ideal lepote.........

Priyanka-Chopra.jpg

Nije ruka Lanistera ona koja će ga ubiti, i nije rat razlog :)
Al' to već prepuštam daljem sledu, neću toliko da ti spoilujem

- - - - - - - - - -

Pa to je poenta, da mu uništim doživljaj :evil: xD

Ne mozes meni upropastiti dozivljaj xD Gledao sam film gde su mi isto tako spojlovali, znas umire lik i opet sam plako ko kisa xD Iako sam znao da umire xD

A interesantno :D samo da skinem trecu sezonu :P

Jos kad bih nabavio i ostale delove knjige...

Ne mozes meni upropastiti dozivljaj xD Gledao sam film gde su mi isto tako spojlovali, znas umire lik i opet sam plako ko kisa xD Iako sam znao da umire xD

A interesantno :D samo da skinem trecu sezonu :P

Jos kad bih nabavio i ostale delove knjige...
Реци ми нешто Акута, сиви тићу, ако није тајна:

Јеси ли исте такве изливе емоција им`о када си глед`о ''Титаник'' и ''Бади, пас кошаркаш''? :think:

Реци ми нешто Акута, сиви тићу, ако није тајна:

Јеси ли исте такве изливе емоција им`о када си глед`о ''Титаник'' и ''Бади, пас кошаркаш''? :think:

Nijesam za ta dva, s tim da drugi nisam ni gledao, a prvi mi prosto nije bio uradjen dovoljno tuzno xD

sta je problem? desi se nekad, nisi musko ako sve zadrzavas u sebi, pa puknes i maltretiras sve oko sebe.

primer "klasicne" muske lepote, titula deanu

collar.jpg

za njega nisam imala predstavu do nedavno kako izgleda iako ga slusam 4 years, ali suma sumarum s celom pojavom i svim sto lezi u njegovoj glavi
tumblr_lud3yu6eqv1qifyfco1_500.jpg

i dalje mi se kace anonimusi, trojica koja bi se popisala po prezvakanim mitovima o seksi selebritijima

Oca druga mi je previse kockasta... xD

Inace, mnogo se lozim na naocare... Ne znam zasto, ali ako devojka nosi naocare to mi je PLUSCINA xD

glasses2-1.jpg

newhairs-1.jpg

Cute_Girl_With_Glasses_and_Wool_Vintage_-1.jpg

I ova Vijetnamka(valjda, na njih mi lici), verovali ili ne, ne zato sto ja volim Azijatkinje, a volim, vec zbog drugog detalja na njoj (ne nisu naocare). Kako bre ove Azijatkinje mogu da izgledaju ovako ko klinke a da imaju ovake adute.... A svidja mi se i kosa. Uvek sam voleo kad devojke imaju dugukosu, jos ako je tamna, a oci zagasite...
Sexy-Hot-nerdy-girls-pics12.jpg

Juče vidim ovu likušu u basu, i oduvala me... kakva je madafakin'
I posle pitam ortaka, opišem je, i on zna ko je :lol: I naravno kao što se ispostavilo, tad je išla kod svog dečka, kad je sišla na istu stanicu gde i ja... pošto znam da je ranije nisam viđao.
A prilika, samo takva.
485589_10200622259032938_1068911067_n.jpg

Prilozi

• 485589_10200622259032938_1068911067_n.jpg
    485589_10200622259032938_1068911067_n.jpg
    15,7 KB · Pregleda: 2

Back