Ide li Srbija na Mundijal 2010 ?

• Začetnik teme Začetnik teme duc4
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Super sto ne igra Stankovic. Vec sam jedno 5 puta rekao da njega treba izbaciti iz reprezentacije. Mada, moze i ovako. Bar ce da igra valjda neko koliko toliko normalan. Nadam se da ce Smiljanic biti prvi izbor na poziciji zadnjeg veznog (pre onog retarda Kovacevica), a da igraci kao sto su Ninkov, Despotovic, Rnic ne vide ni R od reprezentacije.

Super sto ne igra Stankovic. Vec sam jedno 5 puta rekao da njega treba izbaciti iz reprezentacije. Mada, moze i ovako. Bar ce da igra valjda neko koliko toliko normalan. Nadam se da ce Smiljanic biti prvi izbor na poziciji zadnjeg veznog (pre onog retarda Kovacevica), a da igraci kao sto su Ninkov, Despotovic, Rnic ne vide ni R od reprezentacije.

Ninkov je odličan igrač i sigurno zaslužuje mesto drugog desnog beka u reprezentaciji. Bolji je i od Baste i ostalih protivkandidata

Pazi, moje licno misljenje, sa kojim, verujem, niko nece da se slozi, je da Rukavina ne treba da igra. Za mene je on jako los igrac. A realno, Ninkov, barem trenutno, je losiji od njega. Ali, s obzirom da stvarno nemamo na toj poziciji neke igraca (kao sto si rekao Basta ili ne daj Boze M.Markovic) onda neka igraju. Dakle, samo jer nemamo bolje, a ne jer su Bog zna cime zasluzili.

Ni meni se Rukaviina nije svidjao u početku,ali dosta je napredovao. Još mora da radi na defanzivi,ali već je to nebo u odnosu na trenutak kada se pojavio. A sam si rekao, Ninkov je sigurno u ovom trenutku drugi desni bek Srbije. Koliko je dobar ili loš,pokazaće u Crvenoj Zvezdi

stojkovic je van forme,ali zasluzuje poziv.
Ti o Stojkovicu nista neznaš. Kad naidjes na mafiju koja je svuda ista, pa jos i trenera nacionalistu, a onda su svi nasi igraci u stranim klubovima stranci, pa te još povrede, a onda pogrešno leče? A naši mafijaši uzmu pare za te dečake, i nigde ih nema da im pomognu da se snadju, još im i podmeću klipove, puste ih niz vodu. Bitno je da su ih prodali, uzeli lovu, i tu je kraj priče. A, Stojković redovno trenira i samo da stoji na jednoj nozi bolje će braniti od oba Djukićeva izabranika. Ako neko zna da brani nije mogao zaboraviti za nekoliko meseci. Trener Sportinga se "smiluje" i stavi na gol Stojkovića na jednu KUP utakmicu, novinari ga proglase igračem utakmice, trener ga na sledećoj utakmici stavi na klupu. Kako dečko da se bori sa birokratijom?

pa naravno da je pogresio !!!!!!!!!!!!!!!! a ako stojkovic ne bude na golu ne verujem
Najveće zlo našeg fudbala je Terzić. On prodaje igrače, on sastavlja ekipu, mučeni Djukić je samo eksponent. Terzić je mafija za kim treba odmah raspisati poternicu...on nije u radnom odnosu u FSS, ali zato namešta sa daljinskim svog zamenika, sastavlja ekipu, stavlja u reprezentaciju igrače koje može prodati...što bi njega interesovao Kežman...pa, pola ekipe je podmladjeno iz tih razloga. Samo njegov interes je važan.Koja ekipa će otići na Mundijal dok je on tu....to je samo san:(!?Navukao je Djaju da dodje iz Pariza da ga uhapse...a on je kidnuo.

Back