ideal lepote.........

U znaku aktuelnog Wibledona

img_1204619997_736_lg.jpg
img_1204620390_19_lg.jpg

Stanislas%20Wawrinka.jpg

tommy-haas.jpg
tommyhaas-4-1.jpg

dobro,meni su odatle lepe inace samo prva i cetvrta.
i hajde ove dve,ali ova simsonka mi je ogavna.
i slatke su mi i bez sminke,msm,ja sam uvek takva,bledunjava,providna pa valjda uspevam da nalazim lepotu i bez toga.
a msm,proporcionalnost je proporcionalnost:D

2008-heigl-without-makeup.jpg

eto,recimo ona,prelepa je i bez sminke,mozda mi se i vise svidja kad je diskretnije nasminkana,recimo u grey's anatomy:D
evo je jos:
katherine-heigl-makeup.jpg

prelep oblik lica,proporcionalnost:D
vidi joj blentavih faca:lol:

Ukusi se razlikuju, ali ovo je daleko od pravilnog oblika lica...blentava faca...to stoji...ali kad malo bolje pogledamo skontamo da lepota nije ništa posebno, bar ne ona prirodna...i da takvih devojaka na ulici ima koliko hoćeš....

kako?:(
meni je bas savrsen-gotovo pravilni oval.:lol:
pa u tome i jeste poenta,msm,njima javnost ne da da se osecaju kao normalne zene i devojke,i javnost zahteva od njih vise od prosecne lepote.
I onda ta ista javnost kuka kako su sve fotosopirane:lol:
pa msm,ne bile,ipak cinjenica da su one poznate licnost daje svima slobodu i da im govore da su ruzne,i da im broje pore na licu,i grame celulita i sve.
Msm,vidis samo onu listu najruznijih zena sveta-kako ih samo nije sramota::/

kako?:(
meni je bas savrsen-gotovo pravilni oval.:lol:
pa u tome i jeste poenta,msm,njima javnost ne da da se osecaju kao normalne zene i devojke,i javnost zahteva od njih vise od prosecne lepote.
I onda ta ista javnost kuka kako su sve fotosopirane:lol:
pa msm,ne bile,ipak cinjenica da su one poznate licnost daje svima slobodu i da im govore da su ruzne,i da im broje pore na licu,i grame celulita i sve.
Msm,vidis samo onu listu najruznijih zena sveta-kako ih samo nije sramota::/

Pravilan oblik je ovalan...ovaj dosta vuče na kvadratan....gledaj ja sam provela sate pred ogledalom pokušavajući da shvatim moj oblik lica...inače je okruglo...i živa sam se jela zbog toga....to bih mogla da doktoriram kad bih htela...
Tu si u pravu....debilno je malo...juče šetam Knez Mihajlovom i vidim toliko lepih devojaka....tačno lepih...ne ono pravilno i po današnjim standardima, ali im niko to ne bi mogao osporiti...i onda sam videla najmršaviju osobu na svetu....i stvarno više ne kontam gde ovaj sve ide...što jednostavno ne puste ljude da se osećaju dobro u svojoj koži...bila ona niska, debela...kriva...

Back