Manifold
Ističe se
- Poruka
- 2.615
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne postoji lepo i ruzno ,postoji samo subjektivno misljenje objektivne stvari ili stvarnosti
Ne postoji lepo i ruzno ,postoji samo subjektivno misljenje objektivne stvari ili stvarnosti
...Nemam vise repki za danas da ti dam Ne postoji lepo i ruzno ,postoji samo subjektivno misljenje objektivne stvari ili stvarnosti
lupas gluposti i to teske
postoji ljudska ideja lepog i ruznog ,a osnove na kojma pociva ta ideja su stare 2,5 hiljada godina kada je u razvoju anticke filosofije nastala filosofska nauka Estetika.
Kad budes procitala bar jednu od bezbroj knjiga na doticnu temu mozda ces imati barem tri cetvrtine tacne informacije ,a onda mozes da se vratis ovde da ponovo probas da se kurcis ,pa da te ja ponovo sjebem.
p.s Ne postoji objektivna stvar i ne postoji objektivna stvarnost , to su izrazi koji ne postoje
Procitaj knjigu iz psihologije pa mi se javi .
Ljudska ideja lepog i ruznog je i dalje SUBJEKTIVNO misljenje. Kako objasnjavas razlicite ukuse ,ako ovo sto sam ja napisala nije tacno??
Ne znam sta si tacno hteo da postignes ovim postom,al aj ok.
Interesantno je to sto se vise fokusiras na to da me pokopas pretpostavkama o meni i omalazavanjem psihologije kao nauku.
Problematika lepog i ruznog se bazira na licnim dozivljajima i opazanjima,a to definitivno ima veze sa psihologijom.
I verovatno ce ti sledeci post biti u stilu: i dalje pises nebuloze ,idi informisi se vise pa cemo pricati itd. Tako da ne moras da se trudis ,ako nameravas da napises nesto u tom stilu.

pa to i jeste on![]()
Nisam ukrao, iskočila prva kad sam u google ukucao: ugliest people in the world
Evergreen, previše omalovažavaš psihologiju kao nauku, a i ne zaboravi da je ona i dalje živa i i dalje nudi novine, dok se filozofija samo istražuje, nemaš ti danas ljude koji formiraju sopstvenu filozofiju uz uticaj tuđih a da pritom budu originalni.
Kol'ko obožavam ruskinje, damn
![]()