ideal lepote.........

Cek, ti slusas Justin BIebera, i jos govoris da je debeo, A Mj na to odgovara, ,ma nije debeo nego je razvijen. I sta ja sad sa vama da pricam HAHAHAHA, kad sam video ono komirao sam se:D Kao neke dvanaestogodisnjakinje, one napaljene.

stephanie_seymour_photo_15.jpg

Ko je debeo, o cemu ti pricas. . . ?? mislim da halukciniras :aha:

svi koji pricate o MJ to sto pricate, stavite prst na celo i razmislite malo, mozda vam to pomogne. . . ^^

Mi iznosimo cinjenice. To su: Imao je 100 operacija, bio je cista plastika, imao je 50 kila na visinu od 175 cm..Bio je kompleksas, nije hteo da zadrzi svoju prirodnu boju koze, nego je morao da postane belac..Btw. sta imam sa tobom da pricam o lepoti, kad je tebi ideal lepote Biber, i jos kazes da je malo debeo, ocigledno da volis koske, evo ja sad jedem prase, pa mi ti ostavi adresu, da ti posaljem rebarca..
sadn.png

Zar stvarno mislite da vi koji čitate glupe tračeve možete da znate više od nas koji znamo apsolutno sve o njemu?
Mislim da je red da se stane pričati o njemu jer očigledno niko nikom ne može promeniti mišljenje, a ja vala i nemam volju za time.
Meni je MJ predivan i boli me uvo šta vi lupetate. (tačka)

Super je to, samo ne znam kakvi glupi tracevi? Trac je da je on imao dosta operacija i da je postao beo, a prethodno je bio crn? Trac je da je imao 50 kila, nekad i manje? To nisu tracevi, i kako mozes da znas sve o njemu, kad ga verovatno nikad u zivotu nisi ni videla.

Super je to, samo ne znam kakvi glupi tracevi? Trac je da je on imao dosta operacija i da je postao beo, a prethodno je bio crn? Trac je da je imao 50 kila, nekad i manje? To nisu tracevi, i kako mozes da znas sve o njemu, kad ga verovatno nikad u zivotu nisi ni videla.

Činjenica je da je imao operacije što se tiče nosa, ali promenu boje kože nije prouzrokovala nikakva operacija već bolest i ja stvarno ne znam koji put to objašnjavam.

Svako ima svoje misljenje,po meni covek je bio debil. Neverovatno da neko moze da ima takav kompleks,da promeni svoju boju koze. Izgledao je OK kad je bio crnac ( ne mogu da ocenjujem izgled likova,al verujem da su hiljade riba svrsavale misleci na njega),a onda se totalno upopastio. Iskreno kad sam bio klinac na TV-u sam ga gledao sa jezom. Sigurno jedan od najvecih muzicara ikada,ali takodje od kada je postao belac jedna od najvecih spodoba u soubiznisu...

Međutim, Džekson nije samo postao beo od, kako je tvrdio, retke kožne bolesti vitiligo koja napada melanocite, ćelije koje proizvode melanin. On je operacijama uklonio sve karakteristike na licu koje su bile odlike jednog Afro-Amerikanca. Iako je on priznao samo dve operacije na nosu, neki stručnjaci tvrde da je menjao i liniju obrva, bradu i jagodice. Mada me ne zanima, svakako je ruzan bio kao beo!!!!!! Necu da se svadjam vise..

Međutim, Džekson nije samo postao beo od, kako je tvrdio, retke kožne bolesti vitiligo koja napada melanocite, ćelije koje proizvode melanin. On je operacijama uklonio sve karakteristike na licu koje su bile odlike jednog Afro-Amerikanca. Iako je on priznao samo dve operacije na nosu, neki stručnjaci tvrde da je menjao i liniju obrva, bradu i jagodice. Mada me ne zanima, svakako je ruzan bio kao beo!!!!!! Necu da se svadjam vise..

To sve je kila sminke i perika....

Tu bolest ima i Dejan Tomasevic,opet to ne moze od crnca da napravi totalnog belca i udara uglavnom samo na sake. MJ je celo telo promenio ,verovatno zbog te bolesti.
Svejedno bio je odlican muzicar do odredjenog perioda...Opet vecina njih i propadne pre vremena ,Dzim Morison npr...

Ma ok, nego ti jos verujes u to da je zbog manjka melanina on postao beo kasnije, tj. da je jedini covek na planeti ikada, koji je imao tu bolest? Nema veze ajde, mi mozemo samo da nagadjamo, mada ja sam procitao da je imao gomilu operacija..:D Ja volim njega da slusam, i da ga gledam kako igra, al mi nije nesto lep, al ok, lepota je relativna!

Ako ne znate, apsolutno nista o njemu , osim nekih apsurda cutite. . . molim lepo, covek je imao koznu boles vitíligo, kóju ima í njegova sestsa la toya, verujem mu jer je ima i moja baba, ako ne verujete imate slike na netu bez smínke. . .

Ta bolest deluje postepeno, i koliko znam javlja se na rukama uglavnom, ne moze za 2 dana covek od nje da postane ceo beo. Aj idi gledaj Justina Biebera malo, i man se foruma.
M2002.jpg
Lepotan moj, Dusa<33333 A kako mu lepo stoji brada
mjackson.jpg

Poslednja izmena:
mene stvarno zabole tuki šta je on radio, kakve operacije je imao, bolesti, koliko je dece poebao.. Ali brate mili, da neko kaže da je to ideal lepote, pa šta u pizdu majčinu da pišem više ?
Naočare preporučujem...

kapiram ja da se lože mnogi na njega, ali ne možeš da ocenjuješ izgled na osnovu muzike, get it ?
Da je tako, onda bi ova trojica imali najbolje bičarke, ebote..a vid' na šta liče.
Dope_DOD.jpg

Back