i za njega vece
( . ) ( . )
Ja pojma nemam. Sad ću da pitam vršnjaka.Maneme, Sta imas ti da pipas sise brate? Ili da gledas? STa? Sto?
mislis, zgrabiss, stisnes, pritisnes na krevet?Da..
ma igrala bi se svih sat vremena sa djokom i gledala kako da ne stisnes jaja kad sednes..pazi, ne moras ni da odgovoris, znam da je nemoguce objasniti..al ebiga, zanima me..volela bih da sam
bar sat vremena muskarac da vam provalim sistem...
Mora da si sitne gradjenateraste me da googlam da vidim koliko je to.
premnogo kume
meni bi bilo gloopo i da setam pored nje
nema tu puno razmisljanja...vise je to nesto iskonsko, u samom biti svakog muskarca, nasledjeno od generacija istih takvih od pre vremena...instinkt koji budi zelju i strast...relativno jednostavnoDa..
nema frke, odgovoricu...nije tako tesko.....pazi, ne moras ni da odgovoris, znam da je nemoguce objasniti..al ebiga, zanima me..volela bih da sam
bar sat vremena muskarac da vam provalim sistem...
75 DKolika je velicina idealnih zenskih ( . ) ( . ) ?