gost 424003
Iskusan
- Poruka
- 5.015
Bljak, dobro je sto je umrla mlada...zamisli da je ostala ziva i da je vidim kako izgleda kao baba.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Nemoj mnogo da se brineš. Ako doživiš starost neće biti mnogo muškaraca da slušaju tvoje lelekanje o mž nejednakostima jer će većina već umreti.Da, muškarci bi radije mrtvu ženu, nego da je vide kako izgleda kao baba.
Psiho.
Naravno da će gledati babe svojih godina jer sprčeni, sasušeni Alchajmer nema drugu opciju.A oni koji dođu do starosti sigurno neće gledati babe svojih godina jer ih takav egzibicionizam poziva da se ubiju odma'.
Hehehe, pa ima ako može i ima nešto novca. Ali veliki deo muškaraca ima zdravstvene probleme i impotentan je, poneki i ceo život i žene im ne trebaju. Kad su mladi ne saznaju kako treba da se ponašaju da umilostive i osvoje ženu a kad ostare, bude kasno.Naravno da će gledati babe svojih godina jer sprčeni, sasušeni Alchajmer nema drugu opciju.
Da, tako da brace yourselfHehehe, pa ima ako može i ima nešto novca. Ali veliki deo muškaraca ima zdravstvene probleme i impotentan je, poneki i ceo život i žene im ne trebaju. Kad su mladi ne saznaju kako treba da se ponašaju da umilostive i osvoje ženu a kad ostare, bude kasno.
Nemam zašto, biće da ćeš pre ti morati.Da, tako da brace yourself

Pa bližiš se tom dobuNemam zašto, biće da ćeš pre ti morati.![]()
Da ali ja sam rasčistio sa time. Nemam neka posebna očekivanja. Svaki čovek može da nastrada ili se razboli bilo kad i svako na kraju umre sam. A žene mnogo više pate od samoće, tako da razmisli ko treba da se pazi.Pa bližiš se tom dobu
Preda mnom je život, a ti hronično agresivno i uvredljivo spopadaš mlade devojke po forumu. Nemoj više, to je humanitarni apelDa ali ja sam rasčistio sa time. Nemam neka posebna očekivanja. Svaki čovek može da nastrada ili se razboli bilo kad i svako na kraju umre sam. A žene mnogo više pate od samoće, tako da razmisli ko treba da se pazi.
Ja ne spopadam žene na forumu, ako ne veruješ pitaj Taba kad sam poslednji put napisao pp. Biće da je tebi dosadno pa ovde postavljaš debele žene, tražiš da li ovde postoji neki pacijent koji voli 'leba i mast.Preda mnom je život, a ti hronično agresivno i uvredljivo spopadaš mlade devojke po forumu. Nemoj više, to je humanitarni apel
Ja ne spopadam žene na forumu, ako ne veruješ pitaj Taba kad sam poslednji put napisao pp,Biće da je tebi dosadno pa ovde postavljaš debele žene, tražiš da li ovde postoji neki pacijent koji voli 'leba i mast.
Boga mi vole i te kako... Ovi što znaju s njima šta da rade hahaha... To se zove - raskoš.Vole, i više nego što misliš, konstantno dobijam pp-ove sadržaja: vrh ribe kačiš, ali neću da učestvujem na temi zbog atmosfere, sa sve thumbs upsima