црна брада
Elita
- Poruka
- 21.097
To se zove mast i salo il preciznije debeli raspad.Boga mi vole i te kako... Ovi što znaju s njima šta da rade hahaha... To se zove - raskoš.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To se zove mast i salo il preciznije debeli raspad.Boga mi vole i te kako... Ovi što znaju s njima šta da rade hahaha... To se zove - raskoš.
Haha.. boga mi one sa slika nisu raspadTo se zove mast i salo il preciznije debeli raspad.
Živa vaga na kilo. Nego, da ti nisi Shake Lonely sa klon nikom?Haha.. boga mi one sa slika nisu raspad![]()
Ne znam ko je toŽiva vaga na kilo. Nego, da ti nisi Shake Lonely sa klon nikom?
Malo ti gluteusi nisu proporcionalni.. ali ukusi su različitiСвиња, дебела, масна.
Гле, све јој се тресе.
Има цркне од прекомерне тежине, холестерола и осталих придружених болести насталих прекомерним преждеравањем.
Al zato ti kacis sve prirodno izoperisane i prosle kroz jedno 50 filtera, lepotice
Evo, sva sam se potresla sad...Зато што су пријатније за око од твог аватара.
Зато што су пријатније за око од твог аватара.
Pa dobro, tebi se sviđaju photoshopirane, mi smo malo realnije.. čemu tolika nervoza?Зато што су пријатније за око од твог
Malo je fejk u predelu sisa i face
E ova mi se bas svidja. Ko je to?Sa druge strane, prirodna, snažna gazela:
Pogledajte prilog 890604
To što ima butku veću od Alter Egove, ne znači da sa njenom butkom nešto nije u redu, nego sa Egovom
Al si me uvredijo što si mi rekao da idem duzmem Zoloft, kako ću sad ;(Сад иди да узмеш Фајзера.
Не вакцину.
Solange van DoornE ova mi se bas svidja. Ko je to?
Kako je lepa.Solange van Doorn
Da, crnačko + skandinavsko nasleđeKako je lepa.
Da, crnačko + skandinavsko nasleđe
Ne mogu utvrđivati tačno poreklo svakog američkog crnca, pa mi lakše da kažem crnačkoCrnacko? Ako je jedno skandinavsko drugo bi valjda trebalo bude africko, priblizno, tu negde, ne znam koji deo afrike je u pitanju