ideal lepote.........

julian-mcmahon.jpg

julian_mcmahon_04.jpg

bez premca najveci smeker od svih glumaca....kakav dzoni kakav bred...

Cuj, prozivke su super kad imas 17 i zaista ocekujes da ce neko i pasti na njih ;)
Probaj sa nekim ko je tek dosao na forum, mozda ti se posreci ;)

sarkazam je super kad umes da ga upotrebis..:)....
\

99% muskaraca bi sa ovom odvratnom bez struka koju je izbacila poplava imalo odnos bez razmisljanja.......

uopste..mnogo volim to komentarisanje dobrih riba od strane prosecnih/ruznih...msm ono...nemas kredibilitet......

Velika većina muškaraca su (nažalost) stoka koja bi imala odnos i sa najobičnijom rupom u kojoj je vlažno. Jedno je jedna takva rupa, a drugo kada šetaš devojku za kojom se okreće pola ulice (a naravno svi koji se okrenu su je prvo videli spreda, odozgo na dole).

sarkazam je super kad umes da ga upotrebis..:)....
\

99% muskaraca bi sa ovom odvratnom bez struka koju je izbacila poplava imalo odnos bez razmisljanja.......

uopste..mnogo volim to komentarisanje dobrih riba od strane prosecnih/ruznih...msm ono...nemas kredibilitet......

slazem se skroz...
koju god ribu okacis uleti deset iskompleksiranih forumasica i pocnu da seru...msm strasne stvari

***,ako idemo tom logikom-decaci,pa vi ste ljubomorni na jokiklipa?:lol:

elem,nervira me to sto kad zensko kaze za drugu devojku da je gadna,to je sujeta i ljubomora,a kada momak kaze za drugg momka da je nikakv,onda je to:

a ne..pogresna logika...joklip je klinac 96-7...i mi ga sprdamo da je kriminalac...zato sto ima kurcevite slike..a to igleda smesno posto je klindzov....

i ja stvarno sam vrlo retko cuo lika da kaze za nekog drugog lika da je ruzan ili tako nesto......

Hah, fala Jano ali u biti to je najmanje bitno u celoj prici.
Reci da ruzna devojka ne moze da proceni tudju lepotu je banalna i nema osnove.
Cinjenica jeste da kompleksi mogu da prouzrokuju da neko vredja nekoga samo da bi se osetio bolje, to rade i muskarci i zene, podjednako. Samo zene mnogo ociglednije i zustrije - zasto - ne znam:)

Doticni ocigledno misli da ono sto je njemu lepo mora svima da bude lepo?
Posteno.
ja smatram da je lepota nesto subjektivno.
Naravno, uvek postoje "tipovi" lica koji su bolje prihvaceni, harmonicni pa mozemo reci da su nekakva univerzalna lepota ali ipak je u pitanju subjektivna stvar.

Meni ta devojka zaista nije atraktivna . S druge strane, ja nisam muskarac i nisu mi najbitnije velike grudi tako da mogu da govorim iz svog ugla. Meni je "Lep paket" lepo lice u sklopu sa skladnom figurom .
Ova zenska to ne poseduje.
Barem ne po mojim kriterijumima.

Ali postoje tamo neka Monika Beluci, Ketrin Zita Dzons, Natasha Khan, i milion drugih koje sam navela na ovoj temi a meni su izuzetno lepe iako ne licimo niti najmanje.
Tako da kritika doticnog decaka nije na mestu.
Da mi je ovo prvi post na temi pa i da shvatim al ovako...ili je u pitanju provokacija ili prosto los dan.

Ali ko stpo doticni rece, zastu gubiti vreme na. Ja necu reci idiote, posto ga ne smatram time ali hajmo reci , raznorazne persone.

