Idealna zenska gradja

Pa, tamo gde žene imaju veće guzice (crnkinje npr), muškarci su evoluirali da imaju veći penis.
Ne moram sad da nacrtam zašto neko ne voli veliku guzicu, jasno je.

Pogrešno. Veći penis imaju muškarci iz zapadne Afrike i to oduvek, dok žene tamo nemaju velike guze već je to posledica ishrane i načina života.

Kako to misliš da je muški penis evoluirao zbog većih guzjica :hahaha: E svašta čovek da pročita.

Pogrešno. Veći penis imaju muškarci iz zapadne Afrike i to oduvek, dok žene tamo nemaju velike guze već je to posledica ishrane i načina života.

Kako to misliš da je muški penis evoluirao zbog većih guzjica :hahaha: E svašta čovek da pročita.
Pa razmisli malo. Ako se, kad smo postali bipedi (vozdigli se na dve noge) vagina podigla više u karlicu, došlo je do potrebe za većim pimpekom da dođe do nje, u odnosu na kad smo se pamprčili od pozadi. Što žena ima veću pozadinu (a crnkinje je imaju zbog drugačijeg skeleta, a ne zbog ishrane, ishrana bazirana na karbsima je relativna novotarija u ljudskoj evoluciji, 10 hiljada godina naspram 3.5 miliona je ništa), neophodan je i veći penis.

Tako muškarci koji imaju mali kujjac preferiraju male guze jer tako lakše dođu do važinije.

Zato samo treba ćutati kad se muškarac izjašnjava za preferenciju veličine guzice, i slušati pažljivo kako se blamira.

Naravno, muškarac može imati prosečan kuwac, ali voleti veće zadnjice, i on u tom slučaju ima BDE, tj Big Dick Energy™.

Pa razmisli malo. Ako se, kad smo postali bipedi (vozdigli se na dve noge) vagina podigla više u karlicu, došlo je do potrebe za većim pimpekom da dođe do nje, u odnosu na kad smo se pamprčili od pozadi. Što žena ima veću pozadinu (a crnkinje je imaju zbog drugačijeg skeleta, a ne zbog ishrane, ishrana bazirana na karbsima je relativna novotarija u ljudskoj evoluciji, 10 hiljada godina naspram 3.5 miliona je ništa), neophodan je i veći penis.

Tako muškarci koji imaju mali kujjac preferiraju male guze jer tako lakše dođu do važinije.

Zato samo treba ćutati kad se muškarac izjašnjava za preferenciju veličine guzice, i slušati pažljivo kako se blamira.

Naravno, muškarac može imati prosečan kuwac, ali voleti veće zadnjice, i on u tom slučaju ima BDE, tj Big Dick Energy™.
Jes, istina. Kad god pored mene prođe veliki kamion, šleper, u meni se, podsvesno javi želja da ga natovarim i time pokažem i dokažem svoju snagu u moć. Poznajući sebe, luke izbegavam. Kad' bih ugledao neki teretni brod... mama moja - instinkt bi me poneo da ga natovarim, do vrha...

Ma kakva evolucija, kakve gluposti.

Pogledaj slike žena iz zapadne Afrike. Nigde nećeš da vidiš nekakve ogromne guzice.

Ali, saznao sam nešto o novo o sebi iz tvog posta :mrgreen:

Kad Muškarac ima Mali Pimpek Energiju

On zna da bi ga Velika Zadnjica progutala snagom svog gravitacionog polja

I usisala centripetalnom silom svog Rča

I zato on traži sebi duhom slične
Da se sretnu u Muzeju Minijatura

🐍
Možda.
Ali, ako ima veliki, to ne znači da ga gravitacija praznine privlači. da mora dokazivati svoju veličinu, stavljajući se u službu i namenu.
Ni sve muve se ne zalepe na lepak..
Naročito ne one velike, konjske.

Možda.
Ali, ako ima veliki, to ne znači da ga gravitacija praznine privlači. da mora dokazivati svoju veličinu, stavljajući se u službu i namenu.
Ni sve muve se ne zalepe na lepak..
Naročito ne one velike, konjske.
Neke duše kojima se posrećilo nikad nisu osetile Prazninu
Samo neizmernu, neizdrživu Punoću Bića
Koja nije mogla da stane u ovo ograničeno ljudsko telo
Pa je morala da se prelije u naslage Enormno Velike Guzice

Neke druge duše pak, ne mogu da izdrže kad drugi preliva Punoćom
Jer tada bolno zveči njihova Praznina
Već traže da drugi bude Mršavoguz
Da bi tiše odzvanjala njihova... palamura

Neke duše kojima se posrećilo nikad nisu osetile Prazninu
Samo neizmernu, neizdrživu Punoću Bića
Koja nije mogla da stane u ovo ograničeno ljudsko telo
Pa je morala da se prelije u naslage Enormno Velike Guzice

Neke druge duše pak, ne mogu da izdrže kad drugi preliva Punoćom
Jer tada bolno zveči njihova Praznina
Već traže da drugi bude Mršavoguz
Da bi tiše odzvanjala njihova... palamura
Našla je u šta će da se prelije... :)
Ne tražim ja ništa, ali ne mlataram okolo velikim penisom, kao što to neki čine sa dupetima.
Ne vabim, jer mi ne treba dopuna, negovana.

Back