• Začetnik teme Začetnik teme Moon
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
DA,sa ljudima koje vec znas pa ono,kao da pricate preko telefona....
Ali program ko program je totalno * jer mi se non-stop diskonektuje....zato koristim yahoo i msn messengere...

Moon Child:
DA,sa ljudima koje vec znas pa ono,kao da pricate preko telefona....
Ali program ko program je totalno * jer mi se non-stop diskonektuje....zato koristim yahoo i msn messengere...
Meni icq radi perfektno imam icq pro 2003b a i to je ujedno najstariji program tog tipa koji imam :)

Moon Child:
DA,sa ljudima koje vec znas pa ono,kao da pricate preko telefona....Ali program ko program je totalno * jer mi se non-stop diskonektuje....zato koristim yahoo i msn messengere...

e, pa zato i koristim ponekad icq.. obicno mi je iskljucen.. sad sam skinula 5-icu, i ima neke igrice, pa mi stoji ukljucen da bih mogla da igram igrice.. inace je mnogo bezvze, i razmisljam da ga izbrisem.. :roll:

E ali ima sad u zadnje vreme nesto sasvim novo sto nije ni prici MSNu i ICQ,a to je SKYPE program s kojim pricas kao telefonom s nekim drugim bilo gde u svetu koji takodje ima ovaj program 100% gratis,a mozes i da platis neke male pare pa da mozes da zoves i na fiksne linije.Za vise informacija posetite: www.skype.com

Master_Chief:
E ali ima sad u zadnje vreme nesto sasvim novo sto nije ni prici MSNu i ICQ,a to je SKYPE program s kojim pricas kao telefonom s nekim drugim bilo gde u svetu koji takodje ima ovaj program 100% gratis,a mozes i da platis neke male pare pa da mozes da zoves i na fiksne linije.Za vise informacija posetite: www.skype.com
Probali vec... 8) Jedino sto ovima preko dial-upa nece mnogo koristiti...

emy_331:
Najvise volim ovakav vid komunikacije preko neta-forum,kojekakve teme i mi tu komentarisemo,odgovaramo na pitanja i pitamo,jer ovako se mnogo bolje upoznajemo,nego u bilo kakavim chat sobama,jer tamo po mom misljenju ima mnogo vise lazi i foliranja! Мada po meni je najjaci forum!

МЕ 2

Back