Direkt
Elita
- Poruka
- 17.569
Nađi mi jednu osobu ovde kojoj se sviđa.
A pošto ne možeš, to znači da to NIJE nikakav ideal lepote već tvoj retardirani fetiš
A pošto ne možeš, to znači da to NIJE nikakav ideal lepote već tvoj retardirani fetiš
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Isto kao momci kad ukrste ruke da im se vide misici![]()
Mada momcima kad kazes da imaju velike misice ne uzvracaju ti komentarom "Odjеbi. -.-" i sl...
Doduse, uglavnom samo devojke jedna drugoj komentarisu sisice...ili neki matori retard... 
Nađi mi jednu osobu ovde kojoj se sviđa.

Realno, vecina je ovde postavljala grobove...retardi ne znaju sta je ideal pa samo postavljaju one koje bi hebali ili na koje se napale...
Ja sam postavio jednu za koju smo se skorom svi slozili da je bas lepa i to je to...tako treba.![]()
Od svih slika imam samo jedan ideal i njega sam postavljao od skoro.... Milena... :3

Ne želiš da ideš tim putem, da se neko ne bi slučajno setio kakve si sve grobove ti postavljao.![]()
sa mnom se barem neko uvek složi, što znači da je to stvar ukusa. Kad se neko nikad ne složi sa tobom(akuta-slučaj) to znači da si slep-

evo ti akutni jedne tvoje komsinke...msm ovo joj je bio luk od pre par godina...sad nz u kom je fanzonu
![]()
*** ovako mi deluje simpaticno, ali frizura... Upropastava bre devojku XD

nedo bog da ti legne na jastuk...budis se ukupan u perju...ka da si sa guske pavao![]()
Realno, vecina je ovde postavljala grobove...retardi ne znaju sta je ideal pa samo postavljaju one koje bi hebali ili na koje se napale...
Ja sam postavio jednu za koju smo se skorom svi slozili da je bas lepa i to je to...tako treba.![]()

ovoj prvoj sise do ziba![]()
Koleginica spisateljica, desno

Isusa ti, ako ti je ova desno ideal, nemaš pravo da se.reš Akuti, svega mi.![]()