- Poruka
- 122
nemate pojma
najlepša.
najlepša.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma daaaaaaaj, bre. Fibi je napaljena lujka, Pajper je opsednuta svojim fiks idejama, one dve su ok.
Nemate pojma.![]()

Najs nejmNetipicno za nase okruzenje...

nemate pojma
najlepša.
![]()

Imas li ti ista drugo, osim boje koze, protiv nje?![]()

Imas li ti ista drugo, osim boje koze, protiv nje?![]()

Neće da mi da moć da letim![]()
![]()
TO se desilo nakon sto je pokusala da imitira Pru...i uspela...ohoho
xDPA, Pajper je smarala kad nije htela da bude vestica, kad je htela da se uda za Lea, kad je Leo postao staresina, kad je Leo nestao, kad je Leo postao Avatar, kad ga je andjeo sudbine odneo...Pa da...smarala je ono kad je kao pokusavala da bude dobra koliko i Pru i uspela je u tome...i videli smo koliko se shebala...bolje da je imitirala Fibi...
Ma sva mi je antipaticna u seriji...

PA, Pajper je smarala kad nije htela da bude vestica, kad je htela da se uda za Lea, kad je Leo postao staresina, kad je Leo nestao, kad je Leo postao Avatar, kad ga je andjeo sudbine odneo...
Fibi je smarala kad je jurila Kola, kad je saznala da je Kol Baltazar, kad je Kol postao Izvor, kad je ona postala zla, kad je pokusavala da zaboravi Kola, kad je pokusavala da se razvede od Kola, kad je pokusavala da unisti Kola, kad je trazila pravu ljubav...
Realno. Ali realno. Dve najsmarackije vestice ikada. I da, racunam i Etel u Cudnim sestrama.![]()

Na kom programu se pusta?

Pustala se, pre oko 10-12 godina.
Mislim da je bilo na 2, ali nisam sigurna.![]()

Pajperine moci su mi padale na pamet cesto za vreme testova iz istorije. 

Jes, jes, bat nat ideal.![]()
Voš end lrn
![]()
Bez šminke![]()
džaba njoj što je lepa bez šminke kad je visoka pola metra sa štiklama