Idealne ( . ) ( . )

bas juce naleteh na snimak sa neke od ovih nasih krelevizja, mislim da emisiju vodi ova prca trzan. I njih 4 zene, o zenama, iz zenske perspektive, mi smo zene lepe a ne razumemo kako se muskarci vezuju za lepotu i td. I u glavnom tu neka manekenka sva u fazonu ja pa ja pa ja i pomenu kako je raskinula sa deckom jer ju je uhvatio za butinu i rekao joj: mmmm mesce i ova se naljutila p kako on to mene gleda kao tvar i raskid.

zamisli devojka prodje pored tebe i uhvati te za tukija, prokomentarise ti pravo u oci: mmm gde si kure i ti ono, e to je tou, gotovou, ti mene gledas na taj naciun, raskidamo.
Ili zamisli jos gore: da prodje pored tebe i nikad te ne nazove moje kure.

nateraste me da googlam da vidim koliko je to.

premnogo kume

images

meni bi bilo gloopo i da setam pored nje
Mora da si sitne gradje 😁

Da..
Koja misao prati taj momenat kad zgrabis pa stisnes pa...tako to...:lol:
nema tu puno razmisljanja...vise je to nesto iskonsko, u samom biti svakog muskarca, nasledjeno od generacija istih takvih od pre vremena...instinkt koji budi zelju i strast...relativno jednostavno:tambalamba:
..pazi, ne moras ni da odgovoris, znam da je nemoguce objasniti..al ebiga, zanima me..volela bih da sam
bar sat vremena muskarac da vam provalim sistem...:rotf:
nema frke, odgovoricu...nije tako tesko...
prosto je to...sam pogled na njih budi zelju i aktivira nagone o kojima sam pricao, dodir ih jos vise pojacava dok svaka dalja interakcija samo pridodaje uzbudjenju...meni licno je najuzbudljiviji moment kad bradavica sklizne izmedju dva srednja prsta sake...to je vec individualno :snovi:

Back