ideal lepote.........

Hteo sam da dodam jos nekoga, ali sam se provalio da me jedino ti nerviras....

zato te i podjebavam, jer se nerviraš :D
Ljudi su glupi jer to ne kontaju xD

Apsolut, evo ti ga keršme Akuta :)
n1185578737_235268_113205.jpg

Šta bolja,ebem te u usta kad imaš još jednu onu, valjda iz osmog razreda ili štagod, ova je po tvojim rečima novija i lik će te tako prepoznati :D

a što ti moraš mene da podjebavaš da bih uzvratio :lol:

Pa ovo je ta iz osmog, konju glupi...... Pred drugarsko.....

A za sta mi vracas majke ti?

E vidiš, ovo je ona promena o kojoj je sniki govorio
nisi bio takav sanavabič kad si došao

Pa brate samo idiot od zene moze da se naljuti kada stavis njenu sliku kao Ideal lepote....

haha pa rekoh da nije potrebno da neko izazove da bih uzvratio, ja samo opaučim po podjebavanju jer vidim da je osoba umno slaba do te mere da se lako da iznervirati.. kao na primer, ti :D

Brate ja se uopste ne nerviram, smejem se tvojim postovima, krajnje si interesantan...

Ali brate sad si smorio, sta da ti kazem...

@mrki

Pa rekoh, bas me briga.... Trebalo bi da shvate kao kompliment.... Ne verujem da ce se ijedna naljutiti, iako se naljuti neka bice to ono kratkog veka...

haha pa rekoh da nije potrebno da neko izazove da bih uzvratio, ja samo opaučim po podjebavanju jer vidim da je osoba umno slaba do te mere da se lako da iznervirati.. kao na primer, ti :D

Pa brate ako vidis da je umno slab nemoj onda da ga podjebbavas :P
Mislim, nije fer ako mu toliko smeta.
Meni na primjer ne bi toliko smetalo, vjerovatno bih uzvratio, nego neka, nemoj ni mene da zaebavas sad xD

Pa brate ako vidis da je umno slab nemoj onda da ga podjebbavas :P
Mislim, nije fer ako mu toliko smeta.
Meni na primjer ne bi toliko smetalo, vjerovatno bih uzvratio, nego neka, nemoj ni mene da zaebavas sad xD

aha, ideš odmah u samoodbranu pod pretpostavkom da ću ja krenuti u ofanzivu :D
to pokazuje tvoju slabost xD
Al me mrzi sad, neam neku želju, ovaj akuta uništi svaki vid razonode svojim cmizdrenjem :mrgreen:

bolje komentarišite moje bičarke gore

Back