Ići polako

Paula

Wignerova Prijateljica
VIP
Poruka
44.089
Žena pre srlja telesnim kontaktom u zaljubljenost.. čisto hormonski.
Pa se može vezati za nekog neodgovarajućeg svojim emocijama.

A muškarac ne, oni se ne zaljubljuju tako kroz sex, već provedeno vreme i na druge načine, ulaganje, trud i angažovanje da je pridobije.

Stoga je za celu stvar mnogo dobro da se ide polako. Sve to stoji u ovoj objavi:

Da li je to tačno?

Ne, ne znaci da treba da se ide polako, vec da ne oblacis vencanicu ako ste se kresnuli.

Ali da si pažljivo čitao, vidi se da se ne radi uopšte o venčanici, već što se nje tiče emocijama i vezivanju preko preuranjenog seksa.

To oko venčanja je druga priča, ne verujm da bilo ko o tome tako olako razmišlja.

Ali da si pažljivo čitao, vidi se da se ne radi uopšte o venčanici, već što se nje tiče emocijama i vezivanju preko preuranjenog seksa.

To oko venčanja je druga priča, ne verujm da bilo ko o tome tako olako razmišlja.
Vezivanje znaci da si se zalepila za nekoga, prim prev po narodnom- vencanica. To nije zdravo.

ti ne možeš da narediš sebi da li ćeš da voliš, da se zaljubiš, hormoni rade svoju priču... Ako joj je dobro sa tobom u seksu zaljubiće se i to je gotovo. Ali da li je to dobro za sve dok se ne vidi da li uopšte odgovaraju jedno drugom? pa, najverovatnije nije.

Msilim, lepo je biti na 7 nebu, ali to može da ima posledicu to da se ona veže prerano, dok je on gleda i msili se vidi ona se već zaljubila a mi se još i ne poznajemo niti mislim da budem sa njom zaista...

Ma cekaj brate, sta to pricas? Recimo nekoga zgotivis i ta osoba se ispostavi losom prema tebi, syebava te i ti kao ne mozes protiv emocija, volim pa volim?

Vezivanje znaci da si se zalepila za nekoga, prim prev po narodnom- vencanica. To nije zdravo.
Ali reći "nije zdravo" ne rešava problem. Jer to ne može da se kontroliše.

Hormon vezivanja se ispušta u ženi tokom seksa koji ide sa svršavnjem i to je hemijski, to nema veze sa slobodnom voljom.
I dok ti posle takvog seksa tek razmišljaš št ćeš sa njom, on se već vezala. O tome ovde govori. Mislim, vidiš i sam.. ;)

Ma cekaj brate, sta to pricas? Recimo nekoga zgotivis i ta osoba se ispostavi losom prema tebi, syebava te i ti kao ne mozes protiv emocija, volim pa volim?

Pa da? to je problem velikog broja žena

Može ići dalje, ali će brate dobro da se iscepa po dužini i širini

Ali reći "nije zdravo" ne rešava problem. Jer to ne može da se kontroliše.

Hormon vezivanja se ispušta u ženi tokom seksa koji ide sa svršavnjem i to je hemijski, to nema veze sa slobodnom voljom.
I dok ti posle takvog seksa tek razmišljaš št ćeš sa njom, on se već vezala. O tome ovde govori. Mislim, vidiš i sam.. ;)
Ne ne, hormoni se ispustaju i to je sasvim ok ali to ne znaci da hormoni determinisu tvoj emocionalni sklop. Mogu da uticu ali pstoji i razum. I razum je prva sprega izmedju tog unutrasnjeg sveta u komunikaciji sa spoljnjim. Ako se to ne odvija i zadrzi na unutrasnjem to nije dobro. Jel tako bajo

Pa da? to je problem velikog broja žena

Može ići dalje, ali će brate dobro da se iscepa po dužini i širini
Problema ima raznih i muskarci imaju probleme i zene, to ne govori o stanju i sklopu vec o nekoj problematici. Ja bih rekao ovde regulisanju i racionalizaciji emocija. I to moze da bude zapravo lepo, jer ih tako kultivises i razvijas.

