- Poruka
- 128.672
Kolika je velicina idealnih zenskih ( . ) ( . ) ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa tako...ko što si nacrto..Kolika je velicina idealnih zenskih ( . ) ( . ) ?
Zavisi od velicine sake.Kolika je velicina idealnih zenskih ( . ) ( . ) ?
Ja mogu da drzim kosarkasku loptu jednom rukom... znaci da imam polozeno za sve kategorijeZavisi od velicine sake.
Sto veci covek, vece sake i za njega vece
( . ) ( . )![]()
zašto?Не волим кад су превелике...
Лични став!zašto?![]()
ako je ona ko lopata, znaci i njegove treba da budu iste?Zavisi od velicine sake.
Sto veci covek, vece sake i za njega vece
( . ) ( . )![]()
Може и мааалчице веће!Kao loptice za tenis![]()
Da, za nijansu vece...I da budu cvrste onako, da ne landaraju...Може и мааалчице веће!![]()
pa šta ako landaraju jbg ..šta fali? vi bre sve oćete nešto idealno! e pa ne može!Da, za nijansu vece...I da budu cvrste onako, da ne landaraju...
ne znas sta da radis sa njimazašto?![]()
Pa nemam nista protiv, nego je naziv teme koje su idealne sise....pa šta ako landaraju jbg ..šta fali? vi bre sve oćete nešto idealno! e pa ne može!
silikonske su najbolje.Da, za nijansu vece...I da budu cvrste onako, da ne landaraju...
moraš da ih obuzdašne znas sta da radis sa njima![]()
nisam imao prilikesilikonske su najbolje.
znam da ovde vlada opste misljenje da ne valjaju ali to je tako jer ih niste videli i doditivali uzivo
( . ) ( . )Pa tako...ko što si nacrto..![]()
Ja sam masirao silikonske sise od Branke Black Rose u Mulen Ruz striptiz klubu. Nekako su hladne, kao da ih je drzala u frizideru....A i bezveze mi je kad znam da zena koja ima silikone nema osecaj (ili ima umanjeni) u odnosu na zenu koja ih nema. Volim kad ih masiram da se napale...silikonske su najbolje.
znam da ovde vlada opste misljenje da ne valjaju ali to je tako jer ih niste videli i doditivali uzivo