Poslednja izmena:
Hah, fala Jano ali u biti to je najmanje bitno u celoj prici.
Reci da ruzna devojka ne moze da proceni tudju lepotu je banalna i nema osnove.
Cinjenica jeste da kompleksi mogu da prouzrokuju da neko vredja nekoga samo da bi se osetio bolje, to rade i muskarci i zene, podjednako. Samo zene mnogo ociglednije i zustrije - zasto - ne znam:)

Doticni ocigledno misli da ono sto je njemu lepo mora svima da bude lepo?
Posteno.
ja smatram da je lepota nesto subjektivno.
Naravno, uvek postoje "tipovi" lica koji su bolje prihvaceni, harmonicni pa mozemo reci da su nekakva univerzalna lepota ali ipak je u pitanju subjektivna stvar.

Meni ta devojka zaista nije atraktivna . S druge strane, ja nisam muskarac i nisu mi najbitnije velike grudi tako da mogu da govorim iz svog ugla. Meni je "Lep paket" lepo lice u sklopu sa skladnom figurom .
Ova zenska to ne poseduje.
Barem ne po mojim kriterijumima.

Ali postoje tamo neka Monika Beluci, Ketrin Zita Dzons, Natasha Khan, i milion drugih koje sam navela na ovoj temi a meni su izuzetno lepe iako ne licimo niti najmanje.
Tako da kritika doticnog decaka nije na mestu.
Da mi je ovo prvi post na temi pa i da shvatim al ovako...ili je u pitanju provokacija ili prosto los dan.

Ali ko stpo doticni rece, zastu gubiti vreme na. Ja necu reci idiote, posto ga ne smatram time ali hajmo reci , raznorazne persone.

opet naravno da nije svima sve lepo..to stoji..ali ti kategoricno tvrdis da je ona neprivlacna...sto je glupo...uopsteno....devojka ima lepe crte lica..puna usta..velike oci....ima i lepo telo..ok nema savrseno..ali lepo...

u globalu..smatram da kao muskarac...nemam vise prava...ali recimo da sam kompetentniji za procenu zenske lepote....naravno svakom svoje...neko voli ovo neko ono....ali ja imam seksualnu zelju i prirodne nagone ka zeni koje ti prosto nemas(da je u pitanju muskarac bilo bi obrnuto)........

Pazi, ja sam rekla da izgleda kao da ju je poplava izbacila a ne da je ruzna. Postoji razlika XD

Meni ona jeste neprivlacna - ali ni u jednom trenutku nisam rekla da smatram da nema ukusa neko kome je ona recimo atraktivna.
Pobogu, da nabrojim neke ljude koji su meni lepi vecina bi se verovatno zgrazala.
I ja to dozvoljavam - takva je tema. Akcija povlaci reakciju.
Ne verujem da ce se postavljac uvrediti. zasto bi?
Eto meni je seksi Benicio Del Toro a moja drugarica kaze da lici na majmuna..a jebigha, sta sad..lako i lici meni je svejedno seksi XD

Cinjenica je da sam preterala sa salom oko stomaka - u trenutku me malo iznervirala tvoja nepotrebna ruzna konstatacija oko moje neke navodne ljubomore pa sam postala defanzivna :)
Opet kazem, ok, mozda je tebi njeno lice privlacno..ja se stvarno trudim, evo pregledavam je sada detaljno - odbojna je.
Da je gabor kojeg ne mozes pogledati u lice od ruznoce, nije, naravno - niti sam to rekla:)

Ne smatram da si merodavniji da ocenis zensku lepotu - mozes biti merodavniji da ocenis zenski seksipil , to stoji i to necu ni pokusati da osporim.

ja ipak prema zenama ne gajim tu vrstu naklonosti ali smatram da ne treba mesati "lepotu" i "animalnu privlacnost".

Svako je merodavan da sudi o lepoti, ali u svoje ime iskljucivo.
99% muskaraca ce se okrenuti za parom dobrih sisa i dugih nogu (normalna stvar)ali po meni to je samo posledica prostog nagona za seksom - kad pricam o lepoti, ipak nekako dajem prednost celokupnom paketu.
A to sta nas privlaci i zasto nas bas to privlaci...to je tek prica o kojoj se ima sta raspravljati :)

Back