Stvarno, raspravljate se oko gluposti.
Za mene Jackson nije ideal lepote, bar ne od kada mu se promenila boja koze (da li zbog bolesti ili zbog operacija nebitno).
Nos nije ni imao jer ga je unistio operacijama, ostao mu je samo mali deo, ali i to nije tacno.
Da bi razumeli starijeg Jacksona, morate razumeti mladjeg. Rodjen je u vreme kada su crnci, iako priznati kao ravnopravni, jos uvek maltretirani. Uspeo je da se probije, ali od malena su svi gledali da ga iskoriste. To se godinama nije promenilo i dolazimo do prve tuzbe za pedofiliju '93, a zahvaljujuci publicistima koji nisu zeleli da izgube pare (zbog sudjenja bi morao da odlozi turneju) nije imao priliku da se odbrani na sudu i dokaze nevinost te su price o njemu kao pedofilu ostale. Platio je 20.000.000,- da ga ne bi tuzili. Onda ga je jedan reziser takodje iskoristio obecanjem da ce napraviti dokumentarac koji ce mu osvetlalti obraz, ali zapravo je sve najgore momente prikazao i samim tim ga zakopao jos vise. 2005. je konacno izasao na sud i tu se odbranio, ali zbog svega sto se desilo bilo je kasno. Niko ne moze da porekne da je bio legenda i covek kakav se radja jednom u 100 godina. Po meni njegova smrt mu je dobro dosla. Mucenje koje je trajalo 16 godina je zavrseno i trenutno mu je samo bolje. Ja verujem da je samo bio neshvacen i izmucen, nikako nij pedofil, davao je mnooooogoooo novca u dobrotvorne svrhe, narocito za decu. Najbolji dokaz koliko je voleo decu je po meni i pesma "Hold My Hand"