- Poruka
- 85.811
a ako je prelepa faca a pravi grimase u kojima izgleda kao kombo silovanog maceta i mongoloida na spidu :Ojbg slab sam na lepe njuske sta da radim. i onda dosta toga oprastam
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a ako je prelepa faca a pravi grimase u kojima izgleda kao kombo silovanog maceta i mongoloida na spidu :Ojbg slab sam na lepe njuske sta da radim. i onda dosta toga oprastam
Bome ima batice..
Jel zna cicvaru da spemi ?

Meni je to totalni turn off,pamerne ne znaju da uzivaju jer im non stop radi mozak umesto culaBome ima batice..
Gledam kroz njeno lice i fizionomiju, i zaključujem da je ćuk...kao neka lutka plastična i bezlična, mrrtva..
Kako imati seks sa nekom lutkom mrtvom...žena mora da bude inteligentna, da bih uživao...( pa i u seksu)
Uh, ova pored je bolja.
Ne može Pljosnata G*uzica nikako biti bolja.Uh, ova pored je bolja.
Moze, komad je bolja od jl.Ne može Pljosnata G*uzica nikako biti bolja.
Ma kakvi.Moze, komad je bolja od jl.
Dobro, sad vidjeh da je to ona mlada glumica, duplo mladja od nje, ali svejedno jl nije nesto...mozda cak ima i malcice preveliko dupe.Ma kakvi.
Nikako..mozda cak ima i malcice preveliko dupe.
Ima, postoje mnogo ljepsa...ne znam sta to ona ima sto je izdvaja, prosjecno preveliko dupe, nije ruzna...hmm, mozda to sto izgleda dosta mladje, ali svejedno postoji mnogo takvih zena. Cak necu ni da je zovem kao svi nego ukidam slovo o i sad je jl...Nikako.
Ne postoje.Ima, postoje mnogo ljepsa
Napusti livadu.Ne postoje.
Ne.Napusti livadu.