IDE LI NEKO NA FINALE GRANDA....

• Začetnik teme Začetnik teme MvS
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ja ne razumem zasto ljudi koji ne slusaju tu muziku i dalje dolaze na ovu temu...sta traze, svadju? ili misle da ce svojim dobrim argumentima ubediti nekog ko slusa narodnjake da to ne teba da slusa? ja ne vidim zasto oni koji to ne slusaju ne ostave na miru one ljude koji to slusaju da se izduvavaju na ovoj temi i pricaju o svojim narodnjackim temama...ako oni to vole, sta onda?
ne razumem...

Ernesto_Che:
ja ne razumem zasto ljudi koji ne slusaju tu muziku i dalje dolaze na ovu temu...sta traze, svadju? ili misle da ce svojim dobrim argumentima ubediti nekog ko slusa narodnjake da to ne teba da slusa? ja ne vidim zasto oni koji to ne slusaju ne ostave na miru one ljude koji to slusaju da se izduvavaju na ovoj temi i pricaju o svojim narodnjackim temama...ako oni to vole, sta onda?
ne razumem...

Upravo tako. Inace, sto se mene tice ova tema moze da se zakljuca. BILA je vezana za to da li neko ide na finale, ali su napaljeni idioti sa svojim frustracijama unistili temu svojim svadjanjem i ispraznjavanjem na mene. Tako da moze slobodno da bude lock...

Back