gost 391595
Buduća legenda
- Poruka
- 35.177
Ništa, nije problem. Samo nemoj da ti se ponavlja.Oh, vrhovna.
Izvinjavam se, što Vam se bez dozvole obratih...
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ništa, nije problem. Samo nemoj da ti se ponavlja.Oh, vrhovna.
Izvinjavam se, što Vam se bez dozvole obratih...
![]()
Nije problem, bek bude obostrano.Ništa, nije problem. Samo nemoj da ti se ponavlja.
To se samo teše čačkalice koje nemaju dovoljno anabolizma da izgrade mišiće (jer lakše je izgladneti se nego izgraditi mišić), pa glume fražilne ženstvene bambije, a zapravo su slabe. Ništa bolje ne reguliše ženske hormone, pa i plodnost, od vežbi opterećenja, aka izgradnje snage. Drugim rečima: prava žena butinama može q*rac da ti polomi.Jes'...
Pa posle muškarčine, sa tim guzatim i sisatim ženama, dobiju guzate i sisate sinove...
Možda je takva žena nekada bila boginja majka; boginja plodnosti, ali se od te ideje odustalo..
Takva, koja ni sama ne može da potrči, ne rađa ratnika - junaka.
![]()
Ja sam mislio da smo se dogovorili...To se samo teše čačkalice koje nemaju dovoljno anabolizma da izgrade mišiće (jer lakše je izgladneti se nego izgraditi mišić), pa glume fražilne ženstvene bambije, a zapravo su slabe. Ništa bolje ne reguliše ženske hormone, pa i plodnost, od vežbi opterećenja, aka izgradnje snage. Drugim rečima: prava žena butinama može q*rac da ti polomi.
Ja odlučujem o tome, hi hiJa sam mislio da smo se dogovorili...
Nema idealne grajde.
Mislim da je najbitnije kako ćeš ti izgledati posle njenog porođaja.Mislim da je bitnije kako ce izgledati nakon porodjaja. Dzaba joj vrhunska gradja sad ako ce da se...
Kako bih ja mogao izgledati nakon njenog porodjaja? Osim mozda srecno?Mislim da je najbitnije kako ćeš ti izgledati posle njenog porođaja.
Na osnovu cega idealno? Po kome idealno? Zlatni presek? 1.6178? Sve je to teorija i odmah se baca u vodu kada se pojave drugi primeri. Tako i teorija idelanih proporcija. Postoji nesto generalno, ali idealno...Па заправо има ,постоје пропорције које дефинишу идеално у зависности од расе као и пропорције.Друга је ствар шта је по нашем укусу.И ту се слажем са тобом да лепота попут слике не значи ништа без тона и душе.
mamuran iscepan izmucen i ne znas de su ti kljuceviKako bih ja mogao izgledati nakon njenog porodjaja? Osim mozda srecno?
Pa raspalo, kao što svako počne da izgleda kad tad, nezavisno od porođaja.Kako bih ja mogao izgledati nakon njenog porodjaja? Osim mozda srecno?
Facepalm, ti kad krenes da lupas - izlupas se najjace samo da nekog/nesto odbranis, makar to bila i licno tvoja teorija.Pa raspalo, kao što svako počne da izgleda kad tad, nezavisno od porođaja.
ma sta ti seruckasPa raspalo, kao što svako počne da izgleda kad tad, nezavisno od porođaja.
To ti kažemma sta ti seruckas
sto bi neko izgledao raspalo kada moze da izgleda lepo i dosledno godinama koje nosi
ti po principu..daj sta daspa neam ja omiljeni tip gradje ieiga

sad si me uvredio da se razumemoti po principu..daj sta das![]()
. Drugim rečima: prava žena butinama može q*rac da ti polomi.
Joj, sećam se ovoga, užas