Idealna zenska gradja

idealna zenska gradja je kad ima za sta da se uvati. ako si muskarac

ako si pothranjeni lemur s viskom estrogena onda valjda juris dashchare. ili u akutnoj fazi djechake

a ove dve sto je jelena okacila su uzasnije cak i od onih obojenih stokilasica kojima je ova novoiznikla moderatorka zatrpala temu

hbte vratim se na forum posle 15 dana i sta imam da vidim, novu feminjaru medju osobljem

ako si pothranjeni lemur s viskom estrogena onda valjda juris dashchare. ili u akutnoj fazi djechake

a ove dve sto je jelena okacila su uzasnije cak i od onih obojenih stokilasica kojima je ova novoiznikla moderatorka zatrpala temu

hbte vratim se na forum posle 15 dana i sta imam da vidim, novu feminjaru medju osobljem

Ova koju sam ja stavila nije stokilasica i ima za sta da se uvati. Sta joj fali?

F5B5C64A-4864-471D-A348-8DE03E696AEB.jpeg
3E9E2599-B61D-4586-9FC5-9FAFE467386E.jpeg

Jes da sam žensko al se slažem :D
žena bez mekanih delova sa izvajanim mišićima više deluje kao muško
sigurno postoje lepe žene i sa plus 50, ali ne izgledaju tako

Naleteh na neka istrazivanja

Studija iz 2017. objavljena u Journal of Personality and Social Psychology otkrila je korelaciju između broja dece koju je žena imala i obima kukova. Ispostavilo se da žene rađale više dece imale su u proseku veći obim kukova, i uopšte žene sa oblinama i figurom peščanog sata su ocenjene kao dosta privlačnije muškom oku zbog predznaka “plodnosti.” Ovo obašnjava zašto su žene sa oblinama poput Dženifer Lopez i Bjonse Nouls, planetarno ocenjene kao najprivlačnije.

Znaci pescani sat, mada to zavisi i od podneblja.

18 idealnih gradja u razlicitim zemljama
1Capture.PNG

2Capture.PNG

3Capture.PNG

Meni Penelope Kruz, na jednoj slici iz mlađih dana, na drugoj starija, uvek lepo građena žena, ne mršava, lepih proporcija tela.
Ne znam da li išta ima veštačko, ne pratim to.

1611044373609.png
1611044519490.png

i druga osoba koja mi se dopada Skarlet Johanson, idealna građa sve ima. :)
I sad kad je starija je lepa žena.

1611044829237.png

1611044765129.png

1611044909490.png

Nisam lezi, ali da budem sa ove 2 možda bih razmislila ;)

Meni Penelope Kruz, na jednoj slici iz mlađih dana, na drugoj starija, uvek lepo građena žena, ne mršava, lepih proporcija tela.
Ne znam da li išta ima veštačko, ne pratim to.

Pogledajte prilog 841239 Pogledajte prilog 841242

i druga osoba koja mi se dopada Skarlet Johanson, idealna građa sve ima. :)
I sad kad je starija je lepa žena.

Pogledajte prilog 841251

Pogledajte prilog 841250
Pogledajte prilog 841253

Nisam lezi, ali da budem sa ove 2 možda bih razmislila ;)
Scarlet moze

Back