Idealna zenska gradja

20210212_235318.jpg

20210212_235329.jpg
20210212_235404.jpg

20210212_235347.jpg

20210212_235419.jpg

Ja bih vas zamoli da bilju vise tako nevredjate, izbice medjunarodni incident, kupice djej-zi ceo forum sve ce nas banuje.
Podrska za @beyonce krstarica je uz tebe svi te volima
Pozdrav i za @jay-z

Milioni, možda čak i cela milijarda muškaraca sanja sa vidi Beyonce golu, ali ok... sigurno da bi izazvala trajnu impotenciju :lol:

Meni najjace kad nekom ispadne brada ili neki drugi deo tela i onda kad krenu vesti pa se jos masa popali kao da nikad u zivotu nisu videli :lol:

Sto je biljina brada bolja od tvoje ili bilo cije druge?

Najvjerovatnije i neće...
Ali ovo je bio čist sarkazam koleginice...
Šta da radim kad volim manja dupeta...:)
Nece,zato sto je ipak fizicki aktivna...
Meni je i dalje misterija kako neko moze da se bavi sportom ili plesom (tezi je od nekih sportova) a da ima ogromnu masnu guzicu,bez nekih estetskih zahvata ili hormonskih dodataka...Od kako su poceli da guraju Kardasijanke u prvi plan gomile mladih devojaka vidis sa definisanim trbusnjacima i obromnim dupetom.Jako mali procenat je misicavo,sve ostale su masne.Kako?
Inace nisi jedini,ja ako mogu da biram pre cu izabrati da ima 5 kg manje nego 5 kg viska....

Nece,zato sto je ipak fizicki aktivna...
Meni je i dalje misterija kako neko moze da se bavi sportom ili plesom (tezi je od nekih sportova) a da ima ogromnu masnu guzicu,bez nekih estetskih zahvata ili hormonskih dodataka...Od kako su poceli da guraju Kardasijanke u prvi plan gomile mladih devojaka vidis sa definisanim trbusnjacima i obromnim dupetom.Jako mali procenat je misicavo,sve ostale su masne.Kako?
Inace nisi jedini,ja ako mogu da biram pre cu izabrati da ima 5 kg manje nego 5 kg viska....
Upoznao sam neku klinku, isto tako nabrijala se da nabilduje guzičinu...kroz priču shvatim da su joj takvi nabudzeni guzičrski retardi od žena uzor lepote..

Upoznao sam neku klinku, isto tako nabrijala se da nabilduje guzičinu...kroz priču shvatim da su joj takvi nabudzeni guzičrski retardi od žena uzor lepote..
Znam nekoliko koje su zaista vezbanjem potigle nesto slicno,ali se vidi da je misicavo dupe,cvrsto. Meni je nejasno kako prirodno ostane samo na dupetu salo kao kod vecine,a tvrde da je prirodno..mozda kod jedne od 100 i jesta takva gradja,ostalih 99 su misterija.

mozda kod jedne od 100 i jesta takva gradja,ostalih 99 su misterija.
Da, npr kod Kim Kardašijan i ostalih jeste misterija, jer su to fejk dupeta, i prepoznaju se tako što stoje neprirodno u odnosu na noge, kao pelena, ali kod crnkinja npr može, jer su genetski predispozicionirane za takvu raspodelu. Uglavnom, fejk dupeta se i ugledaju na crnačka, ali ne uspevaju da ih oponašaju prirodno, uvek se vidi pelena:

16056754-7247785-image-a-130_1563172796905.jpg

Back