Ide li Srbija na Mundijal 2010 ?

• Začetnik teme Začetnik teme duc4
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Slazem se da Rajkovicevo vreme tek dolazi, mada bolje da on bude rezerva, da stice "kilometrazu" , da ucestvuje, nego nego drugi. Samo mislim da Stepanov treba da igra. Mozda je u slabijoj formi, ali je cinjenica da je dobar igrac jer je to pokazao na prvenstvu za mlade. Ma samo da je Stamkovica oter'o, ja bih bio zadovoljan!

Tresla se gora rodio se miš:(? Bilo je degutantno gledati neke naše fudbalske reprezentativce koji nisu mogle da hodaju, a golove nije mogao davati Stojković. Po ocenama, po komentarima sručnjaka i novinara mi bi još gore prošli da nije bilo golmana Stojkovića, jer nam je on jedino osvetlao obraz. Nije sebe štedeo, samo da bi odbranio gol. Sasvim je bilo za očekivati da Djukić pozove "svog" golmana jer šta će on sa Stojkovićem On ima dobar ugovor, a sada treba prodati jednog od ovih dvojice i staviti neku kintu u djep, jer je to glavni cilj nekih ljudi iz FSS. Pa, pročitajte kako je na kvarno izabran Djukić. On će sam sebe oterati sa mesta selektora, a Stojković je dokazao da je naš naj bolji golman i da je rešenje za duži period. Sve fotelje su promenljive i ničija nije doveka.Ipak je bolje za Stojkovića da se dokazuje u Sportingu, jer nije sva sreća igrati za reprezentaciju. Treba da svoj maksimum pruži u klubu koji mu je obezbedio egzistenciju.

Konjaspor je Kahrimana platio 150 000 evra,dok je Despotović plaćen milion više. Mislim da je Partizan toliko ili 30 000 manje platio Mladena Božovića. Znači,tužno.A,to je golman koji je branio u finalu u21 prvenstva. To znači da je imao ko da ga zapazi u slučaju da je imao štao.
Ponavljam,Kahriman je solidan golman,ali samo toliko i ništa više od toga. Njegov krajnji domet je u21 i to je sva priča o njemu.
Radišu Ilića bi već neko odveo da vredi jer OFK nije baš klub koji zadržava igrače radi ostvarivanja rezultata.

Miralem Sulejmani u reprezentaciji. Na niske smo grane spali.
I znam ja da je on talentovan i da je perspektiva,ali nekada si brate trebao da se dokažeš i pokažeš da bi dobio taj poziv,a ne da odigraš polusezonu za Herenven. Zašto onda nije zvao Danijela Subotića? ovaj poziv je sramota i poniženje za srpsku reprezentaciju jer u potpunosti nipodaštava taj dres. Ako je dovoljna jedna dobra polusezona za ispodprosečni evropski klub,onda neka ide sve u ...
Španci još ne zovu Krkića,Brazilci Patoa,ali sulejmani je veći talenat. Mi nikada ne znamo da napravimo normalnu selekciju,već ubacimo ili samo mlade,ili samo stare. Što se malo ne ugledaju na vaterpoliste i odbojkaše koji postepeno uvode mlade i tako ih spremaju da naslede starije,a ne da svaki novi trener pravi revoluciju i odlučuje se za jedne ili druge. Sa nama nikada nema sivo,samo crno i belo

Okomili smo se jer imamo svako pravo. Mi ne pričamo i ne proričemo šta će se desiti,već rasudjujemo na osnovu dogadjaja koji su se već odigrali,pa nam je samim tim i percepcija istih ispravna. Ako se ko ne slaže,onda valja diskutovati,jer je to i svrha foruma. Da kroz razmenu različitih mišljenja dodjemo do onog najmanje neispravnog.
ps
Ako treba utakmica protiv Makedonije da bude reper kvaliteta,onda alal nam ćufta;)

Back