Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 238.419
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
uzas... nakaza ...
Nismo svi, Snake.
Da, ja sam poznata po tome da mi je dupe centralni organizujući faktor u životu...Nismo svi, Snake.
Pored svega, na neki čudan način, ja, ipak poštujem ono što jesi.
Razvijaj se, ali ne samo u dupe.
❤
Nije...Evo ja sam primer..To nije tačno, što manja osoba, to nabijenija guzzica.
Jesi ikad video kakvu guzzicu imaju patuljci? Savršenu loptu.
Ti si patuljčica, tj imaš dvarfizam?Nije...Evo ja sam primer..
Neee, samo nisam mnogo visoka.Ti si patuljčica, tj imaš dvarfizam?
Ostaje nejasno,jesi li ti,zensko ili musko ? Avatar ti je zenski,a ti pises kao muskarac ?Ne, to je sve moja privatna arhiva. Kačim za sopstveni užitak. Čak ni ne želim da mi se obraćate.
Da li imas broj telefona,ove gospodje.Treba mi tako casna zena,za bedinovanje u mom stanu,dva puta nedeljno........moja devojka,nece da kvari lepe
Po čemu ja pišem kao muškarac?Ostaje nejasno,jesi li ti,zensko ili musko ? Avatar ti je zenski,a ti pises kao muskarac ?
sve tri prave zenke
Pa po tome,sto se divis (fotke koje prilazes) lepim zenama.Izvini,nisam mislio na "ono"......OK ako si musko.Pozdrav !Po čemu ja pišem kao muškarac?
gde ti tu vidis debljinu?Idealna ženska građa, pa debljina nije to, ne nikako.
Da li imas broj telefona,ove gospodje.Treba mi tako casna zena,za bedinovanje u mom stanu,dva puta nedeljno........moja devojka,nece da kvari lepe
ruke,kucnim poslovima......
Ma pusti. To su ti ženomrsci, oni ne mogu da se pomire sa činjenicom da je ključ života u ženskim rukama, i preziru sve što je esencijalno žensko i životodavno: veći procenat masnoća, oble sunđeraste bokove, grudi kao kruške, dupeta kao jabuke...gde ti tu vidis debljinu?
Ne, ne podvaljuj mi, nisam to rekla, već da ovi forumski ženomrsci ne vole obline, tj ne vole ženu kakva je prirodno namenjena da bude. Kladim se u milion evra da vole isključivo brazilku u intimnoj regiji. Milion evra, kuću i bicikl.Ako se ne lozi na debelu, guzatu ko ja-zenomrzac.
Ne možeš da biješ ljude samo zato što ti se ne sviđa njihova guzzica.tu djembelu maljutkom treba u guscu
kultura opsednuta ženskom mršavošću nije kultura opsednuta ženskom lepotom, već ženskom poslušnošću.
Ubedi ženu da je najvažnija stvar na svetu da održava neprirodnu mršavost, i dobio si nesigurno, opsesivno, tj poslušno stvorenje.
Ne preteruj i ti sad. Ti ljudi samo traže da ne moraju da crknu jer ih svet ne nalazi jebozovnim, ništa drugo.To mozda bilo nekad u sretnija veremena. Danas je trend bodi pozitivitija i bodi ekseptensa prevagnuo i plus sajz manekineki. Znas ono pink kosa ima 300 kila viska i kuka kako muskarci mora da se promene.