Pazi, ja sam rekla da izgleda kao da ju je poplava izbacila a ne da je ruzna. Postoji razlika XD
Meni ona jeste neprivlacna - ali ni u jednom trenutku nisam rekla da smatram da nema ukusa neko kome je ona recimo atraktivna.
Pobogu, da nabrojim neke ljude koji su meni lepi vecina bi se verovatno zgrazala.
I ja to dozvoljavam - takva je tema. Akcija povlaci reakciju.
Ne verujem da ce se postavljac uvrediti. zasto bi?
Eto meni je seksi Benicio Del Toro a moja drugarica kaze da lici na majmuna..a jebigha, sta sad..lako i lici meni je svejedno seksi XD
Cinjenica je da sam preterala sa salom oko stomaka - u trenutku me malo iznervirala tvoja nepotrebna ruzna konstatacija oko moje neke navodne ljubomore pa sam postala defanzivna

Opet kazem, ok, mozda je tebi njeno lice privlacno..ja se stvarno trudim, evo pregledavam je sada detaljno - odbojna je.
Da je gabor kojeg ne mozes pogledati u lice od ruznoce, nije, naravno - niti sam to rekla
Ne smatram da si merodavniji da ocenis zensku lepotu - mozes biti merodavniji da ocenis zenski seksipil , to stoji i to necu ni pokusati da osporim.
ja ipak prema zenama ne gajim tu vrstu naklonosti ali smatram da ne treba mesati "lepotu" i "animalnu privlacnost".
Svako je merodavan da sudi o lepoti, ali u svoje ime iskljucivo.
99% muskaraca ce se okrenuti za parom dobrih sisa i dugih nogu (normalna stvar)ali po meni to je samo posledica prostog nagona za seksom - kad pricam o lepoti, ipak nekako dajem prednost celokupnom paketu.
A to sta nas privlaci i zasto nas bas to privlaci...to je tek prica o kojoj se ima sta raspravljati