ideal lepote.........

Koliko glup treba da budes pa da ne vidis ironiju u mom postu, ceo moj post je zbog tog tvog "w". Dete molim te, batali me, ono strasilo kad skine sminku, tek tad mogu da zamislim kakav je. Uglavnom, ne mogu da se raspravljam sa detetom od 10 godina..

Ma nece deca da ga primaju za dzabe:D, elem
Bojan_Pe%C4%8Dar.jpg

Ja mislim da su to gluposti. Bio je dobar lik,pogledaj danasnji americki pa i nas dzet set. Tuga je koliko su psihicki poremeceni i bezobrazni. Pogledaj samo 2 emisije na MTV-u i shvatices da je to milion puta gore od Grand produkcije ;).

AU izvini, ne znam gde sam te uvredio, al ok.. I nemas sta meni da se pravdas, ne volim da ulazim ni u kakvu dublju tematiku koja se tice necijeg stvaranja/izgleda/zivota, samo me zamara, i tera me na bespotrebno razmisljanje..

Stvarno, raspravljate se oko gluposti.

Za mene Jackson nije ideal lepote, bar ne od kada mu se promenila boja koze (da li zbog bolesti ili zbog operacija nebitno).
Nos nije ni imao jer ga je unistio operacijama, ostao mu je samo mali deo, ali i to nije tacno.

Da bi razumeli starijeg Jacksona, morate razumeti mladjeg. Rodjen je u vreme kada su crnci, iako priznati kao ravnopravni, jos uvek maltretirani. Uspeo je da se probije, ali od malena su svi gledali da ga iskoriste. To se godinama nije promenilo i dolazimo do prve tuzbe za pedofiliju '93, a zahvaljujuci publicistima koji nisu zeleli da izgube pare (zbog sudjenja bi morao da odlozi turneju) nije imao priliku da se odbrani na sudu i dokaze nevinost te su price o njemu kao pedofilu ostale. Platio je 20.000.000,- da ga ne bi tuzili. Onda ga je jedan reziser takodje iskoristio obecanjem da ce napraviti dokumentarac koji ce mu osvetlalti obraz, ali zapravo je sve najgore momente prikazao i samim tim ga zakopao jos vise. 2005. je konacno izasao na sud i tu se odbranio, ali zbog svega sto se desilo bilo je kasno. Niko ne moze da porekne da je bio legenda i covek kakav se radja jednom u 100 godina. Po meni njegova smrt mu je dobro dosla. Mucenje koje je trajalo 16 godina je zavrseno i trenutno mu je samo bolje. Ja verujem da je samo bio neshvacen i izmucen, nikako nij pedofil, davao je mnooooogoooo novca u dobrotvorne svrhe, narocito za decu. Najbolji dokaz koliko je voleo decu je po meni i pesma "Hold My Hand"

uf, baš to davanje novca u dobrotvorne svrhe govori o veličini čoveka :roll:

Oni sa novcem jednoprocentni deo daju sirotinji, a na njoj i zarađuju.. Ne kažem za njega ništa, ali to je ona default definicija tih milionera.. Tako da je to irelevantno.

A Tupakova keva je samu sebe branila na sudu zbog učestvovanja u akcijama Black Panther pokreta, pretila joj je doživotna a ona trudna se sama odbranila za slobodu, tako da o veličini nekog čoveka(pogotovo afroamerikanca u to doba) ne možemo govoriti.

2005. je klinac priznao da je lagao, ali da ne otežemo priču i nije "Hold My Hand" jedina pesma koja predstavlja dokaz koliko je voleo decu... ;)

@Direkt
Nisu njemu baš toliko cvetale ruže što se tiče novca, ali me mrzi da objašnjavam... Reći ću samo da je premali procenat išao njemu.

Usput...
600full-rachele-brooke-smith.jpg

2005. je klinac priznao da je lagao, ali da ne otežemo priču i nije "Hold My Hand" jedina pesma koja predstavlja dokaz koliko je voleo decu... ;)

@Direkt
Nisu njemu baš toliko cvetale ruže što se tiče novca, ali me mrzi da objašnjavam... Reći ću samo da je premali procenat išao njemu.

Usput...
600full-rachele-brooke-smith.jpg

E da sam muško dala bih joj.... nego što se MJ tiče... ono što je uradio za Srbiju kad niko nije smeo, a ni hteo je stvarno neprocenjivo.

Back