Ne ne, hormoni se ispustaju i to je sasvim ok ali to ne znaci da hormoni determinisu tvoj emocionalni sklop. Mogu da uticu ali pstoji i razum. I razum je prva sprega izmedju tog unutrasnjeg sveta u komunikaciji sa spoljnjim. Ako se to ne odvija i zadrzi na unutrasnjem to nije dobro. Jel tako bajo

Pa razum je minorna stvar po pitanju ljubavi i seksa, potpuno zanemarljiva

Razum je bitan ono da te oladi ponekad i da kažeš hej kuda srljam ili hej, ovo uopšte nije dobro po mene. Ali razum ne sprečava da iskrvariš ako ti je jako dobro sa nekim i treba to da prekineš.

Pa razum je minorna stvar po pitanju ljubavi i seksa, potpuno zanemarljiva

Razum je bitan ono da te oladi ponekad i da kažeš hej kuda srljam ili hej, ovo uopšte nije dobro po mene. Ali razum ne sprečava da iskrvariš ako ti je jako dobro sa nekim i treba to da prekineš.
I jbte pa ne ides u boj na kosovu polju ako se seksas bre. Sta je tebi covece?

Ja bih rekao ovde regulisanju i racionalizaciji emocija. I to moze da bude zapravo lepo, jer ih tako kultivises i razvijas.

Bulshit rekla bih

to je sve neko psihologiziranje potpuno nebitno za to što ćeš da se odvališ od muke što treba da uradiš nešto nasuprot emocija.

I jbte pa ne ides u boj na kosovu polju ako se seksas bre. Sta je tebi covece?

Seksati se može na različite načine. Većina žena koje sam upoznal u životu, ako joj je jako dobro sa nekim i svršava redovno, i sviđa joj se itd se baš zaljubi i sve to što ti pričaš postaje nebitno.
Baš o tome i jeste ova objava, koliko je ja razumem.
Ako ne poznaješ prirodu žene nećeš moći ni da je razumeš.

Seksati se može na različite načine. Većina žena koje sam upoznal u životu, ako joj je jako dobro sa nekim i svršava redovno, i sviđa joj se itd se baš zaljubi i sve to što ti pričaš postaje nebitno.
Baš o tome i jeste ova objava, koliko je ja razumem.
Ako ne poznaješ prirodu žene nećeš moći ni da je razumeš.
Da ali to nije zbog seksa

Ja bih se usrrao od straha da ulazim u seksualne odnose a da gubim razum toliko.

onda bih ti rekla: dobro došao u klub.

Ali, ima tu i dobra i loša stvar: nećeš se vezati ako je seks prosečan. Dobro je što se nećeš posebno vezati, a loša što ond nema poleta i emocija.
Ako žena treba da bira između ravnodušnosti i poleta i emocija šta misliš šta će da izabere?

onda bih ti rekla: dobro došao u klub.

Ali, ima tu i dobra i loša stvar: nećeš se vezati ako je seks prosečan. Dobro je što se nećeš posebno vezati, a loša što ond nema poleta i emocija.
Ako žena treba da bira između ravnodušnopsti i poleta i emocija šta misliš šta će da izabere?
sad si me zamislila...

Žena pre srlja telesnim kontaktom u zaljubljenost.. čisto hormonski.
Pa se može vezati za nekog neodgovarajućeg svojim emocijama.

A muškarac ne, oni se ne zaljubljuju tako kroz sex, već provedeno vreme i na druge načine, ulaganje, trud i angažovanje da je pridobije.

Stoga je za celu stvar mnogo dobro da se ide polako. Sve to stoji u ovoj objavi:

Da li je to tačno?
zavisi sta se ocekuje u vezi.Ima raznih kombinacija.

Back