Idealan poklon za Dan zaljubljenih

Drage dame, da li slavite Dan zaljubljenih? Da li vam išta znači taj dan? Kakav poklon biste volele da dobijete od svog dragog? Mnoge žene (in)diskretno stave do znanja svom muškarcu šta da im kupi, da li je to i sa vama slučaj? Baš me zanima koliko se bavimo ovim novim praznikom.....

Flasu crnog vina...Sveti Trifun je... ( cokolada moze kao prateci element, onako gratis da ne kvarimo navike)

Pa trebalo bi da drage dame dobijaju pokloncice ne samo za te ``zenske`` praznike - nego da im je svaki dan ``Dan zaljubljenih`` ili Dan Svetog Trifuna.
Ne kazem da treba da dobijaju poklone svakog dana, ali njihove jace polovine bi trebalo da ih s vremena na vreme obraduju nekom sitnicom, dobrom knjigom, cokoladom, pa i dobrim raspolozenjem - sto da ne? Naravno... i obrnuto.
Licno, najvise se obradujem kada dobijem knjigu na poklon (pod uslovom da je nisam citala - ali tesko je meni poklanjati knjige, jer sam frik za knjige), volim kada dobijem neku sitnicu, mada ni to u danasnje vreme nije bas jeftino - npr. nekog plisanog medu...
Sve sto je od srca dato, meni je drago. Eto.

Pa trebalo bi da drage dame dobijaju pokloncice ne samo za te ``zenske`` praznike - nego da im je svaki dan ``Dan zaljubljenih`` ili Dan Svetog Trifuna.
Ne kazem da treba da dobijaju poklone svakog dana, ali njihove jace polovine bi trebalo da ih s vremena na vreme obraduju nekom sitnicom, dobrom knjigom, cokoladom, pa i dobrim raspolozenjem - sto da ne? Naravno... i obrnuto.
Licno, najvise se obradujem kada dobijem knjigu na poklon (pod uslovom da je nisam citala - ali tesko je meni poklanjati knjige, jer sam frik za knjige), volim kada dobijem neku sitnicu, mada ni to u danasnje vreme nije bas jeftino - npr. nekog plisanog medu...
Sve sto je od srca dato, meni je drago. Eto.
ne kapiram?
samo muskarci treba da kupuju zenama cesto poklone,ili to treba da bude obostrano?
za dan zaljubljenih samo ce on tebi kupiti?
a ti njemu?

sto se mene tice,ebe mi se za poklone na taj dana,nit ih kupujem,nit ih primam,nit mi treba utesni vatreni poklon bon seks

Evo poklona za zenu.
dmstandard.jpg
drvena-ribaca-cetka.jpg

A ima i ceo set da odmah otarasim i 8 mart .

sredsta-za-ciscenje.jpg

Ja cu za to vreme sebe da pocastim sa ovim poklonom dok ona bude ribala i cistila.

soraja-zecica-6.jpg

Poslednja izmena:
ne kapiram?
samo muskarci treba da kupuju zenama cesto poklone,ili to treba da bude obostrano?
za dan zaljubljenih samo ce on tebi kupiti?
a ti njemu?

sto se mene tice,ebe mi se za poklone na taj dana,nit ih kupujem,nit ih primam,nit mi treba utesni vatreni poklon bon seks
Pa fino cura kaze "Naravno...i obrnuto"...
Procitajte sve pa komentarisite..
--no hard feelings--

daa,izvinjavam se arvena,nisam videla to i obrnuto
mislim,nije ni da mi je vazno ko ce kome sta dati,nego jutros dok sam se smrzavala u ledenom stanu bez grejanja,iskalih bes i revolt na sirotom sv trifunu :)
izvinjavam se jos jednom

jao smokvo, pa nije bilo bash toliko hladno:lol:
mada da sam znala da nema grejanja pre nego shto sam iskochila iz kreveta, verovatno bi mi bilo hladnije:zzima:

Drage dame, da li slavite Dan zaljubljenih? Da li vam išta znači taj dan? Kakav poklon biste volele da dobijete od svog dragog? Mnoge žene (in)diskretno stave do znanja svom muškarcu šta da im kupi, da li je to i sa vama slučaj? Baš me zanima koliko se bavimo ovim novim praznikom.....
Dobiću vikend u Pragu.
U blicu je pisalo da je to hit ove godine, pa ne bih da propustim nešto bitno.

daa,izvinjavam se arvena,nisam videla to i obrnuto
mislim,nije ni da mi je vazno ko ce kome sta dati,nego jutros dok sam se smrzavala u ledenom stanu bez grejanja,iskalih bes i revolt na sirotom sv trifunu :)
izvinjavam se jos jednom

Na taj dan sam posebno ranjiva, tad sam upoznala ljubav mog zivota, pa kako se blizi taj dan, sve sam vise u bedaku. :(
Nismo vise zajedno.

Dobiću vikend u Pragu.
U blicu je pisalo da je to hit ove godine, pa ne bih da propustim nešto bitno.
jao a kod nas u pozoristu za 8 mart peva toni cetinski
kad bi ovaj moj bar malo zivadio vatu iz usiu i shvatio sta znaci moje suptilno jao vidi toni za 8 mart,svaki put kad prodjemo pored istog bilborda
ali ne,na kraju cu ici sa drugaricama i bice mi jos lepse :)

Back